קרה לכם שלקוח הזמין הצגה...

קרה לכם שלקוח הזמין הצגה...

קרה לכם שלקוח הזמין הצגה, רשמתם ביומן את כל הפרטים, תאריך, יום, שעה, כתובת, מחיר, ושם ההצגה.(וכמובן טלפונים למקרה של בירור) הגעתם למקום ואתם מגלים שהלקוח טוען שהוא לא הזמין... באיחולי קיץ של המון עבודה נעימה אמיר - תיטרון הפלאים :)

shir300

New member
בפעם הבאה

תבקש ממנו לשלם מקדמה ולחתום על טופס הזמנה ברגע שהוא מזמין. כך תהיה לך מחויבות כתובה מצדו ותוכל לתבוע ממנו את התשלום על פי ההסכם בכתב. אני לא משפטנית. כדאי לך להתייעץ אם אחד. מאוד מעצבן וחצוף מצדו. אולי גם ככה יש לך עילה לתביעה או לדרישה ממנו לשלם לך עבור הזמן והנסיעות שבזבזת.

ayaly2

New member
איך יכול אותו אדם להסתכל במראה ביום יום../images/Emo31.gif

אין חכם לאחר מעשה...פשוט להבא תדאג שתהיה לך אסמכתא בינך לבין המזמין ותידע שבמידה ומבטלים שבוע/שבועיים לפני צריכים לשלם....ואו מקדמה ואז תמנע לך את העוגמת נפש...אני מבינה לליבך ושזה לא נעים..אך מה לעשות שיש אנשים שהם חסרי רגשות ולוקחים כמובן מאליו את עבודתינו..בכל אופן שיתבייש לו אותו אדם...ושיהיה לך שבת שלום ושטוף שמש

זה עוד לא קרה לי! אבל

גם ביטול טלפוני של הרגע האחרון הוא מכעיס ומעצבן. במיוחד, אם סירבתי למשהו אחר (עבודה או בילוי, זה לא משנה!) ונישארתי קירחת מזה ומזה! צריך ללמודלקח ,להקפיד להחתים וכו', אבל זה לא כל כך פשוט להחתים על הבטחה לפיצוי במקרה של ביטול. תלוי מאד בסדר הגודל של העבודה, מי הלקוח וכו'.

אמיר, מירים ותיאטרון הפלאים ../images/Emo201.gif

קראתי בכעס גדול ( על ה"אדון הנכבד" ) מהול בתחושת חמיצות וכאב ( עליכם ) אני מודה שלמזלי לא יצא לי לעמוד במצב כזה ואני כבר לא מרבה להופיע בימי הולדת אבל מניסיון הן מהזמנים בהם הופעתי וגם מעבודה עם מוסדות אתה נתקל לא פעם במצבים אחרים שלא אפרט כרגע אבל בהחלט יכול להבין את תחושת העלבון אני יודע שלא כסף הוא המוביל אתכם בתיאטרון שלכם ולכן אני מבין ומזדהה לחלוטין עם תחושותיכם ושולח לכם חיבוקים חמים ומאחל שלא תאלצו להפגש יותר לעולם בלקוחות כאלה
אני מקפיד לדבר יום קודם עם המזמין\נה ולברר שהכל כשורה, לא פעם הורים שאינם מנוסים כמונו באירגון אירועים שוחכים לעדכן את המופיעים שהיום \ השעה \ המיקום השתנו ומסתפקים בהודעה למוזמנים בלבד... מצטרף להצעות שכבר הועלו לגבי חתימה על מסמך, בימינו כל אחד קרוב למייל, לפקס וכ'ו כך שזו לא בעיה כמו בעבר צודקת אבישג שלא תמיד קל להחתים על סעיף של פיצוי במקרה של ביטול אבל כאן נכנסת לתמונה האחריות שלנו להאבק על זכויתינו המעטות ממילא ועל הזמן שלנו ששווה בדיוק כמו זמן של כל איש עסקים, היי טקיסט וכדומה כשאנחנו מוותרים בכזו קלות אנחנו מרגילים את הלקוח כך שגם הבאים אחרינו יאלצו להתמודד עם אותם תנאים שמחיבים אותנו להיות שם אבל אותם לכלום

לא צריך לקחת את זה כל כך רציני!

זאת היתה הפעלה לקייטנה ולא יום הולדת, בד"כ זה לא קורה אבל בשביל פעם בשנה שנתיים זה לגמרי צחוקים. הגברת היתה ממש מופתעת, " מי הזמין את זה?" אולי היא צודקת? מרים לא מאמינה. צ'קים זה יותר מבאס. אנחנו די משופשפים אבל גם לנו זה היה "קצת" מוזר גם קיץ ויכולנו להכניס כאלה שרוצים... לסיכום : הכל בסדר, הלקוחות שלנו ממש מצויינים,באמת. בלחיצת יד לבבית ואיחולי שבוע טוב לחברי הפורום אמיר - תיאטרון הפלאים :)

Inbal Amar

New member
גן סגור.... חחח... קרה לי ועוד פעמיים

אבל תאמינו לי שעדיף למצוא גן סגור מטלפון " איפה את למה את לא מגיעה..." התבקשתי לשלוח הצעת מחיר בפקס על מס' תאריכים וזהו מבחינתי.... לא קיבלתי שום תגובה אז הבנתי שכנראה לא מתאים המחיר או כל דבר אחר, המשכתי הלאה ויום בהיר אחד אני מקבלת טלפון היסטרי " איפה את" הרגשה נוראה למרות שאני לא אשמה אף אחד לא עדכן אותי שהפקס מאושר, זה לא מה שהם טוענים אבל בקיצור לא נעים בכלל.

דודרינה

New member
כמעט קרה

אבל זה -מוזר- פחות מכעיס אותי מאלו שמזמינים, סוגירם מחיר (לאחר שעה של תחנונים) ובסוף ההצגה מתחילים להתווכח שוב על המחיר. אותי זה הכי מכעיס , בעיקר בגלל שאני בהרבה מקרים בגלל המצב עושה הנחות . לפעמים מתחשק לי לנהוג כמו כל הרמאים, לעלות מחיר כדי לקבל את המינימום.

דודרינה

New member
ועוד עיצה חשובה

אני תמיד תמיד מתקשרת יום לפני לוודא סופית ו"להזכיר" למזמין. ככה אני עולה על כל מיני "פאשלות" נסי ותהני _________________________________ ואמא שלי הייתה אומרת : " נשיא ותהני???????????????!!!" תיתביישי לך, מה גידלתי אלוקים אדירים!!!!!????

למעלה