קרה לכם ש...

NEO83

New member
קרה לכם ש...

קרה לכם מקרה שויתרתם על בן אדם אהוב בחייכם רק כי אתם יודעים שזה מה שיעשה לו טוב בעתיד גם אם זה יעשה לשניכם רע עכשיו?

NEO83

New member
איך התמודדת עם העניין?

ולמה נאלצת לעשות את זה?

noaliber

New member
אוקיי....

אממ זו היתה חברה טובה שהיתה לה בעיה כזו של לחקות אותי... זתומרת כל עבודה שהלכתי היא הלכה אפילו שזה לא מה שהיא רצתה... כי היא פחדה להתמודד לבד בחיים. זו חברה של 15 שנה שהיתה ממש כמו אחותי ואפילו יותר. והחלטתי לא להסתובב איתה כך שהיא תפסיק לפחד מהחיים ומהלבד ולצמוח בזכות עצמה בתחומים שהיא אוהבת.
הפסקתי לדבר איתה לפני שלוש שנים. זה קשה. מאוד. היינו מחוברות נורא ולקח המון זמן להתגבר ועדיין יש געגועים. אבל ההשפעה שלי עליה לא עשתה לה טוב.
התמודדתי עם חברים חדשים המון בילויים מוסיקה ומשפחה. אבל היה מאוד קשה. זה דבר ממש לא קל.
מקווה שיהיה לך בהצלחה עם העניין שלך ואני פה תמיד לשמוע לייעץ ולעזור ברגעי משבר.. :)

noaliber

New member
בטח...

השתלבה בעבודה שהיא אוהבת... מצאה חברות טובות חדשות. והפסיקה לפחד מהחיים.
סתם לא הייתי עושה את הצעד הזה, רציתי להיות בטוחה שזה יועיל לה.
אבל אני עדיין עוקבת מרחוק...:)

NEO83

New member

noaliber

New member
בטח...

השתלבה בעבודה שהיא אוהבת... מצאה חברות טובות חדשות. והפסיקה לפחד מהחיים.
סתם לא הייתי עושה את הצעד הזה, רציתי להיות בטוחה שזה יועיל לה.
אבל אני עדיין עוקבת מרחוק...:)

ebi83

New member
כן

התמודדות דרך הרבה עבודה מנטלית והבנה שלפעמים להתקדם אפשר רק דרך נפילות...

לויידע אם זה עשה לו טוב בעתיד שלו אבל כן .. ויתרתי על החבר הכי טוב שלי לטובת אישתו כי היא החליטה מהיום הראשון שהיא פגשה אותי שאני לא טוב בשבילו ולא התחשק לי לסכסך בינהם כי היא עשתה לו טוב אז נאלצתי לוותר עליו ולי זה בטוח לא עשה טוב

EdisonGirl

New member
אאוץ'

ועוד יותר אאוץ' לגביו, שהוא לא נלחם עליך. ולא פחות - שתלטני מצידה להיכנס פתאום לחיים שלו ולהפריד אותו מחברים (לך תדע אם זה רק אתה).

זה אני ועוד אחד שלמד איתנו .. היא העדיפה "לשדך" לו חברים איכותיים כביכול שהיא מכירה ומה שהכי מצחיק אותי שדווקא החברים הערסים של אחיו הצעיר "התאימו" לה ..
אבל עזבי אנ'לא רוצה לבכות על חלב שנשפך ..
כי טוב לו בחיים ויש לו כבר שלושה ילדים חמודים (אישתי ראתה בפייסבוק שלו
) אז למה לי לקלקל להם משהו שעובד מצידם ורק לי זה לא מתאים ..
האם שווה להיות האגואיסט שיפרק משפחה מצליחה רק בגלל שהוא רוצה את החבר שלו בחזרה ?

EdisonGirl

New member
לא

כי אם לחבר שלו היה מספיק חשוב, זה כבר היה קורה. אז.. אשתו או לא, זה כבר מאחוריך. גם הוא, למרבה הצער.

לצערי חבר שלי טיפוס מופנם וזה שהיא באה עם יד רמה וכביכול "הכניסה אותו למסגרת" התאים לו ואני לא הטיפוס האגואיסט שיגרום לבנאדם להתגרש או להפרד מהחברה כי זה לא מתאים לו שלקחו לו את ה"צעצוע" שלו
אני מסתפק בזה שלחתונה שלי הוא עוד הספיק להגיע לפני שהיחסים התדרדרו לגמרי ושלמרות הכל לפני שנתיים וחצי הוא הגיע לברית של הילד למרות שהייתי בספק אם היא תרשה לו לבוא

למעלה