קרה לכן ש ...ומה דעתכן על כך?

spooni

New member
קרה לכן ש ...ומה דעתכן על כך?

אני על סף להישבר ...ואולי תוכלו לנסות לעזור לי לא להישבר. חשבתי להיתקשר אליו ...ולא לאמר כלום ..סתם לשמוע אותו או את מה שהוא יאמר.. וברור שהוא ידע שזו אני ... קרה לכן ? ומה הרגשתן אח"כ ? בעצם ......אני כבר מתחרטת ..לא אתן לו את העונג למניאק שלא מוכן להתחבר לרגשות שלו. אבל בכל זאת תאמרו את דעתכן

Miss Choco1

New member
לא להתקשר!!

אח"כ תרגישי יותר רע עם עצמך.. מה שאני עושה זה לדמיין לעצמי בראש שיחה עם הבנאדם, הוא מדבר, אני עונה, יש דו שיח שלם וזה מרגיע אותי, אני אומרת כל מה שאני רוצה בלי לערב אותו, בלי להשפיל את עצמי. או שתכתבי על דף את כל מה שאת רוצה לומר לו, ותדחפי את המכתב לאיזה ספר בבית. זה משחרר קצת. אם הוא רוצה, אם הוא מרגיש - הוא יתקשר. אם הוא לא יצור קשר, הפסד שלו, הוא הפסיד משהו טוב בחיים שלו ויכול להיות שאפילו הוא עדיין לא מודע לכך.

לא.

חד משמעית לא להתקשר. אני יודעת מה את עוברת . כבר סיפרתי כמה פעמים כאן בפורום שבקיץ ישבתי פיזית על הידיים שלי (מדובר בוואחד משקל כמו שאת יודעת) כדי לא להתקשר אליו. ולא התקשרתי. כבוד עצמי זה פיצוי דל כרגע לתענוג של להיות איתו. אבל בעתיד הוא יתן לך דרגה הרבה יותר גבוהה של כוחות בעמידה מול סיטואציות דומות. זה זמן קשה אבל הוא יעבור. עלי....

Betterfly

New member
לדעתי

לא להתקשר, זה כבר ברור. יתרה מכך, איך מתמודדים? אמרו פה- תעשי לעצמך דיאלוג דמיוני איתו, אפילו בכתב. לי זה פחות עבד (כי תמיד רציתי להיות מופתעת מהתגובה?
), מה שאני עשיתי זה פשוט לא להתקשר. לא משנה איך, לא להתקשר. ללכת לישון ולא להתקשר. להרים את הטלפון, כמעט לחייג, ולא להתקשר. אחרי כמה ימים זה עובר עד לפעם הבאה.

spooni

New member
תודה לכולכן על התמיכה ../images/Emo13.gif

ברור שלא התקשרתי ...ולא אתקשר ..

למעלה