קרוסאובר - מסע בין כוכבים / היפריון:

קרוסאובר - מסע בין כוכבים / היפריון:

הרעיון הזה אצלי בראש הרבה זמן, ובעקבות פרץ נוסטלגיה שבגללו אני מבלה את השעה ומשהו האחרונות בצפייה בקטעי וידאו שקשורים במסע בין כוכבים ביוטיוב, יש לי שאלה:
אם אי פעם יעשו סרט או סדרת TV על פי סדרת היפריון של דן סימונס (אם זה בכלל רעיון טוב זו שאלה אחרת לגמרי, לדעתי כסרט יחיד או אף כטרילוגיה מפוצצת זה לא יהיה מספיק טוב), מי לדעתכם תהיה מועמדת מתאימה לשחק את מיינה גלדסטון?

ראיתי את ווייאג'ר לפני שקראתי את הסדרה, וכנראה בגלל זה, בכל פעם שהופיעה הדמות של גלדסטון, מההתחלה, עלתה בעיני רוחי אוטומטית הדמות של ג'יינוויי. היא פשוט מתאימה פרפקט לתיאור של הדמות, לאווירה שהיא משרה.. לא?

monkly

New member
אני זוכרת שהיו שמועות על סרט

כשבמאי לא-מוערך-כלשהוא החליט להפוך את הקאנטוס לסדרת סרטים.
אני שמחה שזה לא קרה, זה אחד מהדברים שאסור לגעת בהם אפילו עם מקל כדי לא להרוס אותם

לגבי הליהוק למיינה- תמיד דמיינתי אותה בתור דיאן לוקהארט מהאישה הטובה, וקריסטין נראית לי כמו ליהוק מוצלח.
(למרות שעכשיו שהסתכלתי על ג'יינוויי אני מסכימה איתך לגמרי)
וגם אם אי פעם יצא סרט היפריוני כלשהוא, אני מקווה שאלה יהיו שני הספרים הראשונים - בשני סרטים נפרדים, הקונפסט שונה לגמרי, והסיפור של סילנוס יקח סרט שלם.

למרות שאני עדיין מקווה שאם יצירות של דן סימונס יעברו עיבוד קולנועי הראשונות יהיו איליום ואולימפוס (בטרילוגיה נחמדה ע"פ החלוקה של הספרים בעברית), הם היו הסימונס הראשון שאי פעם קראתי והתאהבתי בהם לגמרי. ציטוטים שייקספירים, מיתולוגיה יוונית, מדע, פיסיקה, פוליטיקה, היסטוריה זה היה פשוט מושלם

למעלה