קרוטונים

shokolate

New member
קרוטונים

לילה טוב לכולם קניתי קרוטנים ואני רוצה להוסיף לסלט ירקות, למישהו יש רעיון לאיזה ירקות זה מתאים וכמובן תיבול? תודה

הרברונן

New member
מתכון: סלט ירוקים עם קרוטונים

חשוב מאוד להוסיף את הקרוטונים סמוך להגשה, על מנת לשמור על פריכותם לסלט: אוסף בייביס וחסות לויניגרט: 4 כפות שמן זית חצי כף מיצלימונסחוטרי חצי כף חומץ בלסמי כפית דבש חצי כפית חרדל מלח פלפל שחור עדיף גרוסטרי מערבבים היטב בצנצנת יוצקים מעל הסלט מערבבים מעט מוסיפים את הקרוטונים ומגישים אפשר לגוון בכל מיני טעמים אחרים ונוספים: שקדים או אגוזים קלויים, פרוסות מנגו דקיקות שפורסים עם קולפן פרוסות גזר או בטטה שטוגנו קלות ויובשו והפכו להיות קריספיות וכדומה... כל טוב, רונן

הרברונן

New member
פלפל שחור ממטחנה או שקונים בתבלין

מוכן, אלה גרגרי פלפל שחור שלא טוחנים אותם לאבקה אלא גורסים אותם והם מתפצפצים בפה בזמן האכילה. כמה שיותר סמוך לגריסה, כך עדיף לטעם כיוון שאסור לגרוס בשבת יש לי בבית גם מטחנה וגם תבלין פלפל שחור גרוס כל טוב, רונן

למוןדבש

New member
מסכימה עם הרברונן שצריך לשים את הקרוטונים

סמוך להגשה ואני אוהבת לשים עם קרוטונים ירקות קשים כמו כרובית חיה ומקלות גזר. זה מגביר את הקריספיות

חנהפ

Active member
אנחנו, ממיטב המסורת של אחי

מכינים את הסלט כך: ירוקים, חסה וביבי טבעות בצל סגול פלחי עגבניות שרי פרוסות מלפפון טבעות זיתים שחורים קוביות בולגרית רוטב וינגרט וקרוטונים בהגשה

למעלה