קרוסדרסר, ג'נדרקוויר, טרנסווסטייט, סיסי וכו'

di9010

New member
קרוסדרסר, ג'נדרקוויר, טרנסווסטייט, סיסי וכו'

השאלה מיועדת בעיקר ל MTF אבל לכולם כמובן :)
לאיזו מילה / הגדרה אתם הכי מתחברים? ולמה?
איזו אסוציאציה מעלה בכן כל אחת מהימלים הבאות:

קרוסדרסר, ג'נדרקוויר, טרנסווסטייט, סיסי, מתחפשת

תודה

lily kane

New member
ג'נדר קוויר

אבל די ברור לי שאני לא קהל היעד הראשי של השאלה ובאסה לי

di9010

New member
נו אז מה. תעני :)

איזו אסוציאציה מעלה בך כל אחת מהמילים?

אני מבטיחה לכתוב גם את שלי אחכ'. פשוט אני לא רוצה להשפיע עדיין

lily kane

New member
סבבה

מתחפשת- מעלה בי את האסוציציה של סוג מסוים של gender fuck מישה/י שאוהבת להתלבש בצורה הזאת מסיבות משחקיות שרוצה לגרום לצופה לערער על הבינאריה המגדרית, לחפש את הרגע שבו הוא\היא חושב/ת מה המגדר כאן
לא בגלל חוסר שלמות עם המגדר הבילוגי אלא בגלל סגנון חיים, אהבה לצבועניות ורצון למחיקת גבולות בינארים.

טרנסווסטייט- מעלה בי את האסוציציה של ישות שנולדה לגוף בילוגי אחד אך אוהב/ת להתלבש במה שנחשב בחברה של הצד השני,
לאתגר כאן את הבינארי, שמרגיש/ה יותר נכון בבגדים האלו ולא משנה , שהבגדים העלו מחמאים יותר/מתאימים/נוחים ומבטאים צד נוסף באישיות.

קרוסדרסר- מעלה בי את האסוציציה של ישות המגדיר/ה את המגדר שלה על פי מגדר בילוגי ועדיין אוהבת להתלבש מידי פעם בבגדים שנחשבים לבגדים של הצד השני

סיסי- מעלה בי את האסוציציה של בחור האהוב להתלבש בבגדי נשים פמיות וכן בלבוש תחתון הנחשב נשי, בעיקר כחלק מהעניין המיני (אשמח לדעת עם גם סיסי קשור לבחורות שאוהבת להתלבש כגברים פשוט לא שמעתי על זה)

ג'נדרקוויר- מעלה בי את האוסציציה של א/נשים מהממימות שיש בפורם הזה ועושים לי טוב על הלב, כמו כן גם הגדרה לישיות אשר מרגישות כי לא נכון להגדיר אותם רק כמגדר אחד , חלקן מרגישות מגדר שלישי, חלקם חסרי מגדר וחלקן נעות בין הטווחים ולכולן יש מקום וחיבוק כאן

snoopytush

New member
אני ממש לא קהל היעד אבל אענה

יכול להיות שהאסוציאציות לא תמיד יהיו חיוביות ( אבל לכן הן אסוציאציות ולא
דיעה או קביעה).
קרוסדרדס אממ מעלה אסוציאציה שקשורה למין כי הבנתי שזה אנשים שלובשים
בגדי נשים כי זה מעורר אותם מינית או משהו כזה ( אולי אני טועה ).

ג'נדרקוויר - הממפ אמממ לא יודעת מה זה מעלה אצלי אממ האמת
לא יצא לי לפגוש בג'נדרקווירים ממש מוחצנים קיצונית ( למשל בחורה
שהולכת עם מכנס קצת ועם שערות ברגליים). אין ספק שאין לי בעיה
עם זה בתיאוריה יתכן שאם אפגוש כאילו אצטרך להתרגל למראה אבל
אני די בטוחה שאתרגל מהר אחרי כמה פעמים.

סיסי- אני אוהבת בנים עם טאץ' סיסי אז האסוציאציה שלי לזה
היא אסוציאציה של בחור רגיש ועדין וזה מאוד חיובי בעיני ועבורי
ועם בחור כזה אני רוצה להתחתן בעתיד.

מתחפשת- אמממ אסוציאציה פורים?

di9010

New member
תשובה שלי

קרוסדרסר - עם קונטציה שלילית חזקה, מתקשר לי לאדם בעל זהות מגדרית זכרית שאוהב ללבוש בגדי נשים. משום מה מילת לעג ביום יום.

אני אישית לא מתחברת ל CD כי אני מתלבשת כי תודעת הזהות שלי נשית. ואין לי רצון להתלבש אישה בגלל פטיש. אלא בעיקר רק בשביל שהצד השני יראה את ההתאמה בין הצד המגדרי שתואם את הלבוש.

