קרוואלה בשבילך בינדר ממבוטו הפתעה "טעימה"מחכה לך בסירטון הבא
א אהבה ונשיקות New member 2/8/07 #1 קרוואלה בשבילך ../images/Emo211.gifבינדר ממבוטו../images/Emo206.gif הפתעה "טעימה"מחכה לך בסירטון הבא
א אחת שאוהבת2 New member 3/8/07 #2 איזה באסה.. לא רואים שום סרטון בפון נו טופ.. נחכה לזמן מול מחשב על מנת לחזות במחווה למכשושה.. ..
ח חיה בגונגל New member 4/8/07 #3 חחח אהבה ו../images/Emo25.gifות זה מדליק.... גמני קיבלתי את השוקולדון במייל, רק לא יודעת איך להעביר לכאן נראה לי שמכשפה לקחה אותו וברחה
חחח אהבה ו../images/Emo25.gifות זה מדליק.... גמני קיבלתי את השוקולדון במייל, רק לא יודעת איך להעביר לכאן נראה לי שמכשפה לקחה אותו וברחה
א אני ליאור New member 5/8/07 #4 אהבה ו-../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif טעימה בשבילך בוקר טוב מקווה שתציץ פה היום או מחר כי יש לי עבורך טעימה בטח תהנה
אהבה ו-../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif טעימה בשבילך בוקר טוב מקווה שתציץ פה היום או מחר כי יש לי עבורך טעימה בטח תהנה
א אני ליאור New member 6/8/07 #5 אהבה איפה אתה? התאמצתי כל כך הבאתי לך סרטו שתאהב אני אהבתי כל כך אף אחד לא מגיב אף אחד לא אומר מילה מילה כתובה אפילו אחת ואני התאמצתי כל כל מה חבל חבל אז די לא אתאמץ יותר די די
אהבה איפה אתה? התאמצתי כל כך הבאתי לך סרטו שתאהב אני אהבתי כל כך אף אחד לא מגיב אף אחד לא אומר מילה מילה כתובה אפילו אחת ואני התאמצתי כל כל מה חבל חבל אז די לא אתאמץ יותר די די