קרה לכם?

shirhayam

New member
קרה לכם?

קרה לכם שהתעוררתם באמצע הלילה, וחשבתם לעצמכם...מה אתם עושים לבד? קרה לכם שהתעוררתם באמצע היום ממחשבה - מה עושים עכשיו? קרה לכם שלא הצלחתם לאסוף את עצמכם לביצוע משימה כל כך חשובה, כשאתם יודעים בטוחים שלא ישאר לכם זמן אם לא תעשו זאת במהרה? קרה לכם שחשבתם על ההוא, וההיא - ועליכם פשוט שכחתם לחשוב? קרה לכם שמצאתם עצמכם לבד באמצע הרחוב, מסתכלים ימינה שמאלה ורואים רק חתול שחור, שמחייך אליכם, וקורא לכם לבוא, למסע בתוך סמטאות אפלות חשוכות, ולנסות לעזור לכם למצוא את עצמכם? קרה לכם? קרה לכם באיזו שהיא צורה? לי זה קרה....אמנם לא לפי הסדר הכתיבה, אך קרה לי, קרה לי באיזו שהיא צורה. קרה לכם שקראתם משהו ולא הבנתם מה הכותבת רוצה? לי לא...(אולי פעם, מתי שהוא בחיי האינטרנט העמוסים) ולכם???? עזבו - אל תנסו לחשוב אם זה קרה.... כי זה בדיוק קורה עכשיו - באיזו שהיא צורה.

shirhayam

New member
לפעמים כשהמחשבות(משהו שנכתב מזמן)

ומסתבר שכלום לא משתנה לפעמים כשהמחשבות רצות בראשנו, אנחנו לא מצליחים להתמקד! וזה גורם לנו להסיק מסקנות לא נכונות.....או בכלל לא. לפעמים כשהמחשבות, על ההוא, ועל ההיא, ועל התסבוכת, ועל המכה הנוראית מובילה אותנו לאיבוד רגעי של שפיות. כי אז, כשהמחשבות רצות, אנחנו בורחים לעולם כזה מוטרף, שכל מני אסוציאציות ממילה אחת פשוטה, או ממחשבה אחת קטנה רצות ומתרוצות במוחנו הקודח. שמעו, אתן דוגמא: חושבים לפעמים על רגעים רומנטים? על רגעים בהם אתם עם בן זוג? ואז המחשבות רצות בעצם לאחרון שהייתם איתו, ולסיבות לפרידה או לרוץ עם המחשבות על המכר שלו טוב יחד עם בת זוגתו ואז רצות המחשבות על המקרים בהם ויתרתם על אנשים בחייכם או שאמרתם איזו מילה שגרמה לכם לאבד משהו עם פוטנציאל טוב ואז באות המחשבות על כל אלה שהייתם איתם, או שלא הייתם איתם ובכלל....הריצה הזו, האין סופית, מטריפה ומוציאה מהכלים! ונתתי רק דוגמא אחת, מה אם אתן לכם דוגמא אחרת? על מחשבה אחרת? על היחסים שיש בבית? על ההורים, על האחים? על המגורים עם ההורים בגיל מבוגר, ועל האופציות לעזיבה שאין בעצם, כי אין כסף, ועל העבודה שלא מוצאים בזמן החופשה מהלימודים. נו? אולי תרחיבו את המחשבה? שאז רצות המחשבות.. מה גרם לכם להשאר כל כך הרבה זמן תלויים בהורים? אולי כי אתם צעירים בנפשכם? אולי כי אתם מפחדים מהשינוי המיוחל? אולי כי אתם לא יודעים למה אתם לא גרים עם בן זוג? והנה המעגל נסגר.......! כי אז מתחילות שוב המחשבות של: למה אני לבד...וכו...וכו...וכו... אני אחזור להתחלה, בה אמרתי: "לפעמים כשהמחשבות רצות בראשנו, אנחנו לא מצליחים להתמקד! וזה גורם לנו להסיק מסקנות לא נכונות.....או בכלל לא. אז טיפ קטן: מצאו לכם זמן להרגע, הכינו כוס קפה ופשוט מאוד: א. תתקשרו לחבר, מכר אפילו שלא קרוב לכם במיוחד - שתפו אותו. עם או בלי עצות, זה עוזר. ב. תכתבו הכל על הנייר, במחשב, בכתבן, וורד - ותקראו. תתקנו, תמחקו תדביקו, ותמצאו את עצמכם ממוקדים. ג. תכתבו מכתב אנונימי - למישהו אנונימי, בו תנסו לתאר את מה שעובר עליכם באלו הימים, וראו זה פלא הניסוח שלכם על עצמכם יהיה הטוב ביותר שאי פעם חשבתם! למה? כי הוא האנונימי ואתה האנונימי לא מפחדים מהאמת, אין אינטרס והכל רגוע! ד. אין - פשוט תפסיקו לחשוב על שטויות - או לחילופין תתחילו להסיק מסקנות - והפואנטה - ליישם אותן! אין לי מושג מהיכן כל זה הגיע אולי כי אני מוצפת מחשבות? חחחחח אני כאן חיה נושמת - ולפעמים זה העיקר אוהבת

ELP

New member
עדיף לא לחשוב...

וכתבתי על זה פע םשיר קטן שמראה את תוצאות המחשבה... ישבתי וחשבתי חשבתי וישבתי חשבתי על, למה אני יושב, וחושב ולא הבנתי על מה אני חושב או למה אני יושב אז המשכתי לשבת ולחשוב אולי אני אבין סוף סוף על מה אני חושב ולמה, למה לעזאזל אני יושב.

shirhayam

New member
אתה חושב כי אתה

בן אדם??? לא??? למה לא? הרי זה הגיוני, לא? סתם עזוב - המצב רוח כזה מאתמול אבל זה נכון לא?

למעלה