קרולינה למקה ואפליית מבוגרים

יוסי זיו1

Active member
עם הפרסומים של רשת המשקפיים קרולינה למקה על מולטיפוקל ב 499 ש"ח החלטתי שבשביל הסכום הזה כדאי לי לנסות ולהתרגל לדבר.
פניתי לדוכן שלהם בקניון המקומי ונענתי כי המבצע עד ל 30.6 אבל עלי לפנות לסניף בו יש להם בדיקות עיניים חינם זאת למרות שיש אצלם מרשם מקניית משקפי ראייה משבוע לפני המלחמה מחנות באילת.
נכנסתי לאתר שלהם בנט למציאת הסניף הקרוב הופתעתי לקרוא שהבדיקות מגיל 12 ועד 65 מתי שרוצים על בסיס מקום פנוי.
פניתי באתר בשאלה הכיצד ולמה גילאים אחרים לא מוזכרים ו נענתי בהודעת ווטסאפ שעלי להזמין תור לגיל שלי (לא סוד 72) ,
התור הקרוב היה 7.7 והמבצע מסתיים ב 30.6 , נו בשביל מה לנסוע??? שלחתי במענה חוזר בווטסאפ את העניין והתעלמות מוחלטת מצידם , חוצפה.

רכות מפנקת

Well-known member
אני מצפה שבשל סיבה שלא תלויה בך יתנו לך את האפשרות לרכוש במחיר שהיה רלוונטי עד לתאריך סיום המבצע. אתה לא אשם שלא ניתן לבדוק אותך בזמן המבצע. אם היית מציע בחנות לשלם עבור משקפיים עם מרשם 0 העיקר שיהיה בידך הוכחה ששילמת 499 ש"ח. האם זה היה מאפשר לך בהמשך לשנות את המרשם? אם כן אולי זה רעיון. לשלם. את האספקה לקבל אח"כ כשיהיה בידך המרשם. העיקר לתפוס את המחיר של 499 ש"ח.

למעלה