קרוקס! אוהבים או מתעבים?

קרוקס! אוהבים או מתעבים? ../images/Emo124.gif

מעולם לא היו הדיעות כל כך מנוגדות בקשר לפריט אופנה זה או אחר ובכלל תופעת הקרוקס יוצאת דופן הקרוקס כבשו את העולם! מה דעתכם?

../images/Emo130.gif וקצת בעניין המחיר...

ומסתבר שאצלנו לא הכי יקר.... שימו לב בתמונה המצורפת על המחירים בעולם

תתחדשו על הפורום לא להאמין אבל הן נוחות

כיון שאני בעבודתי עו מדת על הרגלים כל היום ונסיתי נעלי בריאות מכל המותגים ללא ספק לרגלי .קרוקס הם הדגם המנצח .להליכה הן אינן נוחות לעמידה בלבד . יפות ? ענין של טעם.הצבעים שלהן משגעים .

Tali1912

New member
לא זזה בלי קרוקס

יש לי שניים וחצי
החצי הוא יעני קרוזבל, חיקוי מה שנקרא וככה מרגישים בו אז אני משתמשת בו רק לפיפי והביתה עם הכלבה.

foggy night

New member
זו בעיה...

מצד אחד - מאוד נוח לי איתן. אפילו מילאתי אותן בסיכות. מצד שני - אני לא יוצאת איתן מהבית. זה נראה ממש רע... ועוד שלי בצבע סולידי (אוף-וויט)... כך הן זכו להיות נעלי הבית המועדפות עלי

מיכי7

New member
לא אוהבת:\

נעליים פשוט מכוערות וגם בעייני הן לא כל כך נוחות..

nickey

New member
לי יש קרוקס אדומים סגורים

שקניתי בשביל עבודה במטבח, אבל סבלתי איתם.. קניתי בירקנשטוק ומאז אני מרוצה.. אמנם לא נוחים להליכה אבל מעולים לעמידה ממושכת ביותר (עד 13 שעות)

בהתחלה ממש שנאתי אותן כי הן מכוערות..

אז אחותי הגדולה קנתה, ואז נמאס לה מהן ואני התחלתי ללכת איתן הן מאד נוחות לי-אין מה לדבר אני חושבת שבגלל שהתרגלתי אליהן והתרגלתי לראות את כל עם ישראל בערך הולך איתן אז איכשהו הן נראות לי פחות מכוערות.. וגם לי יש צבע מאד סולידי- הירוק הזה שבאמצע בתמונה השניה שהעלת לשרשור הזה. מה שכן,כל הדגמים החדשים שכל הזמן יוצאים ממש מכוערים..עוד יותר מהמקורי..

sorriso1989

New member
אני חולה על קרוקס רק שיש בהם מינוס

א. אני מזיע בהם יותר מנעל רגילה ב. הם משתפשפים למטה וכשדורכים באיזור עם קצת מים מחליקים וזה גרם לי לנקע ביד מהחלקה עם הקרוקס..

Fairywitch

New member
יש לי 4 זוגות../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

שניים מהדגם הרגיל- פשוט כי הראשון שקניתי לפני שנה כבר נשחק מרוב שימוש... ושני זוגות מדגם הבובה- כי אני במידה 44-5, ואין נעלי נשים במידות האלה. סוף סוף יש לי נעליים נשיות, והן היו איתי גם באירועים כמו חתונות וכנסים חגיגיים. בשביל בחורות גבוהות עם מידות כאלה- זאת פשוט הצלה. לגבי הדגם הרגיל- הוא נוח, אני פחות מזיעה איתו מנעל רגילה, ואני הולכת איתו גם בקיץ וגם בחורף (כשאין גשם). הוא מאוד נוח גם להליכה. להורים שלי יש בעיות גב, ומאז שהם נועלים את זה הם סובלים מכאבים הרבה פחות. כך שכל מי ששונא קורקס- שיקפוץ!

Avalanch

New member
3 זוגות שונים ואני מאושרת!

יש לי את דגם BEATCH המקורי בתכלת, נעלי הבובה הנקראות MARY JANE'S בצבע קוטון קנדי (ורוד מטאלי משגע) ומגפיים שחורות של קרוקס שהצילו אותי כשהדירה שלי הוצפה בחורף. אני הולכת רק איתן לכל מקום, אפילו לדייטים. כל כך נוח, אז למה לא?

playtrip

New member
הליכה אחר ההמון, זה הכל.

הרי יש סנדלים, כפכפים ונעליים טובים יותר וחלקם אפילו זולים מאלו. כל כך פשוט שזוהי בסך הכל נהירה אחר ההמונים.

היו בעבר שגעונות כאלה שתפסו את כולם.

היו פעם נעלי אילת, נעלי אצבע, נעלי קפוץ לי. שקפקפים. השקפקפים דרך אגב נוחים ויפים יותר. וגם זולים בהרבה. היו פעם סנדלים תנכיים. שתי רצועות עור. היו סנדלים שנקשרים בשרוכים מעל הקרסול. ועוד ועוד אופנות מדבקות.

שקפקפים ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif איזה נוסטלגיה...

כשהייתי ילדה היו לי שקפקפים לא ידעתי שהן עדיין קיימות חשבתי שהקרוקס הן המחליפות ה"אינטיליגנטיות" של השקפקפים...

DIGITAL MAN

New member
פשוט העלימו את כאבי הרגליים

הייתי סובל מאוד מכאבי רגליים, וביום הראשון ששמתי אותם ברגליים, פשוט הכאבים הלכו ונעלמו, לא איכפת לי שהם מעט מכוערות, הנוחות חשובה לי,

למעלה