קרה לכן כזה דבר?

קרה לכן כזה דבר?

הלכתי לגינת המשחקים עם התאומים בני שבעה חודשים בשעת בוקר מוקדמת ובגינה חבורת בעלי כלבים מוציאים את הכלבים לצרכי בוקר וריצה קלה, בין המשחקים של הילדים. קרה למישהי מכן שכלבים היו בפארק ילדים? לאוו דווקא בארה״ב, מעניין אותי לשמוע מכל העולם חוויות דומות של איך פותרים קונפליקטים קטנים כאלו כי הרגשתי שהדבר היחידי שהשגתי זה להרעיל את הבוקר שלי באנרגיה שלילית

אצלנו גני המשחקים מגודרים, ויש שלט שאוסר על כניסת כלבים.

לדעתי את צריכה לפנות לעירייה.

בהחלט לא נעים.

Mottek

New member
אני מאלו שכן לוקחות את הכלב

לגן שעשועים, למרות השלטים שכתוב שאסור. למה? כי זה הליכה ברגל לגן שעשועים וגם הכלב נהנה לטייל איתנו.
א-ב-ל
* הוא כלב ממש עדין ומאוד ממושמע וסבלני עם ילדים. אחרת לא הייתי מביאה אותו איתי.
* הוא תמיד על רצועה.
* אני תמיד אוספת אחריו אם הוא עושה את הצרכים שלו שם.
* אני תמיד יושבת בפינה רחוקה מהילדים בכדי שלא יפריע לאחרים ומעודדת את הילדים שלי קצת מרחוק.
* הפעמים היחידות שאני משחררת את הכלב זה רק כשאנחנו לגמרי לבד בגן השעשועים. ברגע שמגיעים אנשים אחרים אני ישר קוראת לו לבוא ושמה עליו רצועה. אם המשפחה בסדר עם זה והוא לא מפריע להם אז אשחרר אותו שנית - אבל רק בהסכמת ההורים.

כל עוד שהכלב קשור ברצועה והבעלים לידו ומשגיחים עליו, אין לי בעיה עם כלבים בגן שעשועים.
כשהייתי בביקור בארץ לפני כמה שנים יצא לי להתקל בכלבים משוחררים לגמרי בגני שעשועים. זה מפחיד אותי כי אני לא תמיד יודעת למי הכלב שייך ועד כמה הוא ממושמע, בעיקר עם גזעים יותר אגרסיבים שמפחידים אותי. מצד שני גם הילדים שראיתי היו די לבדם בשטח ולא תמיד התנהגו יפה (בהשוואה למה שהתרגלתי אליו בארה"ב).

1me too1

New member
אצלנו

בפארק יש חלק מגודר לכלבים בלבד. בעלי הכלבים משחררים שם את הכלבים. מחוץ לאיזור הזה הכלבים תמיד ברצועה.....

annadolly

New member
כאן

ברוב הפארקים הכלבים יכולים להיות משוחררים. אם יש גן שעשועים בתוך הפארק עצמו, לכלבים אין כניסה ובדרך כלל זה איזור מגודר. אין פה פארק רק לכלבים כמו שנהוג בארץ או בארצות אחרות. אני תמיד לוקחת את הכלבה לרוץ בפארק, עם כדור. מעולם לא נתקלתי בבעיה וזה מאוד מקובל. כמובן שלמי שיש כלב לא מרוסן הוא יהיה על רצועה ותמיד הכלבים היא בהשגחה צמודה של הבעלים וחובה לנקות אחרי הכלב.

alphadelta

New member
חוקים

דבר ראשון, חבל על האנרגיה השלילית. תאומים בני שבעה חודשים דורשים מספיק אנרגיה ;) אצלינו יש שלטים האוסרים על כלבים ( פרט לכלבי נחיה ושירות) מלהכנס לפרק. אבל בררי מה החוקים בעיריה שלכם. כשאצלנו בשכונה חנו כנגד לחוק עירוני, הדפסנו על דף את חוק החניה הספציפי ושמנו על המכוניות שחנו כך. ומיד זה הפסיק. הם פשוט לא ידעו.

כאן אין חוקים או נימוס

מהסיבה הפשוטה שאני בישראל לתקופה וזה קשה מאוד, ומאכזב לדעת שזה המקום ממנו באתי

forglemmigej

New member
מזעזע מה שאת מספרת

כלב יכול לתקוף פעוט סתם ככה וכבר היו מקרים ,כדאי לדווח לפקח מהעיריה ויתנו להם קנסות כי זה לא חוקי מה שהם עושים ואולי כדאי לצלם אותם . לא נתחיל אפילו מזה שלגדל כלב בדירה קטנה בעיר זו אכזריות לשמה

אצלנו לרוב גינות המשחקים מגודרות

ולמיטב ידיעתי, אסור להכניס לשם כלבים.אני ממש איתך ואני מאד אוהבת חיות. ממש מגעיל אותי לחשוב שמישהו נכנס עם הכלב שלו שמתנהג למופת והוא אוסף למופת אחריו ודקה אחרי זה הקטן שלי זחל על האיזור בו הכלב עשה את הצרכים. בדיוק בשביל זה האישורים האלו מגודרים וגם עבור מניעת מצב שכלב יתקוף ילד או יפיל אותו בטעות. יכול להיות שיש כלבים סופר מדוגמים שאין בעיה איתם אבל החוק הוא עבור הכלל...

למעלה