קרובת משפחה של אחד מהבעלי תשובה

The worm 1

New member
קרובת משפחה של אחד מהבעלי תשובה

שלנו בכרם התימנים, היתה עושה סיאנסים באילת כל הזמן. ממש ערבים. היתה מזמינה חברה יושבים עושים סיאנסים ואח``כ כשהיא הגיעה וסיפרה לי את זה אמרתי לה עד כמה הדבר חמור והיא סיפרה לי דברים. אימתי לה דברים מהזוהר הקדוש שהדברים האלה כתובים כברוהיא אמרה באמת שהיא שאלה אם זה אסור או מותר אז אמרו לה שזה עונש גדול מן השמים על הענין הזה. והיא אמרה שהיה מקרה שנפטרה להם ילדה בת שנתיים וחצי לא נפטרה, נהרגה היא נפלה מקומה שניה מהלול. ואז עשו סיאנס לשאול מדוע מתה ילדה בת שנתיים וחצי כשאין לה עוול בכפה זה גם כן אחת מהשאלות שאנשים שואלים למה ילדים קטנים מתים. ואז הנשמה עלתה והן היו בוכות היא ואחותה והיא לא רצתה לדבר הנשמה. אז היא שאלה מדוע את לא רוצה לדבר? אז היא אמרה תפסיקו לבכות זה מצער אותי. הן הבטיחו שהם יפסיקו לבכות ושאלו עוד פעם את השאלה. למה מתת? ואז היא ענתה איני יכולה לומר אבל הדין דין צדק. זה מה שענתה הנשמה. לאחר מכן שאלו אותה עוד כל מני שאלות שהיא ידעה מה מתרחש אצלהם בבית. הנשמה ברכה אותם על זה שהם עברו דירה ושעוד מעט צריך להתחתן פלוני. דברים שילד בן שנתיים וחצי אפילו אם היה חי לא יכול היה לדעת. איך ידעה הנשמה? כי הנשמה היא לא שייכת בזמן רק כשהיא נמצאת בגוף אבל כשהיא מחוץ לגוף, היא מעל הזמן. לכן אדם בחלומו לדוג` יכול לראות דברי ם העתידיים טרם שיקרו. הוא אומר הוא ראה דבר בחלום ואחרי שבועיים הוא נתקל בו במציאות מה שהוא חלם. איך אפשר כזה דבר? עוד לא התרחש המעשה, איך ראית אותו? א``כ צריך לדעת שכשאדם רואה מציאות כל שהיא שתתרחש בעתיד הוא צריך להבין שהוא קנה את הידיעה הזו ממקור כל שהוא שהוא לא נמצא פה בכדור. בכ``א עפ``י הסיאנסים האלה, מוכח שיש חיים אחר המות. יש עוד אפשרות מה זה חיים לאחר המות כי אפשר לדבר פשוט עם נשמות שהן מתות כביכול. ז``א הגופות, האנשים מתו. עוד דבר, יש בחו``ל משתמשים בזה הרבה ``מדיום`` זה קשירת ידיים בערב מסוים ואחד מהאנשים או הנשים הוא מדיום שהנשמה באה ומתלבשת ומדברת מתוך פיו ממש הנשמה נכנסת בתוך גוף המדיום ומדברת. ואז לדוג` אם רוצים לעלות ילד קטן המשפחה באה לדוג` לברר מה איתו מה קרה לו או דברים מסוג זה, הם שומעים את קול בנם כמו שהם מכירים אותו כשהמדיום הזה לא מכיר את הילד ולא יודע איך היה קולו אפילו והילד אומר דברים שרק המשפחה יודעת ועפ``י זה יודעים כל מני דברים שוב פעם זה אסור לחלוטין אבל זה מוכיח יותר טוב מאלף עדים שמציאות של נשמות קיימות חוץ למקום שאנחנו נמצאים בו זה כבר דבר שמוכח מעל כל ספק ומעל כל פנים. עוד דרך, היפנוזה. גם זה הראו בטלויזיה. היום בהיפנוזה אפשר להפנט אדם להחזיר אותו אחורה עדלגיל הינקות ובכל גיל אומרים לו תתנהג כבן גיל זה. בן שבע מה אתה לומד בביה``ס? מתחיל להגיד את מה שהוא לומד בביה``ס תשיר שירים של ביה``ס כיתה ב` הוא שר שירים של כתה ב`. תשחק כמו שאתה משחק בגיל שבע. משחק כמו בגיל שבע. אתה בן ארבע. מתחיל לדבר בגיל ארבע. תכתוב, לא יודע לכתוב. אתה בן שנה תבכה בוכה כמו ילד קטן בן שנה. תשמיע קולות של עובר מה אתה לפני עובר? פתאום הוא מתחיל להשמיע קולות של אדם מבוגר. שואלים אותו פרטים הוא אומר מקצוע שם משפחה כתובת דברים שונים ומשונים שאף אחד מהקהל לא יודע עליהם. מעירים אותו מהמצב ההיפנוטי ושואלים אותו אתה יודע מה אמרת? אומר לא. אתה מכיר אדם כזה בעל מקצוע כזה וכל הדברים? לא. מחליטים ללכת ולבדוק באותו מקום אם יש כזאת מציאות מגיעים לכתובת אין בנ``א כזה אין משפחה כזו אין שום דבר מזה. אבל הרי בהיפנוזה מעוררים לאדם את תאי הזכרון שבאיזה שהוא מקום נשכחו ממנו. מה זה היפנוזה? לעורר אצלו אז מאיפה הוא קיבל את הפרטים האלה שהוא אמר אותם? ואז הוחלט ללכת לבדוק במרשם התושבים אם היה אחד כזה. מתברר שלפני מאתיים שנה היה אדם כזה בעל מקצוע כזה משפחה כזו בכתובת שהוא אמר. ואז מגיעים למסקנה שהאדם הזה פשוט היה כבר וחזר לעולם שוב פעם בגלגול. במצב ההיפנוטי התאי זכרון הנשמה זוכרת את כל גילגוליה רק כשהיא בגוף היא שוכחת חוץ מאנשים מסוימים שכן זוכרים וזה הדוג` הבאה שתבוא אחרי זה אבל את זה הראו בטלויזיה ג``כ לפני כמה חודשים אם יש משהו שראה יודע על מה אני מדבר גלגול נשמות זה דבר שמוכח היום עפ``י החוקרים. שוב פעם יש עשרות מדענים בעולם שחוקרים את הנושא הזה ואני אספר לכם שני סיפורים שכתובים בספר אשנב ליהדות שהם מצוטטים מעתון הארץ שהם לקוחים מתוך תיקיה של פרופסור יאן סטיבנסון שהוא פרופסור שחוקר את הנושא הזה כבר שנים רבות ושמה מובא מעשה על ילדה בהודו בת ארבע וחצי שפתאום באה הביתה ואומרת שיש לה בעל בשם נט קיידר ויש לה שני בנים ההורים תמהים אבל חושבים שזה משחקי ילדות אולי אבא ואמא מהגן אז היא ממשיכה את המשחק בבית. עובר זמן והילדה ממשיכה לדבר ומוסיפה פרטים בענין הם שולחים אותה לטיפול פסיכיאטרי. בודקים אותה ואחרי חודשים מתברר שהילדה שפויה בהחלט אין לה פגם מוחי כל שהוא רק לא מבינים מאין המידע הזה.

