קרוס-קאנטרי

GrEeNwOmAn

New member
קרוס-קאנטרי../images/Emo175.gif../images/Emo25.gif../images/Emo19.gif../images/Emo29.gif

מה דעתכם בנושא הקרוס קאנטרי? דרבי זה קרוס קאנטרי? התעללות או לא? יש לכם תמונות במקרה? אני עושה על זה פשוט סיכום, ואין לי תמונות, חוץ מכמה נראה לי...

GrEeNwOmAn

New member
דעתי בעניין.../images/Emo175.gif../images/Emo23.gif../images/Emo19.gif../images/Emo28.gif../images/Emo20.gif

דעתי: לא נראה לי, אשמח להשכיל! התעללות? חלקית, שאומרים לסוס לעשות משהו שהוא מפחד, זה כן, ועוד מסוכן! אין לי...

Shai Felton

New member
אמ../images/Emo28.gif

לא יודעת אם זה התעללות אבל זה דורש המון מאמץ.... אולי יותר מידי. דרבי זה ממש לא קרוס קאנטרי - יש שם אולי חלק קטן שדומה לזה אבל ממש לא. כמה תמונות

Shai Felton

New member
אבישג../images/Emo28.gif

אני א לרוצה להציף פה אז עשיתי שרשור תמונות של קרוס קאנטרי בפורום ניסויים אני ממשיכה....

TauraMan

New member
די!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כבר הבנו שכל ספורט הרכיבה הוא התעללות! כל דבר שנכפה על הסוסים זה התעללות, אם עושים את זה במידה ונכון זה בדיוק כמו קפיצות. הדרבי הוא מסלול יותר קשה שמשלב מספר אלמנטים, יש שם מכשול אחד של קרוס קאנטרי שמסוכן רק בגלל שהסוסים לא מכירים אותו. אני קפצתי באנגליה קרוס קאנטרי וזה היה מאוד מאוד כיף ושזה נעשה נכון אין סיכון.

למעלה