קרום הבתולין

anonymous71

New member
קרום הבתולין

יכול להיקרע כשעושים למישהי ביד\סקס יבש? כי לפני כמה זמן הייתי עם החברה - ובזמן הסקס יבש התחיל פתאום לכאוב לה והיא אמרה לי שאחרכך גם ירד לה דם משם. קרום בתולין קרוע או משהו אחר?

LILI711

New member
לא בטוח :\

יכול להיות שזה היה כואב ובגלל זה ירד לה דם מעטות הפעמים שקרום הבתולין יכול להיקרע מסקס יבש

Just Adi

New member
בשביל שיקרע הקרום

צריכה להיות חדירה כלשהי... אז אם עושים ביד ומחדירים אצבעות, זה אפשרי. אבל מסקס יבש? לא רואה איך

anonymous71

New member
פרטים שיועילו

סקס יבש - לא משהו פרוע, כן? רגיל לגמרי, כאב לה והפסקנו ואחרכך ירד לה דם וכאב לה גם קצת אחרי אותו יום. מאז לא כאב יותר (לא בטוח) הכאבים והדם לא הופיעו כשעשיתי לה ביד, רק אחרי פעם אחת בסקס יבש. פעם הבאה כשאני יחדיר לה אצבעות - איך אפשר לדעת\להרגיש שהקרום בתולין עדיים שם לא קרוע? אפשר להחדיר אצבעות ולהגיע לנקודת ה-g (כי לפי התגובה שלה הגעתי לשם) בלי לקרוע אותו? (בכל מקרה אף פעם לא נאבקתי שם בשום דבר עם האצבעות)

Krishi

New member
שוב

יש סיכוי שפשוט פצעת אותה איכשהו בלי שום קשר לקרום הבתולין. קשה לדעת אם קרעת אותו או לא כי כמו שרשמתי יש סיכוי שאין בכלל קרום, או שהוא בנוי ככה שאפשר להחדיר אצבע מבלי שהוא יקרע. כנ"ל לגבי נקודת הג'י... אכן יש אפשרות שאתה תגיע לנקודת הג'י מבלי לקרוע את הקרום.

Krishi

New member
אממ...

הקרום יכול להיקרע מחדירה של משהו כמו אצבע/טמפון/ויברטור/זין/מלפלפון או מפעילות ספורטיבית מסויימת כמו רכיבה על סוסים או התעמלות אומנותית... וזה במידה ויש קרום בכלל.. וגם תלוי איך הוא בנוי כי יש קרומים שבנויים בצורה כזאת שקשה מאוד לקרוע אותם. בכל מקרה, מסקס יבש די קשה לקרוע אותו סתם ככה.. ולי אישית זה נראה יותר כאילו פצעת אותם שם איכשהו.

אם תחשוב על זה

רכיבה על סוסים די דומה לסקס יבש...
(אם ראית משחקי פיתוי אז בכלל..)

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

תראו לי בחורה אחת שעושה שפגט מספיק רחב כדי שהבפנוכו של הנרתיק שלה ימתח מספיק כדי לקרוע את הקרום. בחייכם

ToryMaster

New member
ישנה הוכחה?

כי אני רוכבת לשעבר, עם הרבה [יותר מדי?] חברות שרוכבות, ומעולם לא פגשתי או שמעתי על מישהו שקרה לה דבר כזה.

Pure M

New member
רוכבת זה לא רקדנית בלט../images/Emo13.gif

ואת לא מצפה שרקדנית בלט תבוא ותכריז בראש חוצות שנקרע לה הקרום מהעיסוק שלה, נכון? פשוט קראתי על זה בתיעוד רפואי פעם.

ToryMaster

New member
אוקי

אז אני מבקשת סימוכין, אם יש [וההודעה התייחסה לרוכבות ורקדניות, ומתעמלות, וגם מזה אני מכירה הרבה, והתגובה לי נשארת בעינה], כי תסלחו לי, אבל אפילו ההגיון המעוות שלי לא מצליח לראות את ההגיון בזה.

למעלה