קרומגס?

qball4

New member
קרומגס?

אממ מצד אחד הם חלאות, מתעללים בבני אדם וכל זה, אבל מי שזוכר מאחד הפרקים, שבו קרומגס אימץ בן אדם, זה היה אנושי ממנו אני חושב שלפרק קראו "כלוב הגלישה" כן ככה קראו לו מה אתם אומרים על היצורים האלה?

King Of Kromags

New member
מישהו אמר קרומגס?!../images/Emo103.gif

אה, יצורים רולזים. Kromaggs Rule (זה לא אני אמרתי, אלא האנשים באינוויז'ן - Invasion). מה שמזכיר לי את האינוויז'ן של המירק, אח, ככה לגנוב פונטים? בכל מקרה, אם אתה ממש רוצה להתאמץ ולמצוא קרומגס טובים, תראה את ה-Finale של עונה 4 (אני חושב 22 או משהו כזה). הם מסכנים שם. אבל אחרי הכל, קרומגס הם הרעים. אין מה לעשות
"כלוב הגלישה"? "סלייד קייג'"? אממ, פרק חביב ביותר.

dugy

New member
הם פשוט רצחניים

ארטורו נתן עליםה הסבר: למעשה הם נוצרו בכדור ארץ חלופי מזן של קופים אכזריים במיוחד. לכן זה קטע שאני מאד אוהב כי זה דוגמא לכדור ארץ שבו הבסיס היה מאד שונה מכדור הארץ המוכר לנו, וגם הוא היה שונה מהמון כדורי ארץ אחרים.

qball4

New member
הומו ספאנס

זה שמם אני חושב, וכגזע זה הם הרבה יותר אכזריים..

qball4

New member
אממ אני לא חושב

אם אני טועה סליחה, אבל אני לא חושב שאלו בני האדם..

Lu Tze

New member
הומו סאפיינס זה בני אדם (האדם החושב

בלטינית). אל תיעלב, אבל אם אתה מעל לגיל 16 אתה צריך לדעת את זה. שמעתי בפורום הסבר נחמד שאומר שהם התפתחות של הקרו-מניון, גם השם נשמע דומה.

joba

New member
אתם זוכרים שבפרק הראשון....

קווין פגש בפעם הראשונה את אחד הכפילים שלו שפתר לו את הנוסחה???? אז בפרק נראה לי שנקרא "הערפל" הם שוב פגשו את אותו הכפיל והוא הסביר לקווין שהוא זה שנתן את הקורדינציות ואת הנשק לקרומגס ושיחרר אותם לחופשי ובגלל זה הוא רצה שקווין יהרוג אותו.....זוכרים?!?!?

qball4

New member
כן.

הזכירו את זה כבר פה, זה העולם שבו ריקמן גם היה אם אני לא טועה..

למה מעל גיל 16../images/Emo35.gif

12... אני די בטוח שאמרו את זה פעם ב'היה היה' או תכניות דומות... צ צ צ....

PorkchoP

New member
סתם לידע כללי

זה הומו סאפיינס סאפיינס. פעמיים. אין לי מושג למה. אבל ככה זה. היום זה בכלל לא משנה, כי בכל מקרה רק גזע אחד של אדם שרד. היום אפשר להסתפק בהומו.

למעלה