קרולינה למקה- מישהו קנה שם משקפי ראיה?

Noich80

New member
קרולינה למקה- מישהו קנה שם משקפי ראיה?

יש להם מסגרות יפות במחירים סבבה. מצד שני- מוזר לי לקנות משקפי ראיה באיזה דוכן בקניון. יש למישהו ניסיון.?

אני :)

יש לי שני זוגות משם עם מספר אבל המספר שלי יחסית נמוך אז אין לי בעיה עם זה , בסה"כ הם אחלה ואני מרוצה.

foofoo77

New member
חברה שחי קנתה

והיא מרוצה
אבל היא סיפרה לי שעבור הצילינדרים ביקשו ממנה עוד 100₪ לעדשה שזה הזוי אני בתור מצונדלרת קשות מעולם לא שילמתי שקל תוספת ונישקתי על ידי אופטומטריסט באילת.

Cafe Latte

New member
נו כנראה זה בגלל שנושקת על ידו

foofoo77

New member
אייפד כולרה

נעשקתי על ידי האופטומטריסט שלי
כל שנה הוצאתי כמה אלפים אצלו על שני זוגות משקפיים ובפעם האחרונה הוא נתן לי עדשות במידה שונה לגמרי מהמידה שלי. המצב היה כל כך קשה שנסענו יום אחד בכפר שמריהו ברחוב המרגנית ואני שאלתי את בעלי מה זה רחוב הפרגנית. ואז החלפתי עדשות אצל האופטומטריסט הנוכחי שלי במחיר הזעום של 240 ש"ח כולל הצילנדר והמע"מ.

fire witch

New member
באמת? את יודעת מתי היא קנתה אותן ?

אני קניתי שם שני זוגות ראייה במבצע השני ב50% (450 ש"ח לשני זוגות) ולא הייתה תוספת על צילינדר בשתי העיניים... קניתי לפני שנה בערך

yoyo10

New member
זה תלוי מה הצילנדר שלך

עד מיספר 2 בצילנדרים לא מוספים כשיש צילנדר וזאת לא עדשת מדף צריך להוסיף כסף

foofoo77

New member
יותר גבוה

אני חושבת שהצילנדר שלי 3 או יותר באמת כבר מזמן לא נבדקתי .

קניתי שם משקפי שמש עם מספר

האמת שמשקפי ראייה אני לא בטוחה שהייתי קונה, לא כי לא הייתי מרוצה, אלא כי לשימוש של כזו כמות שעות ביום בכל זאת יש בי ספקות (אולי שגויים,אין לי מושג)
בסך הכל מה שהזמנתי היה ממש בסדר ואני לא מרגישה פער בין משקפי הראיה שלי למשקפי השמש מבחינת החדות

Tula1

New member
בדיוק היום הגיעו המשקפיים מהם

מסגרת מדהימה
הבאתי מרשם משלי (של אופטומטריסט מורשה שאני סומכת עליו) כי אופטיקה הלפרין לימדו אותי שיעור חשוב בחובבנות, רשלנות, שרות לקוחות לקוי ואדיש, ולכן מאז אותו שיעור אני תמיד מביאה מרשם משלי.

בקיצור-
אני מבסוטה!!!!!

מצד שני- הם אצלי רק יום...

The Blue Fairy

New member
מצטרפת למרוצות, ולי יש מספר גבוה יחסית (-5.5)

קניתי משקפיים רגילות + משקפי שמש
ממש ממש מרוצה, הן יפות וזולות!

אמא שלי. לא שרדו הרבה.

מעבר לזה שמעתי לא מעט סיפורי אימה על איכות העדשות (שזה מה שבאמת חשוב לי) ואני אישית אוהבת את הראייה שלי יותר מדי בשביל לקחת סיכון

r a k a n i

New member
אביגיל

שתדעי לך שאני מחזיקה ממך אחראית באופן אישי לעובדה שיש לי קרייב בלתי נגמר לשרשרת טווס (הגדולה) של עדינה פלסטלינה. היום גם מדדתי אותה בחנות ביפו למרות שידעתי שאין מצב למחיר הזה בימים אלו ועכשו זה כל מה שאני מסוגלת לחשוב עליו

רינגולי

New member
אני גם בממליצים, אבל מסכימה עם המסייגות

לי יש מספר זעיר יחסית ואני משתמשת במשקפיים רק לקריאה.
לא בטוחה שבשביל משהו רציני יותר הייתי הולכת על זה.

האיכות שלהם, ככלל, לא מהגבוהות. בשני הזוגות שקניתי (שמש וראייה) המסגרות התרחבו וטיפונת התעקמו.
לא משהו היסטרי, ובהחלט משהו שאפשר לקבל כששניהם ביחד עלו לי 350 ש"ח באיזה מבצע.

fire witch

New member
אני מרוצה מהם מאד

יש לי שני זוגות מהם בשנה האחרונה, קניתי במבצע 2 ב450 ש"ח.
מבחינת עדשות - לא יודעת אם יש הבדל כי מעולם לא רכשתי משקפיים שעלו יותר מ500 ש"ח לזוג. מבחינתי כל זמן שאני רואה את הסביבה זה מספיק טוב והמספר+צילינדר שלי כנראה מספיק נמוכים כדי שלא ארגיש בבעיה

מבחינת מסגרת - זה לא הפריט האיכותי ביותר שנפל לי לידיים בחיים, אבל אלו המסגרות שנכנסות לתקציב שלי..
הזוג שפחות בשימוש נראה כמו חדש והמסגרת שלו כולה עשויה פלסטיק
לזוג שבשימוש יום יום יש מעט קילופים בזרועות שעשויות מתכת אבל רוב הסיכויים שזה קשור למנהג הנלוז שלי להרכיב אותן גם אם אני באמצע צביעת שיער/טיפול פנים

krina

New member
תראי...

למקה מביאים מסגרות סיניות די זולות עם שם מדבקה (אין מעצבת כזו, קרולינה למקה והם בטח ובטח לא עשויים בברלין. הכל העתקה של עיצובים של מעצבי על ומיוצר במזרח). זה לא אומר בהכרח שזה רע, רק שזה לא האיכות הכי הכי טובה. זה שווה את מה שזה עולה.
מבחינת עדשות, אין לי שמץ של מושג עם מי הם עובדים, אבל לדעתי לא עם אחד הספקים המוכרים בארץ. אם מישהו יגלה מה מקור העדשות שלהם, אשמח לתרום קצת יותר מידע בנוגע לאיכות...

למעלה