התולעת 1

New member
GOVERNORשוב החלפת שם אחר?

ההבדל בין WORMובין תולעת זה לתולעת יש יתרון שאפשר לעשות ממנו תולעת שני אבל WORMלא נותנת שום תועלת ומבלבלת את המח.

G ove rn or

New member
איני אחראי לדברי אחרים. שאל אותו.

יתרון נוסף לגביך שאני רואה הוא שניתן להשתמש בך כפתיון לחכה...

התולעת 1

New member
התגובה לGOVERNORוארמא

ומילה אחת לידידנו החילוניים (וואלה אני ממלאה את כל הפתיל) תאריך : 06/03/03 19:56 מחבר/ת : עופרה11 בתגובה ל: חסינקה- אני מבינה שאתם ממריאים עכשיו, נסיעה טובה, דרך צליחה - עופרה11 ================================================ אתם מתפלאים על הוויכוחים, ןבכן כל הוויכוחים צריכים להראות לכם שבצבור שלנו, לא עומדים על כל פסיק, לא עושים לאף אחד חשבון, יכול להיות אדם גדול בתורה, אבל אם יחשבו שהוא סטה במשהו, לא יהססו לומר זאת. לכן התורה שלנו נשמרה כמות שהיא מאז הר סיני, שמרו עליה מכל משמר, לא חיפשו רפורמות, לא רצו שינויים, הכל אמת לאמיתה מתוך התורה. העמידה העקבית על כל דבר היא שעמדה לנו. אני לא מתיחס עכשיו לפלג זה או אחר, או לגדול זה או אחר, אני מדבר על הדוקטורינה שהיא שימור התורה ללא פשרות בכל מצב ובכל תקופה. הן עם לבדד ישכן ובGOVERNORלא יתחשב!

התולעת 1

New member
דרך אגב,התשובה לא ממני זה ממקור אחר

רק ברצוני להוכיח שGOERNORועמלק זה אותו אחד!

התולעת 1

New member
דרך אגב...התגובה היא לא ממני

רק ברצוני להוכיח..שGOVERNORועמלק זה אותו אחד!

עמלק

New member
בלבלן מוח.

אפילו גדולי המאשימים כאן בפורום לא רמזו מעולם שאני וגובנר - אותו אדם. וחוץ מזה - מה הקשר בין ההודעה שהבאת ובין ההאשמה המגוכחת הזו??? אולי התכוונת להאשמה הרגילה שלך בנוגע לגובנר ולאיגרא... וטעית משום שיש לך קושי רב בעברית, שם ממקום הימצאך בגלות...

עמלק

New member
אגב

האם לא שמת לב שאני משתמש תמיד בכינוי שלי, מפרסם את האתר שלי ואת כתובת האי מייל שלי בכל הפורומים שאני כותב בהם? כולל זה בYNET שם סיפרת על עצמך פרטים רבים?

למעלה