קרוהן ודיקור סיני או כל טיפול אחר שיעזור

nushnush9

New member
קרוהן ודיקור סיני או כל טיפול אחר שיעזור

היי אני עם קרוהן ועוד כמה מתנות שקיבלתי בזכות הקרוהן , אני אשמח לשמוע את דעתכם מה הכי טוב לקרוהן מבחינת טיפול ? חשבתי דיקור סיני אך לצערי לא מוצאת מישהו מנוסה באזור הקריות אשמח לשמוע המלצות אפשר בפרטי כמובן
וגם אשמח לשמוע כיוונים אחרים שעוזרים לקרוהן חוץ מדיקור סיני

תודה מראש :)

יעל ND

New member
קרוהן

לדעתי האישית, הכי טוב - הומאופתיה,
אבל ניתן לטפל גם בדרכים אחרות בהצלחה

0 אור 0

New member
הטיפול חייב לשלב גם תזונה וגם מגע/דיקור

מודה ששמעתי המלצות שונות מהקצה אל הקצה לגבי התזונה שעוזרת - המכנה המשותף הם דברים שאני מניחה שאתה מכיר - המנעות ממטוגנים וחריפים ומתועשים ומזוקקים למיניהם ...
ישנו טיפול בשמנים ששמעתי עליו ולא ניסיתי בעצמי. מכיוון שמדובר בשמנים מאד עוצמתיים לא מומלץ ללא מטפל מלווה
לצערי , אני לא מכירה כל כך מטפלים מאיזור הצפון , אני כן משוכנעת שאיזור הצפון משופע במטפלים טובים גם ברפואה סינית וגם ארומטרפיסטים ומטפלים בתזונה טבעית
שים לב רק שאתה מחפש מטפל ברפואה סינית - לא מישהו שלקח קורס שנתי לדיקור
&nbsp

המלצות לטיפולים נוספים

הקרוהן נקשר רבות גם למצבי מתח נפשי, חלקו בכלל לא מודע.
ההמלצות שלי (התחומים בהם אני עוסקת ורואה שיפור והחלמה)
קרניוסקרל ו/או SE
הקרניוסקרל- עוזר לאיזון מערכת עצבים מרכזית ואטונומית ומשפר את כל פעולת הגוף. SE יתן לך כלים (בדיבור ומודעות )לאיתור המתח ומקורותיו וטכניקות לשחרור

רפואה שלמה

guyshoam

New member
להקלה

להקלה בתסמינים של הקרוהן הייתי ממליץ לך על ביו 25 של סופהרב יש שם זני חיידקים שונים ,פרוביוטים פטנטים בנוסף זה תורם למערכת החיסון של הגוף, עדיף שתתייעץ לגבי זה זה יכול לעזור. גם שינוי משמעותי בתזונה יכול לתרום.
ולגבי הדיקור אולי דרך קופת חולים תמצא.
רק בריאות.

0 אור 0

New member
הפרסום אסור בפורום רפואה משלימה

גיא שלום,
בהתאם לכללי תפוז אנחנו לאא ממליצים פה על מותגים ספציפיים אלא על מוצרים גנריים
אודה לך אם תקפיד על הכללים
חג שמח
&nbsp

ladybug4NLP

Active member
לביו 25 אין שמותגנריים מאחר והוא שונה מפרוביוטיקה אחרים

קודם כל הכמות וסוגי החיידקים שלו שונים
שנית הוא מיוצר בארץ ולא ביבוא שזה אומר שלא עובר שיקוף בשדה התעופה או בנמל ועל כן החיידיקים לא מושמדים ולא מוקרנים

זו היתה הצעת הנטורופאת שלי ומאז אני שומרת עליה

אן נכון שפרוביוטיקה איכותית משפרת מאד כ מי שיש לו בעיות
בעיכול

מועדים לשמחה

0 אור 0

New member
אני שמעתי את כל הדברים האלו ישירות מהתועמלן שלהם

ושמעתי דברים משכנעים לא פחות מתועמלנים של חברות תוספים אחרות
לאחת יש קפסוליזציה
השניה מתהדרת בסוגי וכמות החידקים
השלישית במרכיב מיוחד שדואג לקליטה טובה יותר של החידקים ....
בסופו של דבר בואי לא נשכח , שאת כל התועלות של פרוביוטיקה גילו לפני כל ההמלצאות האלו, כשזה עוד היה בכמות די אפסית של יוגורט.
אז אני חוזרת ומבקשת כמנהלת הפורום שלא תפרסמי פה מותגים
וכמטפלת ממליצה לך שתשמרי על ראש פתוח, ואל תקחי כל דבר שאיש מכירות אומר לך על המתחרים שלו כעובדה מוצקה.
יש עוד פרוביוטיקות טובות , אפילו מצויינות
&nbsp

ladybug4NLP

Active member
את ההמצלצה לרוביוטיקה שהכירו קבלתי מרופאט נטוופאט מאד מכובד

ולא מתועמלן רפואי

כמו שאומרים בצרפתית"יחי ההבדל הקטן"

0 אור 0

New member
אני רואה כמה חכם למחוק הודעות פרסומיות במקום להתווכח אתן

תראי,
אני לא אומרת שהמוצרים של סופהרב הם לא טובים. אני משתמשת בהם בעצמי לא מעט
אבל להגיד שזה המוצר היחיד שטוב ולפסול בהינף קולמוס מוצרים משובחים רבים אחרים, זה לא רק לא נכון מקצועית (ואני בטוחה שאם שמעת את המידע מאיש מקצוע הוא בודאי לא התכוון למה שאת הבנת, בוטח לא שתצטטי אותו ותמליצי כך לאנשים אחרים), אלא שזו תרבות לא תקינה לחלוטין מבחינת דיון בפורום מקצועי ואחראי.
בכל מקרה, כפי שכתבתי בכותרת - מדיניות תפוז וגם הפורום הזה היא שאנחנו לא דנים במותגים ספציפיים , למעט מקרים מאד מיוחדים שזה טבעי לדיון.
במקרה הזה בודאי שהוא לא החריג
חבל שבמקום למחוק את ההודעה הגבתי עליה ופתחתי פתח לדיון במוצר הספציפי, תוך אפליה של מתחריו שחלקם מעולים ומומלצים.
&nbsp

שמעתי על אחת שהפכה לטבעונית והחלימה מקרוהן אבל אני לא מומחית

כן? מאחלת לך רפואה שלמה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4548668,00.html

טיפול בקרוהן

הי נושנוש,
האם ניסית טיפול בתזונה טבעית? אמנם אין אף פעם 100% הצלחה (כלומר שמעתי גם על כאלה שכלום לא עזר להם לצערי) אבל שמעתי גם סיפורי הצלחה של אנשים שזה מאוד מאוד עזר להם.
אני ממליצה מאוד על פגישה עם הרב יובל אשרוב (או מישהו בקליניקה שלו, כמו רחל-שירהhttp://www.internetnaturalhealthschool.com/הרב-יובל-הכהן-אשרוב-מורה-דרך-לחיים/). אני באופן אישי מאוד מאמינה בשיטה הזו, בחוכמה של הגוף לרפא את עצמו. אני יודעת שלא כל אחד מתחבר, אבל אני גם יודעת שכשהמצב קשה, מוכנים לנסות הכל.
שיהיה המון המון בהצלחה!

למעלה