קרה לכם שפעם...

reutatuta1

New member
קרה לכם שפעם...

הכרתם מישהו שהוא כל מה שרציתם בבן אדם אבל בכל זאת אינכם מרגישים אליו משהו? למה תמיד זה ככה? חוק מרפייייי! אוףףףףףףףףףףףף חבל שאי אפשר לעשות on על אהבה ותשוקה. קשה לי להיות עם בן אדם שאני לא מרגישה אליו משהו. אבל גם קשה לי להפרד ממנו כי בכל זאת נוצר ביננו קשר. לדעתי הכל קרה מהר מידיי.דייט ראשון אחרי הכרות ראשונה. איזה נואשת הייתי אוףףףףףף. עכשיו אני בדיוק עושה את מה שהאקס שלי עשה לי לפני כמה חודשים. בדיוק אותה סיבה של פרידה. ואני עדיין מתלבטת אם להמשיך את הקשר שלנו או לא - אנחנו חברים חודש וחצי(הקשר הכי ארוך שהיה לי). הייתי חייבת לפרוק את מה שאני מרגישה איפשהו. ואני רוצה לראות תגובות שלכם אנשים.

billc

New member
קרה וזה לא חוק מרפי

בכל מקרה תהי בטוחה שאת לא מרגישה, וזה לא איזה משהו שעובר עלייך ולכן אל תחליטי מיד. אני דחיתי פרידה בכמעט חודש וחצי לפני שעשיתי לזה STOP אם אני מנסה לנתח את המקרה שלי, הקשר לא התפתח בכיוון ובקצב שרציתי, ופתאום התחלתי להרגיש אנטי ויותר אנטי, עד שהיה פיצוץ( אבל גמרתי את זה יפה, למרות שהרגשתי חרא וגם היא)

reutatuta1

New member
תודה על התגובה

במקרה שלי אני רוצה להיות איתו כי אני חושבת שיש ביננו כימיה מעולה אבל אין לי רגש אליו בכלל. מתי אמורים להרגיש?!?! אני יודעת שאין כזה דבר אבל נראה לי שאם בחודש הראשון לא מתפתח רגש אז לא צריך להמשיך.

billc

New member
אם על ההתחלה את לא מרגישה

אז זה באמת אולי אז חבל"ז, אני חשבתי שזה זה, ורק אחרי כמה חודשים זה השתנה, ורק בגלל ההתחלה נתתי צ'אנס לעצמי לבדוק ולהיות בטוח.

magenta73

New member
זה ממש לא תמיד ככה

וכנראה שזה לא באמת מי שהיית רוצה... אם אין רגש, הרגש לא יבוא. אם אין תשוקה, גם היא לא תבוא. אי אפשר לאלץ דברים כאלה... את עוד צעירה, יש ים גברים שם בחוץ, בטוח שיהיה שם משהו שיעשה לך את זה...

the match maker

New member
קרה קרה

המלצה חמה: התנתקות זו המילה שחיפשתי כאן.... חבל לך להשלות את עצמך ואותו, ואם את לא מרגישה אליו משהו בלב, אז חבל על הזמן שלכם, כי דווקא בחודשים הראשונים של הקשר, אמורים להיות הפרפרים החזקים ביותר, וכשזה לא קורה, אין מנוס מלפרק את החבילה.

למעלה