קרה לכן פעם...

קרה לכן פעם...

שלא פגשתן את בן זוגכן הרבה זמן, ודווקא כשסוף סוף נפגשתם, היה לכן פתאום מוזר להיות איתו (
"תן לי דקה להתרגל אליך שוב"), בניגוד לצפוי? זה לא קרה לי היום, אבל קרה לי פעם.

Hadar p

New member
כן קרה! שאני חזרתי מחו"ל בעניני

עבודה...
\ ושהוא חזר פעם ממילואים...
אבל....התרגלנו מהר

Hadar p

New member
לפרט.....! פשוט הוא נראה כזה מוזר

ולא מוכר.... כאילו זכרתי אותו אחרת....

בהחלט- זה קורה לי כל פעם

בהטחלה גיא ואני גרנו בערים שונות (ת"א וב"ש) והיינו מתראים בסופ"שים בלבד והוא גם היה נושא המון לחו"ל (לפחות שבוע מתוך חודש) במשך השנה הראשונה שלנו. אכן כל פעם היתה לי את ההרגשה הזו, כאילו הוא טיפטיפה זר לי וגם המשפט של השיר היה מתנגן לי בראש. אפילו עכשיו, אחרי שנתיים, אחרי השבועיים מילואים היה לי קצת מוזר.

איך אני שמחה שאתן אומרות את זה

כי בהדרכת כלות סיפרתי את זה למדריכה (בנסיון להפריך את התיאוריה המטומטמת ששמירה על נידה גורמת לגעגועים ושיפור היחסים), והיא עשתה מזה ממש סיפור! אולי לא טוב לך איתו וכו´. שיגעה אותי!

מיכלכהן

New member
זה קורה לי כל פעם שהוא חוזר ממילואי

וזה ממש מוזר, והוא נורא כועס כי אני לא ממש חמה אליו, כי אני מרגישה מוזר ולפעמים אפילו כעוסה.. אבל הגענו ביחד למסקנה שיכול להיות שבתת מודע אני כועסת עליו.. זה קורה ממש כמעט כל פעם שאני לא רואה אותו הרבה זמן..

לי זה קרה כשהוא חזר מחו"ל

וקצת התבאסתי שהוא לא הביא הרבה מתנות... (לא יפה מצידי).

לא נפרדנו עדיין.. מאז שהכרנו....רק

אולי ליומיים מקסימום........ אספר לכם עוד חודש... הוא יוצא ביום שלישי למילואים..... וזו הפעם הראשונה שנפרד לתקופה ארוכה.

nonaa

New member
קרה אחרי שהיה בחול 5 שבועות

טיילנו ביחד במזרח ואני חזרתי 5 שבועות לפניו. כשבאנו לפגוש אותו בשדה תעופה (גם משפחתו הגיעה לשם) היתה הרגשה קצת מוזרה : בדיוק כמו שתארת - "להתרגל אליך שוב"....

kisses

New member
אני חושבת שאני דוגמא קלאסית

למקרה משום שבהצחלה ביני לבין אלון היו יחסי חול ארץ והיו רואים אחד את השניה כל חודשיים שלוש ככה שבכל פעם שראיתי אותי זה היה כאילו לפגוש את הבנאדם מחדש ולקח לי יומיים עד שהתרגלתי אליו שוב

אוסנת123

New member
בהתחלה....

שכרק התחלנו לצאת, היינו משהו כמו 3-4 חודשים יחד ונסעתי לאילת בלעדיו, רק עם חברות. חזרנו לתחנה מרכזית בת"א עם אוטובוס והוא החליט להפתיע אותי ולבוא לאסוף אותי משם. הוא פתח לי את הדלת כניסה לתוך התחנה המרכזית בדיוק כשירדתי מהאוטובוס. אני אמרתי תודה והמשכתי הלאה - ממש לא שמתי לב שזה הוא ודילגתי עליו!!!!!! הוא לא סולח לי עד היום!!! חברות שלי היו צריכות לקרוא לי ולהגיד לי שהוא שם אחרת מי יודע... כאילו חזרתי ושכחתי ממנו לרגע... התנצלתי המון...

gmgy

New member
איזה קטע, בדיוק דיברתי על זה עם אמא

סיפרתי לה שכשגיא היה פה ואני בארץ היתה תקופה קשה (נו, את זה מן הסתם היא ידעה), אבל כשהוא חזר לארץ לקח לי כמה ימים להתרגל אחרי 4 חודשים בנפרד (טוב, נו, נסעתי אליו לשלושה שבועות באמצע). הוא היה נראה נורא -- לא הסתפר כמה חודשים טובים, היה לו זקן ושפם פרוע והשפתיים שלו התייבשו בגלל המזג אויר כאן. הוא נראה כל כך גרוע שצילמנו תמונות שלו ועכשיו יש מזכרת לדראון עולם! הכי כיף זה להתרגל שוב...

למעלה