קרה לכם שחשפתם הכול?

קרה לכם שחשפתם הכול?

ואני מתכוון לה-כ-ו-ל? לדברים הכי אישים שלכם, ולא ברמה של דברים שרק החבר הכי הכי טוב יודע, אלה בכמה רמות מעל זה, ברמה של דברים שאתם הכי מדחיקים בתודעה, בדברים שאתם הכי מתבישים בהם, בדברים שרק מספיק לחשוב עליהם כדי להיכנס לדיכי, שבחיים לא תספרו לאף אחד? יצא לי לעשות את זה אתמול, מוזר לי עם זה, האמת אני גם דיי פוחד מזה, ותהיתי עם זה קרה פעם לעוד משהו...

מיטללל

New member
קרה

אצלי לפחות- זה נתן הרגשה טובה ברגע של אחרי.. ופחד מטורף והתחרטות שלוש רגעים אחרי זה...

SANGUSUGA

New member
קרה

ואני מצטער על זה עד היום. הדבר אפילו פיתח אציל רגשות שנאה מסויימים למי שסיפרתי לה את זה.

SANGUSUGA

New member
תשובות

סיפרתי לאחת שלומדת איתי, והיא נידנדה לי על הקטע הזה כ"כ הרבה, עד שברגע של עצבים בסוף סיפרתי לה
ו... סיפרתי לה דברים מהילדות שלי. דברים שאני לא מספר לאף אחד, ולא רוצה שאף אחד ידע. דברים שמאחורי (אני מרגיש קצת כמו סימבה שבורח מהעבר שלו). היא גרמה לי לספר אותם, על אף שלא רציתי בכלל. בגלל זה אני חצי שונא אותה... אבל לא לחלוטין, כי אני מאמין שזו לא אשמתה בלבד, אלא גם אשמתי שנשברתי... אז אני לא יכול להאשים רק אותה, ולכן אני קצת כועס על עצמי גם שלא חשבתי באותו רגע וסיפרתי

קרה ועוד איך!

אתה לא צריך לפחד! זו הרגשה טובה ומשחררת! תשמח על כך שמצאת מישהו/י שקיבל/ה את סיפוריך בהבנה! הכי טוב לנסות לא לצבור יותר מידי בפנים! אם לא מוצאים מישהו לספר לו הכל-אבל הכל! הכי גרוע כותבים... הרגשה טובה ומשחררת לא פחות! תן חיוך,הכל לטובה! וואו כמה זמן לא רשמתי פה!

קרה :/

ואצלי זה בא במשקילים ממש כבדים... סיפורים קשים אש ויודע מה קרה? זה התנקם בי.... תיזהר עם מה שאתה מספר ולמי שאתה מספר... אתה לא יודע מאיפה זה יחזור אליך בהפוך על הפוך

למעלה