קרובה מאוד לנהוג באופן לא הומאני. צריכה עצה.

lumier

New member
קרובה מאוד לנהוג באופן לא הומאני. צריכה עצה.

שלום, קוראים לי אור ואני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי. בן הזוג שלי גר במושב. בכל לילה בסביבות השעה אחת לפנות בוקר מתחיל תרנגול חולה נפש לקרוא לנו מתחת לחלון חדר השינה. הוא קורא עד הבוקר מבלי להפסיק ולא נותן לנו מנוחה. בלילות שאנחנו ישנים אצלו- כל היום אחרי אנחנו נרדמים בעבודה- זה אסון! לפני מספר ימים ראיתי את הבן כלב מסתובב לו במושב עם הפתעה... אשתו התרנגולת ו... 3 קטנים מאחוריו! מה קורה פה? אני מרגישה כמו במצלמה נסתרת!ממתי תרנגולים הם ייצורים משפחתיים? למה בשם האלוהים הוא קורא כל הלילה? הוא לא אמור לקרוא בשעות של אור? מה, זו סתם אגדה אורבנית שמספרים לעירוניים על החיים בכפר??? בכל אופן, מישהו חייב לומר לי מה אני עושה- אני מאוד קרובה ללהזמין את בן הדוד שלי ואת האם 16 שלו למושב לציד מפואר אך כשראיתי את התרנגול הסכיזופרן מסתובב לו ככה עם בני משפחתו, לא היה לי לב לעשות את זה. מה אני אמורה לעשות? לתפוס אותו ואת בני משפחתו ולשחרר במקום אחר? לשים מלכודות? לפזר רעל? הכיצד אני מחזירה את השינה לביתנו??? בבקשה מי שיכול לעזור, אני אשמח מאוד! תודה מראש אור

שלום לך

קודם כול הסיפור מאוד מרגש! חח עכשיו לענינינו: אני בספק רב מאוד שזו היא חוגלה כי חוגלות בדרך כלל מתרחקות מהבתים! כנראה שזו עוף אחר! אשמח אם תוכלי לתאר לי קצת צבעים וכו מה שכן שאין יותר קל מלהבריח אותם פשוט מאוד לשים דברים שהם פוחדים מהם אם בוא נגיד יש לך כלב תוכלי לשחרר אותו ואז הוא יבריח אותם חבל להרוג אותם כי אם זו חוגלה זוהי עוף מוגן ומספיק שהאנשים צדים אותם ככה סתם איפו את גרה? הקיראה של זכר חוגלה היא לא כזאת איומה אולי זה תרנגול? אם זה תרנגול ישר לתפוס ולנסות להביא אותו לבית חם וטוב את יכולה להביא זרעים עם חומר אשר גורם לשינה ואז לערבב יש דבר כזה לציפורים ואז לשים להם אחרי שהם ישנו אני מוכן לקחת אותם ולשחרר ליד הבית יש לידי יער זה לא בעיה

lumier

New member
קודם כל תודה על המענה. שנית,

מדובר בתרנגול בוודאות. זה לא חוגלה והקריאה היא קריאת תרנגול לפי הספר מה שנקרא. אם אני אבקש ממך להיות יותר ספציפי לגבי תוכנית הפעולה, זה יהיה בסדר? איפה אני קונה את הזרעים המרדימים? האם אני מפזרת אותם בשטח סביב הבית ומשגיחה עליהם? אינני רוצה כי חיה אחרת תתמכר לי לסמים קלים, מה שחסר לנו זה עיזות סטלניות... לכמה זמן זה ירדים את החולרע? ואין סיכוי שאני משחררת אותו ליד הבית שלך, נדמה לי שאתה איש נחמד ולא הייתי מאחלת את שניצל (זה הכינוי שלו במחוזותינו) לאף אחד. אני כבר יודעת איפה לשים אותו. אותו ואת כל בני משפחתו בעצם כי גם המחשבה על להפריד בינהם עושה לי לא טוב. זה הגיוני שהוא קורא כל הלילה? וזה שהוא מסתובב עם "המשפוחה"? תודה!!!

