קרוסדרסר - חוויה אישית + צריך עצות

orcmon21

New member
קרוסדרסר - חוויה אישית + צריך עצות

שלום , אני בן 23 גיליתי שאני קרוסדרסר מאז שהייתי נער, מאז זה רק התפתח ( משום מה..). כיום אני בבית שכור ביחד עם חברה שלי ועוד זוג שותפים שלנו, לי ולחברה יש חדר משלונ וכל השאר משותף.
אתאר לכם את הרגשתי בזמן האחרון : כשאני רואה בחורה עם בגדים נאים המחשבה הראשונה שעולה לי "ואי בא לי את החצאית הזאת!!" ואז המחשבה השנייה "היא סקסית בלבוש הזה", עכשיו כאן מתחילות הבעיות.. טוב שבא לי.

דבר ראשון החלטתי כבר שאני הולך לקנות לעצמי סט שלם לפחות אחד, אני לפעמים משאיל מהחברה אבל זו לא בידיוק המידה ועם כמה שהיא מתלבשת יפה, זה לא מה שאני רוצה עלי.
ד"א, לא מזמן פתחתי את הנושא עם החברה ואמרתי לה ישיר "אני קרוסדרסר" והסברתי לה מה המשמעות.. התגובה הייתה סבירה בימיוחד בלי כעס או דבר דומה כאילו היא מקבלת אבל, לא בקטע של לעזור לי או לראות אותי ככה (לפי מה שהבנתי פוחדת שזה ישפיע על המשיכה שלה אלי) וגם בכלל לא להיות מעורבת, ההרגשה שניתנה היא הרגשה של "טוב לדעת אל תזכיר את זה שוב".

אז החלטתי שאני ילך לקנות, אבל כמו לכולם יש את המחשבות של מי יעזור לי, איך אני נכנס עם דברים נשיים לחדר הלבשה וכל מיניי דברים כאלה. מה גם אין לי מושג מידות כי זאת תיהיה פעם ראשונה ובטוח אצתרך עזרתה של מוכרת. התחלתי לחפש בגוגל סיפורים של קרוסים מנוסים שעברו כמה חוויות קנייה ומצאתי לצערי רק מארצות הברית, ניסיתי בכל כוחי למצוא סיפור מהארץ כי מה לעשות עובדי חניות בגדים שם וכאן יכולים להיות שונים.
בכל מקרה קראתי כמה וכמה סיפורים כאלה וזה העלה לי את הבטחון. (אגב אין לי חברה או מישהו שיודע על זה חוץ מהחברה שלי, הבת זוג השניה השותפה שלנו ידידה שלי מהגן אבל זה יהיה ממש מוזר לספר לה את הסיפור הזה בנוסף שאין לי מושג מה התגובה תיהיה אחרי ה WTF?!?!?!)

ועכשיו באה עוד בעיה חוץ מלעזור אומץ. נגיד שהלכתי וקניתי את הסט שאני כלכך חולם עליו, חציאת, חזייה, חולצה נחמדה, ואולי גם שימלה, ומה שיבוא לעין, איפה לעזזל אני שם אותם?
בחדר שלנו יש לנו ארון שהוא הדבר שהכי קל לאבד שם דברים בבית, שום מקום אחר לא בר החבאה, חוץ מיזה שנשים עם הסדר שלהן בארון מוצאות גם את האבדות שנאכלו ע"י חמוס מלפני 5 שנים בארון והחברה שלי אכן מסדרת אותו. אבל, אני צריך בכלל להסתיר?! אין לי מושג מה תיהיה התגובה אם אגיד לה " יש לי בגדים חדשים בארון, אם את רוצה להתחלק אין לי בעיה" או משהו בסגנון שיודיע לה על התפתחות התחביב שלי.

שורה אחרונה: אשמח לקבל סיפור \ ים על חוויות קנייה ואיך לגשת לקבלת עזרה ממוכרת שתסכים גם להתאים מידות, ומה אני עושה בכללי?

תודה רבה רבה מראש!

Shahar Waserman

New member
קניית בגדים

היי
קודם כל מבחינת קניית בגדים. ב 10 השנים האחרונות נכנסתי לעשרות חנויות ואולי גם יותר בעיקר בחיפה ותל אביב . גם חנויות לבגדי תחתונים גם חנויות נעליים ומעולםצלא היתה לי בעייה . תמיד המוכרות היו נחמדות אלי וניסו לעזור . בעיקר בתחלה שהייתי צריכה עזרה עם המידות. חנויות שחזרתי יותר מפעם טחת המוכרות כבר נהיו חברות שלי.
אין לך מה להתבייש וסביר להניח שאתה לא הבן הראשון שנכנס לקנות בגדי נשים.
פשוט תכנס לחנות שנראית לך תסתובב ותחפש משהו שמוצא חו בעיניך וכשתיגש המוכרת ותשאל אם אפשר לעזור פשוט תגיד שאתה מחפש חצאית חולצה שמלה או כל דבר אחר במידה שלך. המוכרת כבר תבין.
זה אולי נורא מרגש בפעם הראשונה והלב שלך יגיע לדופק כאילו אתה רץ ספרינט אבל תאמין לי . לא ירד ברק מהשמיים ויכה בך והיקום ימשיך להתקיים גם אחרי שתקנה שמלה.
לגבי חברה שלך . לא אומר לך איך לחיות את חייך אבל במידה והיא לא תקבל אותך כך הקשר בעצם נגמר . כנראה שתצטרך לבחור בינה לבין הרצון להתלבש שכמו שאתה רוצה . במידה ותבחר בה תאלץ חהתמודד עם המון תסכולים (הייתי שם) כמובן יכול להיות שהיא תקבל אותך כמו שאתה וזה כמו לזכות בלוטו. אבל קח בחשבון שהחשיפה שלך גם הכניסה אותה לחרדות אולי אתה הומו או בי או אולי תגלה שאתה טרנסית בעתיד. בכל מקרה כדאי להיות מאוד פתוח איתה בנושא

למעלה