קרה נס....

מיה30

New member
קרה נס....

בחיי נס סופסופ הילד החליט להתלבש לבד לבד לבד ולא, לא אמרתי לו כלום לא לחצתי ..שום דבר ככה פתאום יום אחד.... טרח....הכריז.. ``אמא מהיום אני מתלבש לבד!!!!`` אמרתי - יופי {יש אלהים בשמיים, שמע אותי} אז מעשה שהיה כך היה..... אתמול ממש מיהרתי לעבודה והשאתי את שני הנכסים לטיפולו של האבא הילד התלבש, שתה, נשנש משהו...והלך לגן אח``כ הגיעה הסבתא לשמור עד כאן הכל טוב בצהריים מגיע הילד מהגן מוריד בגדים ו....אופס.....מה קרה?? יווווווו שני זוגות מכנסיים הוא שכח להוריד את הפיג`מה אתם קולטים??? ככה הוא היה כל היום בגן!!!!! עם שני מכנסיים!!!!! הגעתי מהעבודה הסבתא מספרת לי.... קודם כל ברור שהתגלגלתי מצחוק ו....יוווווווווו ממש בושות טוב... זה כנראה מחיר החופש... מיה30 {בעד העצמאות בהחלט} B-) {...מהפדיחה מרכיבה משקפיים כהים...}

אמיר.

New member
לא פדיחה כלל !!!! ובקשת עצה

בן כמה הפספוס ? אנחנו קנינו כסאות קטנים מכתר (10 ש``ח בערך לאחד) ומשתדלים (משתדלים אמרתי !!!) שלכל ילד יהיו הבגדים מוכנים מראש שם. זה מעודד התלבשות ... רק איך מלמדים לשרוך נעלים לבד ???? יש לי ילדה בת 7 (שבע) שלא יודעת לשרוך לבד !!!!! הצילו...

linet1

New member
יש דיקלום

אם כי אני חושבת שהוא קצת תינוקי לבת 7...אבל אצלנו הדיקלום הצליח להעביר את המסר בטכניקה של שריכת השרוכים. אני אעביר את הדיקלום כאן בתקווה שתבינו גם איך משלבים את פעולות הידיים והשרוכים לשם הלימוד... זה הולך ככה: ``כנף ועוד כנף קרבות להתחבק משתובבות מסתובבות מנשקות ונקשרות ומה יצא? פרפר שעף....``

עופריקו

New member
מיה זה נקרא...

השיטה המהירה .... בערב הוא רק מוריד זוג מכנסיים אחד והופס הוא עם פיג`מה ...רעיון גדול יש למלאכים שלך.... ולמה להכניס את האבא לכל סיפור ? בסופו של דבר אנחנו אשמים בכל..... עופר אבא גאה :cool:

טובים השניים מן האחד..

מעניין..לא היה לו חם למסכן? בטח נחנק...חההה אם לו זה לא הפריע אז שיקפוץ לך העולםםםםם הילד שלך מתלבש לבד!!!! וזה הכי חשוב אז לבש שניים...?????? so what אני מבסוטית ממנו, בחיי... <דודה>רקדנית ( משמינה מנחת..)

למעלה