אז יש כאן עוד משהו

כנראה שהתרנגול שיך למישהו אם יש איתו נקבה אגב -לי יש בערך 4 זכרים שלא סותמים את הפה אבל מתרגלים אליהם אחרי שנה! חח אחד התרנגולים עיצבן אותי לגמרי עד שהייתי יוצא מוקדם ממש בבוקר ושם לו אוכל רק כדי שיסתום את הפה אבל אצלי לאף אחד לא אכפת כי התרגלנו לגמרי אם זה תרנגול אז לא בעיה למסור למישהו תמיד יהיה מי שיקח אותם ואני מתנדב לקחת הוא כנראה מרגיש ממש גבר כי אין לו מתחרים אז הוא יקרא כול הלילה אם אין לכם תרנגולים בסביבה אז זה בעיה כי הוא ימשיך לקרוא עד שישמע שאיזה תרנגול יקרא הזרעים המרדימים - בבית מרקחת קנינו לפני כמה שנים ועכשיו הם לא רוצים למכור לנו כי הם טוענים שזה מסוכן כי יש כאלה שמתמכרים לזה אבל נראה לי תוכלי לקנות אם תסבירי להםאת המצב הם פוחדים שילדים קטנים יקחו את זה בטעות אצלי התרנגול הגדול והכי חזק לא נותן לצעירים לקרוא אבל הכי מעצבן זה שאחד התרנגולים אצלי קופץ למרפסת ועומד מתחת לחלון שלי ומתחיל לקרוא

דובב

New member
גברת זה מושב!! במושב אפשר לגדל חיות משק חופשי

מפריע לך?!, תשני בעיר.

lumier

New member
אתם יודעים מי קופץ בראש

מה קפצתם??? אם הייתי רוצה לפגוע בתרנגול היקר והמסכן הייתי כבר עושה את זה מזמן ובטח שלא מטריחה את עצמי לחפש אתר שבו איש נחמד כמגדל העופות ייעץ לי מה אני יכולה לעשות. זה דבר אחד- דבר שני, שאלתי את כל המושב אם מישהו יודע מי הבעלים ואף אחד לא יודע. בנוסף, אני אכן חיה בעיר ולא במושב, בן הזוג שלי גר במושב- ודבר אחרון, האם אתם כל כך יפי נפש ואוהבי תרנגולות גם לפני וגם אחרי הביס בשניצל??? באמת. אם אתם לא יכולים להיות יעילים- בשם אלוהי העופות, סתמו. ולמגדל העופות- שוב תודה! אור

Amalthea

New member
אפפם לא הייתי

חזקה בטלפתיה קיברנטית. מקווה שתצליחי למצוא מגדל שידאג להם (לא צריך להיות קשה, משפחת תרנגולים בחינם זו מציאה שיקפצו עליה). נשמח לעדכונים משמחים
ואה, כן. בעולם הקטן שלי יש חת'כת מרחק בין לפגוע בחיה סתם או מסיבות קלושות, לבין להרוג אותה לשם אכילה. אבל יש פה גם המוני צמחונים עם טיעון מוסרי חזק משלי. עכשיו תסלחי לי, אני הולכת להבריש את הנפש שלי... שבוע טוב

Amalthea

New member
רעיון מהפכני:

מה דעתך לאתר את הבעלים של התרנגול ולבקש ממנו לא לשחרר אותו בלילה?! אני מבינה לליבך, אם כי לעולם לעולם לא הייתי מתנכלת לתרנגול במצב כזה (אני חיה בתל אביב - ולא במושב - ולשכנים שלי יש תרנגולים שקוראים בלילה) אבל חשבת אולי על זה שא.הוא שייך למישהו וב.זו לא אשמתו שהבעלים שלו לא שומר עליו (ובכלל לא מודע לבעיה)? לפחות תנסי לפתור את זה בצורה הכי הגיונית ופשוטה לפני שאת מתעסקת עם "זרעים מרדימים"!

למעלה