קרה לכם.....

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
קרה לכם.....

שאתם יושבים על המחשב ופתאום אתם מגלים שהבן זוג שלכם, מחק משהו מהמחשב משהו שכתבו לו או שלחו לו והוא מוחק את זה, אבל איכשהו זה מתגלה לכם. איך הייתם מגיבים? מה הייתם חושבים? האם זה לא קצת פוגע לדעת שהבן זוג שלך חושש ממך או מהתגובה שלך, וגם אם הוא יגיב בצורה כזו או אחרת, האם אין מקום להרגיע אותו, ולומר לו שזה רק סתם, או בכלל למה לא לשתף למה למחוק? אני בכל אופן מבולבל והייתי שמח אילו הייתם אומרים לי מה כדאי לעשות, וכן אני יודע שבן זוגי אוהב אותי אבל לא מבין את השתיקות שלו לפעמיים אמט "בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתיי נמשיך לברוח ממשחקים של כוח מותר לך לפחד לפעמיים......."

campari

New member
בדיוק בשביל זה המציאו את ה....

MULTIPLE USERS בווינדוס. אולי כדאי לך להגדיר שם משתמש חדש לחבר שלך, וככה תוכלו לשמור על הפרטיות האחד של השני. אני מניח שלא זאת התשובה שחיפשת, אבל זה נשמע לי הדבר הנכון לעשות. בזוגיות צריך לדעת גם לכבד את הגבולות שבינך לבינו. אם הוא מחק משהו אז כנראה שככה בא לו. אולי הוא בוגד בך עם זמר מפורסם ואולי סתם הוא קיבל אימייל מחבר שאתה לא אוהב, ואולי... לא יודע. הנקודה ברורה, לדעתי.

EyeSeeYou

New member
../images/Emo45.gif

מה שווה זוגיות אם היא לא יודעת להגדיר בתוכה גם גבולות של פרטיות. מרגע שמצאת בן זוג אתם לא הופכים להיות ישות אחת ששני הצדדים צריכים לדעת הכל אחד על השני או על הסובבים. ייתכן ויש לו חבר שדיבר איתו על דברים אישיים והוא לא רוצה שתדע ואולי זה עוד מאה דברים אחרים. אני מצטרף לדעתו של קמפארי, ומקנח במשפט האהוב עלי- "זוגיות היא לא חצי ועוד חצי שווים אחד, אלא אחד ועוד אחד שווים שניים" תחשוב על זה..

amet

New member
מה שאני מנסה לומר

זה שאני ראיתי את השיחה שלהם אבל רק משפט אחד נמחק-וזה קצת הפריע לי אין לי בעיה שידברו עם אחרים כמו שאני מדבר אתכם פה אני לא מקנא או כועס או מבקש דיווח, אבל כשאומרים "שמצד אחד זה לא ומצד שני מתברר שזה כן" אז אני מרגיש ששיקרו עליי וזה פוגע. וכן, זה קצת בלבל אותי. במיוחד שהיחסים בנויים על בסיס אמון ופתיחות

עודד א

New member
היית מעדיף שהוא ישמור שיר אהבה

בעל רמיזות מיניות ביותר, על שולחן העבודה במחשב ??? (מבוסס על סיפור אמיתי...). לדעתי, שימחק או לא, זכותו לפרטיות ולסודיות (בגבולות, כמובן). אני אישית מעדיף לדעת הכל, כואב ככל שיהיה. אבל זה תלוי גם בבן הזוג.

Liroy25

New member
אין לך ממה להלחץ לדעתי

כפי שהנסיך תמיד אומר לי "לך יש את העולם שלך ולא תמיד אני שותף לו", וזה נכון למדי. אנחנו חברים הכי טובים ומשתפים אחד את השני בהכל! אבל לפעמים בא לי לשמור על חלק מהעולם שלי לעצמי, מעין נחלה פרטית שרק אני מכיר. אני למשל מאוד אוהב לעשות צ´אטים עם המצלמה, לא לצורך סקס אלא סתם כי אני נהנה להכיר אנשים חדשים (קסאנדו!! שמעתי את זה!!). להגיד לך שהוא נורא מתלהב מהרעיון? אני לא אגיד. אבל זה העולם שלי, כיף לי איתו ואין לי לדחוף לשם את הנסיך. כנ"ל לגבי היציאות לתכלת - אני יוצא, רוקד עם חברים, עושה חיים והוא סומך עלי במאה אחוז ששום דבר שלא אמור לקרות לא יקרה. אין לך מה להלחץ, עושה רושם שיש בינכם זוגיות נפלאה! אל תתן לדבר כל כך פעוט ושולי להעיב עליה.

amet

New member
תודה לירוי

אני יושב מול המחשב ואחרי שאני קורא את התגובות אני מרגיש איום ונורא נכון יש לנו מערכת נהדרת אבל אני כל הזמן נמצא במין פחד (מאי סליחה אם אני הורס לך את הדעה על האופטימיות שלי
) לא יודע מה לומר אני יודע שברגע שהוא ייקרא את זה הוא לא ירגיש נעים, כאילו "תפסתי אותו". וה הדבר האחרון שאני רוצה לגרום לו אבל עכשיו אני לא מפוחד אלא אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני שונא שאני במצבים כאלה. אני מרגיש חרא זה ההגדרה ובכל אופן תודה

EyeSeeYou

New member
זה בסדר, גם אנחנו שונאים אותך

סתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםםם תתעודד, זה קורה לכל אחד. מותר לפעמים לחשוב שמותר לך לדעת הכל, או לרטון על הכל או לבקר וכו´. זה רק טבעי שיהיו אלמנטים של קנאה או רכושנות בקשר זוגי. אתה תראה שהכל יסתדר לטובה, זה הכל בית ספר בסופו של דבר.

Liroy25

New member
אין על מה חמוד...

אני באמת לא מבין למה הרגשת רע עם עצמך. עושה רושם שיש לך חבר מקסים שדואג לך ואוהב אותך. מה בן אדם יכול לבקש יותר מזה?

white star

New member
שאלת?הנה מה שאני חושב...

אני לא חושב שהשאלה היא למה הוא מחק שורה... השאלה היא למה אתה נותן לזה כל כך להפריע לך?? המשפט הזה יכול להיות מליון ואחד דברים ורובם בכלל לא קשורים אליך. חלק גדול מזוגיות זה אהבה , סבלנות ואמון. יש לו את הסיבה שהוא מחק , וכנראה שזה משהו פרטי שהוא לא מסוגל להגיד לך. כבן זוג שלו אל תחנוק אותו , תיתן לו את החופש בדברים מסויימים.כי זה יכול להיגמר בשתי דרכים: 1)אתם תריבו על הקטע הזה , הוא בסוף יגלה לך מזה היה וזה יכול להיות משהו כל כך פעוט שאתה סתם תרגיש רע שהיית צריך "להיכנס לסרט" בגללו 2)תמשיך כרגיל ויום אחד הוא יספר לך.או שלא.אני מניח שגם הוא לא יודע עליך הכל .אתה לא היית אוהב את ההרגשה שאתה צריך לתת דין וחשבון על הכל , נכון? מקווה שהבנת את הכוונה שלי ותזכור שהכל בא מאהבה
שלך

למעלה