קרה לכם שהפכתם שירים ברשמקול סתם כדי לשמוע אותם הפוך וזה נשמע מוזר? אז הפכתי את she, תנסו
G gp53 New member 24/6/04 #1 קרה לכם שהפכתם שירים ברשמקול סתם כדי לשמוע אותם הפוך וזה נשמע מוזר? אז הפכתי את she, תנסו
B BlueBeIl New member 24/6/04 #2 איך אפשר לעשות את זה?../images/Emo142.gif הייתי שמחה לנסות She זה כזה שיר מעולה. האהוב עלי נראה לי
G gp53 New member 26/6/04 #5 ../images/Emo26.gif התחל->תוכניות->עזרים->בידור->רשמקול קובץ->פתיחה->בוחרים את הקובץ->אפקטים->הפוך עכשיו נראה לי שהוא קורא רק קבצי wav אז אם מישהו צריך המרה מmp3 לwav התוכנה הזאת חינמית ופועלת טוב.
../images/Emo26.gif התחל->תוכניות->עזרים->בידור->רשמקול קובץ->פתיחה->בוחרים את הקובץ->אפקטים->הפוך עכשיו נראה לי שהוא קורא רק קבצי wav אז אם מישהו צריך המרה מmp3 לwav התוכנה הזאת חינמית ופועלת טוב.
B BlueBeIl New member 26/6/04 #6 הו הצלחתי../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif תודה רבה! בינתיים אני שומעת את בליס של מיוז בהיפוך, מישהו פעם המליץ על זה בצורה הזאת ממש מגניב אני אנסה שיר של גרין דיי אחר כך...
הו הצלחתי../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif תודה רבה! בינתיים אני שומעת את בליס של מיוז בהיפוך, מישהו פעם המליץ על זה בצורה הזאת ממש מגניב אני אנסה שיר של גרין דיי אחר כך...
B BlueBeIl New member 26/6/04 #7 הו הצלחתי../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif תודה רבה! בינתיים אני שומעת את בליס של מיוז בהיפוך, מישהו פעם המליץ על זה בצורה הזאת ממש מגניב אני אנסה שיר של גרין דיי אחר כך...
הו הצלחתי../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif תודה רבה! בינתיים אני שומעת את בליס של מיוז בהיפוך, מישהו פעם המליץ על זה בצורה הזאת ממש מגניב אני אנסה שיר של גרין דיי אחר כך...
B BlueBeIl New member 26/6/04 #9 כן זה יפה מאוד,../images/Emo142.gif נשמע ממש כמו שיר, רק שמאט כאילו שר ביפנית או גרמנית או משהו דומה . מיקרו קאטס בהפוך זה בדיוק הריף של yes please... למישהו נגמרו הרעיונות כנראה
כן זה יפה מאוד,../images/Emo142.gif נשמע ממש כמו שיר, רק שמאט כאילו שר ביפנית או גרמנית או משהו דומה . מיקרו קאטס בהפוך זה בדיוק הריף של yes please... למישהו נגמרו הרעיונות כנראה
א ארז וולך New member 24/6/04 #3 אני פעם הקלטתי את עצמי מנגן ושר את "דני" של משינה.... Far out duuude.....
C clam New member 25/6/04 #4 הא? איך עושים את זה? וד"א סיימתי ללמוד!!!!!!!!!! לפני יומיים הייתה הבגרות האחרונה!!!!
ל לירון green day New member 30/6/04 #11 ../images/Emo49.gif כיף לך! אני היחידה שלא מצליחה עם כל הקטע של הרשמקול? הוא לא נותן לי לבחור אף שיר
א ארז וולך New member 30/6/04 #12 השיר צריך להיות קובץ WAV יענתו, Song.wav, אחרת הרשמקול לא יקרא אותו... תחפשי בTUCOWS תוכנות שהופכות קבצים שונים ל-WAV
השיר צריך להיות קובץ WAV יענתו, Song.wav, אחרת הרשמקול לא יקרא אותו... תחפשי בTUCOWS תוכנות שהופכות קבצים שונים ל-WAV
P PitZzahat New member 10/7/04 #14 לקחתי לך את החתימה לאבאוט באיסיקיו. סתם כי זה יפה וכי בא לי. שתדעי. אה, וזה לא 13?..
P PitZzahat New member 12/7/04 #18 זאת אומרת שאני עוקבת אחרי הודעות פה בפורום אבל לא משתתפת... אתה ארבל מרחובות במקרה?...
C clam New member 12/7/04 #19 שני?! חחחחחחחחחח מה את עושה פה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...איזה מצחיק זה