קרה לכן שהשקעתן במניקור ואז הסרתן הכול מיד?

trilliane

Well-known member
מנהל
קרה לכן שהשקעתן במניקור ואז הסרתן הכול מיד?

אני לא מתכוונת לצורכי צילום או ניסיון אלא במקרה שהתוצאה הסופית פשוט מעצבנת או מאכזבת גם אם לא מזעזעת או איומה...

אחר הצהריים השקעתי איזה שעתיים (תוך עשיית דברים אחרים, לא לדאוג) בלקים מגנטיים. לפעמים הדוגמה לא יצאה טוב ועשיתי שוב, או שהמגנט נגע בלק, והוא היה קצת נוזלי אז הכל התלכלך לי מסביב, והמייבש הורס את הדוגמה אז חיכיתי הרבה שיתייבש לבד אבל בסוף מכיוון שיצאו לי שכבות עבות נשברתי ומרחתי בכ"ז (והוא קצת מרח את הדוגמה
).

אחרי שכבר מרחתי שתי שכבות + מגנט + ניקיונות מסביב + מייבש וסיימתי הכול, הסתכלתי על המוגמר ובמקום לברך חטפתי ג'ננה ופשוט טבלתי בקריזה אצבע אצבע במסיר של טוויסט (שאני לא חובבת אותו בגדול כי הוא די מייבש לי את העור ואת הציפורניים, אף שהוא נטול אצטון). התוצאה פשוט אכזבה ועצבנה אותי, ועוד אחרי כל העבודה... גרררר.
אבל לא התחשק לי סתם להסתובב עכשיו עם המניקור שיצא רק כדי לצאת לידי חובה. אוף. זה אחד מהימים האלה.

Plushable

New member
אוח איזה באסה :( שונאת כשזה קורה לי

וזה קורה לא מעט. לפעמים אני כל כך לא מרוצה מהתוצאה שאני פשוט מסירה ונשארת עם ציפורניים ערומות ומבואסות :(

iefrat

New member
לעיתים רחוקות, אני מנסה על אצבע אחת קודם אבל

יש את הלקים האלה שיוצאים סמיכים מידי/דלילים מידי או גרועים
אני מורחת בתקוה, אבל השכבה השניה יוצאת גרועה מקודמתה ואין ברירה אלא...
להתחיל מהתחלה
מאוד מתסכל

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, גם אני מנסה... דווקא הניסיון היה טוב יותר

אולי כי מרחתי רק שכבה אחת (וגם על ציפורן חשופה) וגם אז המייבש הרס את הדוגמה ולכן קיוויתי להימנע ממנו הפעם...
הטעות הייתה כנראה למרוח שתי שכבות.

הלקים המגנטיים של MUA די נוזליים אבל אני מרוצה מהדוגמאות של המגנטים. אני רק צריכה למצוא דרך למרוח אותם יפה ושהדוגמה תצא טוב...
וכמובן תתייבש לפני שהציפורניים שלי יקבלו מכות מכל מה שמסביב...

אבל זה לא שהתוצאה הסופית הייתה נוראית; היא פשוט נראתה לי מאוד לא מלהיבה, מעצבנת כזאת, לא שווה את ההשקעה, לא כיפית! אני משקיעה בלקים מעניינים כדי שאוכל להסתכל על הציפורניים ולחייך; אבל הסתכלתי והתבאסתי, אז ביי ביי.

לא נורא, מחר יום חדש...

noash5

New member
זה קורה המון!

בדר"כ שאני מתלהבת ולא יוצא לי כמו שרציתי או שפתאום אחת מהציפורניים נהרסת אני מתעצבנת ומורחת הכל או מקשקשת על כל הציפורן!

ואז מורחת לק קרמי פשוט ומבטיח או משאירה אותך עירומות!

למעלה