קרוספיט לבד

king iverson

New member
קרוספיט לבד

היי
הייתי השבוע באימון ניסיון של קרוספיט ונהנתי מאד. כעיקרון אני בן 23, עד הצבא התאמנתי בחדרי כושר והגעתי למשקלים די גבוהים, מאז הצבא אני רץ פעמיים-שלוש בשבוע ועושה אימוני כוח ביתיים פעמיים-שלוש בשבוע.
לצערי אין לי מכון קרוספיט באיזור הבית ולכן חשבתי להתחיל להתאמן לבד עם ציוד מינימלי בחצר מתחים באיזור הבית שלי. את האימונים חשבתי ללמוד מיוטיוב וליישם לבד.
א. מה אתם אומרים על הרעיון? עד כמה חשוב הפיקוח של מאמן?
ב. האם יש עמוד יוטיוב מומלץ ללמוד ממנו?

בעתיד אם אראה שאני נהנה, מתמיד, ורואה תוצאות, אצטרף למועדון ואשקיע את הזמן והכסף בנסיעות הכרוכות בכך.

תודה

The Pinky P

New member
אתה יכול להיצמד לתרגילים "פשוטים" ולהתקדם משם.

קרוספיט כולל בתוכו תרגילים פשוטים וקלים לביצוע מבחינה טכנית ועד לתרגילים מורכבים שמצריכים לימוד טכני והרבה תרגול.
אם אתה מתבסס על תרגילים שקל לבצע אותם - אין שום בעיה להתאמן והתקדם באימוני קרוספיט.
על הדרך אתה יכול להתחיל ללמוד טכניקה של תרגילים קצת יותר מורכבים בצורה נפרדת ולאט לאט לשלב אותם בתוך האימוני קרוספיט המרכזיים.

אני לא רואה סיבה להשתמש במאמן, אלא אם אתה ממש מנותק מעולם הכושר הגופני.

king iverson

New member
קיים מקום עם מאגר תרגילים?

חשבתי על אימון שכולל בהתחלה 3 סטים ברציפות של 100 מטר ריצה עם משקולות, 5 מתח, 10 שכיבות שמיכה ו15 סקוואט.
אשמח לעוד סטים פשוטים יחסית טכנית כמו הנ"ל.

The Pinky P

New member
נשמע אחלה...

הכל תלוי ברמת הכושר הגופני שלך כמובן.

תנסה לבנות אימונים שמתבססים על לפחות 3 סבבים של תרגילים (כמובן שזה לא מחייב)
אם יש באזורך גרם מדרגות מכובד - תשתמש בו באימונים, מנסיון אני אומר שזה פשוט אדיר, לדוגמא: 15 עליות וירידות של הגרם מדרגות, סקווט על כל מדרגה בעלייה, בירידה - 2 שכיבות סמיכה
כשכל פעם הידיים נמצאות על מדרגה נמוכה יותר.

סתם בשביל הדוגמא.

MidNight Flame

New member
נתחיל מזה שזה אפשרי לחלוטין

לא הייתי ממליץ לך בשלב ראשון לבנות בעצמך את האימון ולכן תצטרך להתאמץ ולחפש מעט אימונים ביתיים של קרוספיט, יש כאלה הרבה באינטרנט רק צריך לחפש מעט.
בכל מקרה, לגבי ביצוע של תרגילים - מספיק שתצליח Crossfit ואת שם התרגיל ביו טיוב ותוכל לראות הדגמות והדרכות מפורטות.

בהצלחה!
אם יהיו לך עוד שאלות בנושא, אתה מוזמן לשאול

למעלה