טרנסוסטייט - כמו CD אבל אדם שיש לו יותר תודעת זהות נשית

סיסי- מילה סקסית, אבל מתפשרת שלילית בחברה ביום יום.
סיסי זה החלש העדין, החנון וכו'...

מתחפשת - נשמע לי נורא, מילת העלבה של "קוקסינליות" טרנסקסואליות כלפי אלו שהן "רק" טרנסווסטייט

ג'נדרקוויר- נשמע לי הכי מתאים, ועדיין לא קיבל סטגימות שליליות.

האם זה רק אצלי בראש שטרנסוסטייט נחשבת מילת העלבה או שזו באמת העלבה שאומרים על מישהו שהוא טרנסווסטיט ?

lily kane

New member
אני מרגישה שלא

כלומר היא קבלה יחס יחסית חיובי אחרי שהתמשו בה ברוקי

snoopytush

New member
טרנסוויסט הכוונה מישהו שלא עושה ניתוח?

מה זה בדיוק? אני מכירה את המילה אך לא התעמקתי אף פעם בפירוש
המדוייק שלה.
הקונוטציה השלילית למילה נובעת לדעתי מאופן השימוש בה.
כשמתמשים במילה כקללה בין אם זה מוצדק או לא המילה תקבל
פירוש שלילי של מילת גנאי.
כרגיל בגלל החברה

ליזי133

New member
אני אענה ואז אקרא....

בעיקרון אני מרגיש/ה ג'נדרקוויר דיי, אבל גם קצת/חלקית FTM או טרנסג,'נדר קצת.....
בכל מקרה...

קרוסדרסר: נשמע לי בעיקר כמו מישהו שאוהב להתלבש בבגדי המגדר/מין האחר, לפעמים.

ג'נדרקוויר: נשמע לי כמו הגדרה 'רצינית' יותר, משהו בהרגש/ה המגדרי/ת

טרנסטוויסט: אין לי מושג מה זה, אבל זה נשמע כמו מישהו קשור לקהילה הטרנסג'נדרית, כמו טרנסג'נדר/טרנסקסואל, אבל שונה...

סיסי- .. לא יודע/ת...

מתחפשת- נשמע לי 'מזוייף' משהו... כלומר לא נשמע כמו משהו ממש רציני של עניין מגדר, אלא כמו להתחפש 'סתם בשביל הכיף' בקטע של צחוק וכיף, כמו שיש א/נשים שעושים את זה בפורים....

di9010

New member
מסכימה לגמרי עם האבחנה שלך

בדיוק כך גם אני מרגישה.
מזל שהמציאו את המילה ג'נדרקוויר (בתחילת 2000) ושאנשים עוד לא הדביקו לה תוויות שליליות...

הרי עד 2000 הייתי חייב להיקרא טרנסווסטייט עם כל התגיות השליליות שהיא נושאת עימה

both

New member
מנקודת המבט שלי,

קרוסדרסר -נתפס לי כמי שמתלבש במה שהחברה מגדירה כבגדי המין השני.
טרנסווסטייט- נתפס לי בעיקר כמי שנולד גבר ונהנה להתלבש בבגדי המגדר הנשי. (כשאני שומע את המילה, תמיד עולה לי תמונת זלמן שושי בראש).
סיסי- לא ממש בטוח אבל לי זה תמיד נשמע כמילת גנאי לבחור שהוא נשי יותר.
מתחפשת- מי שמציגה עצמה בדרך שונה מכפי שהיא נתפסת בחברה (בצורה הפיסית). בהקשר לנושאי הפורום, נתפסת לי כמילת גנאי למי שמציגה עצמם בצורה שהחברה מחשיבה ל"לא מתאימה" למין בו נולדה.

מכל אלה אני הכי מתקשר להגדרת הג'נדרקוויר, למרות שאני רואה עצמי גם כמו בייג'נדר על גבול ה- FTM (לא לגמרי שם).

Apikachu L

New member
שלי

קרוסדרסר - אני לא יודעת למה, אבל זה עושה לי קונוטציות של קוספלי. אולי כי יש כזה מושג של קרוס-פלי, בו מתחפשים לדמות מהמגדר הנגדי.
ג'נדרקוויר זו ההגדרה שאני חוזרת אליה שוב ושוב והכי נוח לי בה.
טרנסוויסטיט: אני לא יודעת למה, אבל המילה מצחיקה אותי. זו מילה שנשמעת מצחיק. כמו בדיחה כזו באידיש. לא מילה שאני מתחברת אליה, אבל מזכירה לי את הסדרה (הלא משהו) רנמה חצי.
סיסי: סיסי הנסיכה.
מתחפשת: בגלל שפורים הוא החג האהוב עלי, אני לגמרי בסבבה עם להתחפש. זה נורא כיף. אני אתחפש בכל זמן שבו אוכל, אולי כי רוב חיי אני מתחפשת בלי רצון, אבל זה כיף לעשות בשביל הכיף.

למעלה