קרוס או טרנס

CDRSCDRS

New member
קרוס או טרנס

שלום
אני קרוסדרדרית כבר שנים רבות. לא מזמן קראתי את הבלוג של דורין לגבי תהליך שינוי המין וזה מעלה אצלי תהיות שכבר קיימות שנים ארוכות.
הרצון לצאת לבושה קיים כבר הרבה זמן. אני מתעניינת וקוראת רבות על תהליכי השינוי. בכל הזדמנות שיש לי להיות לבד בבית אני מתלבשת. אני מתעניינת רבות באיפור, בגדים, נעליים ואיך לעשות את המעבר ממראה גברי לנשי. לפעמים אני אוהבת להתלבש וסתם לעשות פעולות יומיומיות בלבוש נשי ולפעמים אני מתעסקת באקטים מיניים (לבד). בסקס שבראש שלי, אני תמיד בתפקיד האישה. בדר"כ אחרי האקט המיני אני רק רוצה להוריד את הכל מעלי... (למרות שלפני כן אני מרגישה שאני רוצה להיות ככה כל הזמן).
למרות זאת, לא פיתחתי לעצמי קול נשי, אין לי התנהגות או שפת גוף נשית (אם כי אני מתעניינת מאוד בדברים האלו).
תמיד חשבתי שטרנסיות תמיד הרגישו כנשים, מגיל צעיר ובעצם כל החיים (האומנם?) ואצלי זה לא ככה.
יש לי משפחה (אני בת 30+) ולכן אני לא יכולה כיום להתנסות לכיוונים שונים בלי לפגוע עמוקות באנשים שאני אוהבת.

ולכן אני עוד פעם חוזרת ונתקלת בשאלה: האם מדובר בפטיש, או ברצון אמיתי להיות אישה.

מה דעתכן/ם?

יו איפה

New member
האופציות שלך לא חייבות להתחלק ל2 בלבד

יש מגוון אופציות של הגדרות וביטויים מגדריים שאולי גם יתאימו לך.
לנו לא תהיה התשובה ומתוך ההתלבטות העצמית שלך כנראה יהיה קל יותר לחקור את זה בהתנסויות שונות. למרות שכתבת שזה לא אפשרי להתנסות כרגע אין לי רעיונות מדויקים או מתאימים יותר.

מה שכן יש לי להציע זה להמשיך להיחשף לנושא ולאנשים ולראות את המגוון הקיים באפשרויות.

נאדה1

New member
רק רציתי להגיד

שיש גם אנשים נשואים או לחילופין עם משפחה שגם עושים שינויים ומתנסים בדברים חדשים כך שאת לא חייבת "לכלוא" את עצמך בגלל שאת עם משפחה את עוד לא מתה..

יו איפה

New member

lily kane

New member
קצת מזכיר לי בי-ג'נדריות

שזה סוג מסוים של ג'נדר קווריות בעיקרון יתכן שאת מרגישה חלק מהזמן אישה וחלק מהזמן גבר.
אם זה משהו שחשוב לך לגלות אולי שווה לך לדבר עם פסיכלוג רצוי טרנס פרנדלי, שיעזור לך לחקור בכנות את הרגשות שלך.
&nbsp
כול תשובה היא לגטמית כול עוד זה יעזור לך להרגיש טוב עם עצמך

kracy

New member
מרגיש כמוך

אני מרגישה ממש כמוך, אפשר להגיד לגבי הכל. חשבתי שרק אני מתלבטת בין מה אני בדיוק רוצה למה שיש לי.

למעלה