קרה לכן ש.......?

shelycat

New member
קרה לכן ש.......?

קרה לכן שגיליתן סלידה ברורה ממישהו שולי וחסר חשיבות ואפילו כזה שמעולם לא פגשתן במציאות (למשל באינטרנט) בלי שום סיבה רציונלית ברורה? מה עושים במקרה כזה? כשאותו גורם לא "עשה" שום דבר פורמלי כדי להצדיק את הסלידה ממנו אבל .....(מאיזה שהיא סיבה הכניס אתכן למצב "קרבי"). בכל מיקרה אני יודעת שהתעלמות והבלגה היא הדרך הטובה ביותר כדי לא להגרר לפרובוקציות מיותרות אבל... וזה לאלו כמוני שלא יודעים לשתוק ולהתעלם ורגילים להגיד את מה שהם חושבים בלי לייפות.....מה עושים??

רחלילי

New member
קרה קורה יקרה

מצד אחד שווה להבליג. מצד שני המציאות לא תמיד מאפשרת לנו להשאר בעמדה זו במיוחד אם המציאות מכריחה אותנו לפגוש את אותו אדם במציאות שוב ושוב. (תאמיני לי זה מנסיון מר מאד). לכן בא הצד השני והוא לבדוק עם עצמך (קמץ בכף הסופית) מה יש שם שעושה לך להרגיש ככה כלפי אותו אדם. ולמה? כי לפעמים יש משהו בו שאולי יש בעוד אנשים ועוד אנשים ושווה לבדוק אם יש משהו בך (קמץ) שעושה את זה קשה דווקא עם אנשים מסוג זה. זה קשה הבדיקה אך מומלץ בעיקר כי עוזר לך לזרום טוב יותר בעתיד עם אנשים שונים. ועם עצמך (שוב קמץ) גם.

fila

New member
ברור , קרה לי

הקטע זה שזה קורה לי גם בעבודה ולאו דווקא עם אנשים ביום יום. באינטרנט זכורים לי שני מקרים שלא יודעת למה פיתחתי סלידה מאותן בנות... זה היה מוזר אבל פשוט התעלמתי.. בעבודה זה הרבה יותר מסובך ואני חייבת להודות שלפעמים אני לא ממש נחמדה למי שאני לא מסמפטת אני בהחלט נמנעת מעימותים ופשוט יושבת במקום שלי ולא לוקחת חלק בצחוקים או בשיחות שאותו אדם מנסה לפתח, אני רוצה להגיד שזה לא כ"כ נעים אבל אני מעדיפה לא להגיע לשלב של עקיצות או ציניות עם אותו אדם לכן אני שותקת ולא "מבריקה" בציניות שלי.... סלידה מסוג אחר... וזה כ"כ מצחיק שתמיד לומדים את זה בתקשורת ובתורת המו"מ , אתמול היה אצלי ספק שמעוניין להתחיל לעבוד איתי במתן שירותי שילוח ועמילות מכס, ומי שמכירה את התחום יודעת שזהו קשר שמחייב טלפונים יומיומיים ויחסים טובים- כימיה יותר נכון. בקיצור הבחור ההוא שהיה אצלי אתמול התקרב לכסא שלי ונגע לי בכתף ואח"כ ביד. היה לי חוט לבן קטן על החולצה באזור הכתף והוא פשוטהרשה לעצמו "לנער" אותו ממני..... אני הייתי ממש בשוק ! הוא עוד אמר לי "ביי ממי" אני שונאת שקוראים לי ככה ואיך הוא בכלל מעיז?(מי שלא מכיר אותי) בקיצור הוא ניפנף לי בשמות בעלי הבית של מקום עבודתי ובקשריו הענפים אבל אני ממש לא רוצה לעבוד איתו!

kisses

New member
אני נוטה לחשוב שבגלל שאני ואת אותו

מזל יש ביננו מין הדמיון באופי, גם אני כמוך עם יש לי סלידה ממשהוא אני נוטה להגיד את האמת בפרצוף כמה כואבת שהחא תהיה. אבל עם מדובר במשהוא ווירטואלי אז אני פשוט לא אגיב ואתעלם. עכשיו לשאלתך עם יש לך סלידה ממשהוא ואותו אדם גורם לך לעצביםף קחי רגע וחשבי, האם אותו אדם חשוב לך? האם חשוב לך שהוא ידע שאת כועסת? עם כן, אז בהחלט ספרי לו.

למעלה