כיון שאני בעבודתי עו מדת על הרגלים כל היום ונסיתי נעלי בריאות מכל המותגים ללא ספק לרגלי .קרוקס הם הדגם המנצח .להליכה הן אינן נוחות לעמידה בלבד . יפות ? ענין של טעם.הצבעים שלהן משגעים .
מצד אחד - מאוד נוח לי איתן. אפילו מילאתי אותן בסיכות. מצד שני - אני לא יוצאת איתן מהבית. זה נראה ממש רע... ועוד שלי בצבע סולידי (אוף-וויט)... כך הן זכו להיות נעלי הבית המועדפות עלי
אז אחותי הגדולה קנתה, ואז נמאס לה מהן ואני התחלתי ללכת איתן הן מאד נוחות לי-אין מה לדבר אני חושבת שבגלל שהתרגלתי אליהן והתרגלתי לראות את כל עם ישראל בערך הולך איתן אז איכשהו הן נראות לי פחות מכוערות.. וגם לי יש צבע מאד סולידי- הירוק הזה שבאמצע בתמונה השניה שהעלת לשרשור הזה. מה שכן,כל הדגמים החדשים שכל הזמן יוצאים ממש מכוערים..עוד יותר מהמקורי..
יש לי 4 זוגות../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif
שניים מהדגם הרגיל- פשוט כי הראשון שקניתי לפני שנה כבר נשחק מרוב שימוש... ושני זוגות מדגם הבובה- כי אני במידה 44-5, ואין נעלי נשים במידות האלה. סוף סוף יש לי נעליים נשיות, והן היו איתי גם באירועים כמו חתונות וכנסים חגיגיים. בשביל בחורות גבוהות עם מידות כאלה- זאת פשוט הצלה. לגבי הדגם הרגיל- הוא נוח, אני פחות מזיעה איתו מנעל רגילה, ואני הולכת איתו גם בקיץ וגם בחורף (כשאין גשם). הוא מאוד נוח גם להליכה. להורים שלי יש בעיות גב, ומאז שהם נועלים את זה הם סובלים מכאבים הרבה פחות. כך שכל מי ששונא קורקס- שיקפוץ!
יש לי את דגם BEATCH המקורי בתכלת, נעלי הבובה הנקראות MARY JANE'S בצבע קוטון קנדי (ורוד מטאלי משגע) ומגפיים שחורות של קרוקס שהצילו אותי כשהדירה שלי הוצפה בחורף. אני הולכת רק איתן לכל מקום, אפילו לדייטים. כל כך נוח, אז למה לא?
היו פעם נעלי אילת, נעלי אצבע, נעלי קפוץ לי. שקפקפים. השקפקפים דרך אגב נוחים ויפים יותר. וגם זולים בהרבה. היו פעם סנדלים תנכיים. שתי רצועות עור. היו סנדלים שנקשרים בשרוכים מעל הקרסול. ועוד ועוד אופנות מדבקות.