קרוב

night snow

New member
קרוב

היה כל כך מוזר. ישבנו על ספסל, תחת עץ שצלו לבטח היה עושה עמי חסד בשעות החמות יותר של היום. אבל היה לילה חשוך וצפוני וקריר, ישבנו ככה סתם. אני הוספתי לשבת כי ידעתי שכך ראוי לעשות, והוא, מצדו היה ממשיך לשבת שם עד זריחת העולם הבא. הקול שלו רעד והתחנן שמישהו יגאל אותו מהפרידה המייסרת הזו. הוא דיבר וכאב ואהב והרעיף עליי מחמאות שהפריחו מעל לראשי הילה בוהקת. הקשבתי לו, אני לא בטוחה שהוא היה זקוק לזה. קול רועד שלוב בתוך דיבור שוטף הבהירו לי שהוא יכל באותה מידה לדבר עם העץ שכיסה עלינו. הקשבתי לו ובו בזמן חשבתי כמה מוזר, הוא היה כל כך קרוב אלי, הרגשתי את מיתרי קולו מפרפרים , שמעתי את זמזום האותיות הסופיות במלותיו, ועדיין כל המילים היפות והאותיות הנוקשות בשיניו כאם התנגשו במסך זכוכית שקוף שעטה אותי ואלו פרחו להן לכל מקום מלבדי. מוזר איך בזמן שעטף אותי לבן בתיאוריו ותודותיו על היותי, נותרתי אני אדישה בתוכי. עצובה על חוסר ההזדהות שבי. תוהה, איך נוצר פער שכזה בין שתי נשמות, האחת מוכנה לתת הכל לאחרת, וזו לא מרגישה דבר מלבד רחמים, ומעט עייפות לנוכח השעה המאוחרת.. שלג
"הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט.."

רחוק

את יושבת פה לצידי. אהובתי. אני לא יודע איך להסביר לך את התחושות האלה במלים. כל כך הרבה אהבה עם כל כך הרבה כאב, ועצב. אני רוצה לקחת את היד שלך ולהכניס אותך לתוכי. אולי אז תביני. אולי אז תשארי איתי. ואולי לא. גם אני לא מבין. אני רק יודע שאני אוהב אותך, ושאני הולך לאבד אותך, לכמה נצחים. אני מתחיל לדבר, ויודע שאין עם מי. רעד משתלט על גופי, פי מדבר קלישאות, אני שופך את מעיי, מתחנן. אל תעזבי אותי. אם אפסיק לדבר תמצאי סיבה ללכת. אם אמשיך ידחה הקץ, וכשהשמש תזרח תזכרי בימים אחרים. תזכרי שפעם אהבת אותי. את עייפה. גם אני עייף. אני צריך אותך. אני צריך אותך עכשיו יותר מהכל, יותר מתמיד. כל מה שתרצי אתן לך. אבל לא אתן לך ללכת. השתיקה שלך חורכת בבשרי. איך התרחקת ממני פתאום, כאילו אני זר. כאילו לא היינו אף פעם ביחד. למה שאני אומר אין שום חשיבות בעיניך. אני יכול באותה מידה לדבר עם העץ, הוא היה מגלה יותר סימפטיה ממך. לא אני לא כועס, אני אוהב אותך. אני אמשיך להגיד לך את זה, עד שתחבקי אותי. או עד שנרדם פה שנינו, זו לצד זה. אז זה מה שהוא חשב??? טוב לראות אותך.

night snow

New member
אוהבת

את המילים שלך המגיבות לשלי..:) התגובות שלך תמיד ממלאות אותי, קולעות שכאלו:) טוב לראות אותך לילה נושק לטוב.. שלג

צינסקי

New member
די עצוב

המצב הזה שאת מתארת. האמת שגם כואב לי על הבחור. אולי בגלל האדישות הזאת באויר וחוסר התכליתיות שלו, חוסר ההבנה, המועקה. הקטע עצמו מעביר היטב את התחושה הזו שתארתי אך לדעתי במקומות מסויימים אינו זורם מספיק טוב. צינסקי.

למעלה