קרוליינה ניו אינגלנד ספויילר

billc

New member
קרוליינה ניו אינגלנד ספויילר

סמית׳ נגד טאליב ההצגה הכי טובה בעיר

M0B

New member
ספויילר - NE VS CAR

מהלך אחרון של המשחק

בריידי זורק כדור שנחטף באנדזון ע'י קרולנייה, נזרק דגל עבירה על רוב
שהיה מאחורי הכדור

אני מסכים עם ההחלטה לבטל את העבירה מכיוון שלא היה לו סיכוי להגיע לכדור ובגלל זה הוא לא השפיע על המהלך,

אבל חייב להיות כאן אחידות כי לפני מספר שבועות, במשחק של הפטאס נגד הגטס, מהלך אחרון של המשחק בארכה, הג'טס בועטים בלי הפרעה, הכדור בחוץ ונזרק דגל על עבירה שלא השפיע על המהלך של המשחק.
השופטים החליטו לקבל את העבירה והקבוצה נענשה ב 15\10 יארד מה שנתן לגטס טווח יותר קצר לבעיטה וההמשך ידוע

omrili77

New member
תחרות הפורום

נו ברור, כי למה שאני אקבל ניקוד מושלם...?!
6 נקודות נתתי לבריידי המסריח הזה.

Yo-man

New member
תחרות הפורום

זה בשביל שאני אוכל לקבל ניקוד מושלם

כן, 20 נקודות שלי השבוע!!!

Shachar Manor

New member
תן לי להבין

לא רק שאתה קורא את הפוסטים שלי?
אתה גם מקשיב?
כל הכבוד, גם אני, פעם ראשונה, עם 20/20.
אל תצפה לרצף אבל, יש כמה משחקים ממש קשים השבוע, ככה שאם תבחר ארבעה מהם, אני בבעיה.
ג'טס בבולטימור.
סטילרז בקליבלנד.
טיטאנים באוקלנד.
קולטס באריזונה.
ודובים בסנט. לואיס.

כל השאר קלים.

underdog36

New member
אם רק הייתי מקשיב לבן שלי (שעוד לא מלאו לו 3)

הייתי מקבל גם את ה-20.
למי שלא קרא בתחרות הפורום, מתוך ייאוש מהתוצאות שלי שאלתי השבוע את בני הגדול (שיהיה בן 3 בינואר) מי ינצח השבוע, לפי כינויי הקבוצות.
מסתבר שהוא ניחש הכל נכון(
) וככה מילאתי את הניחושים (את רמת הסיכון מילאתי בעצמי), למעט זה שהתעקשתי שתמיד מהמרים על האורזים, אפילו אם הם משחקים מול ענקים... מזל שהם היו רק בבונוס...

מעניין איך יילך השבוע.

PACK PACK

New member
ספויילר NE-CAR

אני לא מסכים עם ההחלטה.
אלמלא שחקן ההגנה שדחף, גרונקאוסקי היה קרוב יותר לכדור ויכל היה לצלול לדשא.
הוא בטוח יכול היה לגעת בכדור שהיה מגיע לו לרגליים.
זה גבולי מידי דכי שהשופטים יכריעו.
כדור שלא ניתן להגיע אליו צריך להיות ברור לכולם. זה לא היה חד וחלק, לכן צריך להיות עבירה.

משחק ענק בכל מקרה!

erezc11

New member
MNF

כבר כמה עונות שההגנה של הפטריוטס לא מצליחה להשיג עצירה שתכריע את המשחק. גם בסופרבול לפני שתי עונות וגם כמה משחקים בעונה שעברה כמו מול בולטימור וסיאטל הם היו במצב שאם ההגנה משיגה עצירה המשחק גמור ושוב ושוב הם נכשלו. השנה נגד הסיינטס הם שוב נכשלו רק שבריידי חולל נס ונסים לא קורים כל משחק. לדעתי אין להם פליי-מייקרים בהגנה. אקיב טאליב שחקן טוב ואולי יגיע לפרו-בול אבל זה לא מספיק ופציעות זה לא תירוץ. אני לא רואה אותם מצליחים להתמודד עם ההתקפה של פייטון ושות'. אוףףףף גם הפסד של חולוניה וגם הפסד של הפטריוטס באותו שבוע

למעלה