קרוב רחוק - סיפורמתכון

Master Stav

New member
קרוב רחוק - סיפורמתכון../images/Emo71.gif

כל כך קרוב ואם זאת כול כך רחוק , היא זכרה את השנים שעברו טרם הגיעו לגיל 40 , הם טובים בלעשות ילדים וזהו היא הסתכלה עליו, חוזר מהעבודה מתוסכל מעול הפרנסה והיא בנתיים בבית לאחר שפוטרה היא לקחה סיר גדול והניחה אותו על הכיריים מדליקה את האש ומוזגת מעט שמן קנולה במהירות חתכה 5 בצלים גדולים והכניסה אל הסיר בכדי שיזהיבו בינתיים חתכה את נתח הבשר שקנתה אצל הקצב לקוביות שוות פחות או יותר ומחשבתה נדדה ..... ביום ההולדת האחרון אפילו לא טרחה לקנות לו משהו, היא הזמינה עבורו איזה גאג`אט שרצה וזה יגיע עוד כחודש מחו"ל על ידי חבר שחוזר, הוא נעלב ....מאד מאד נעלב, הוא שמעולם לא ייחס חשיבות לימי הולדת ....נעלב כאילו חיפש תירוץ להיעלב תירוץ להסתגר בתוך עצמו ולצאת אך ורק בכדי לנזוף בה כמה היא .. כלום ...עבורו, המצב הכלכלי התחרבן לגמרי מאז שהיא פוטרה וזה הורגש בבית, הלחץ, השתיקות, הצעקות.... היא הוסיפה 10 שיני שום אל הבצל שהחל מקבל צבע יפה ובחשה מעט ....מניח לשום להיצרב מעט ואז הוסיפה את קוביות הבשר, היא אהבה את הריח והרעשים שעשו חתיכות הפילה כאשר היא הוזיזה אותם מקפידה ל"סגור" את הבשר מכול הכיוונים , בשלב הזה היא הוספה כוס רכז רימונים והניחה לסיר להגיע לנקודת רתיחה , האש הונמכה ומעל לחתיכות הבשר המתבשלות להן לאיטן היא הוסיפה כ4 עגבניות שחתכה לפרוסות עבות ...סגרה את הסיר והניחה לו על הכיריים .....

תמיד מענין לקרוא אותך ../images/Emo47.gif

משהו אישי שלי לגבי בישול ---> אני מבשל טוב יותר שאני מאושר ,אושר אומנם הוא זמני אבל הכוונה לחדוות היצירה ואולי חדוות היצירה גורמת לי אושר לפעים גם כתיבה עושה לי נעים ,אך להבדיל לבישול לכתיבה אני צריך שקט מאחורי ,את הלבד שלי . נשמע טעים

Master Stav

New member
תודה איש יקר ....

חושב שהבנתי אותך .... אצלי המצב אולי אחר אני מבשל בכדי להירגע וכותב כדי להשתחרר......או אולי לשחרר בעצם שניהם בישול וכתיבה בכלל יצירה זה סוג שלל תרפיה אצלי

למעלה