קרוקר...

O Boy

New member
קרוקר...

האם השם והמותג התחילו לדעוך לאחרונה? הג'ינסים של לי קופר ודיזל הם השווים כרגע? או שזה לא המצב מבחינתכם? (נ.ב. ישנו סקר חדש בנוגע לתחביב אהוב אני מניח על רובנו - קניוניים-בואו לענות)

coolel

New member
אף פעם לא אהבתי קרוקר

ובאמת לי קופר ודיזל עכשיו הכי שווים....

dark eyes

New member
את האמת

פעם הייתי חורש על קרוקר, אבל לאחרונה גילית שבמחיר שווה לכל נפש יש מקומות עם ג'ינסים יפים יותר
מישהו מכיר את הג'ינסים של "גאס" אני ממש אהבתי אותם החורף ושהייתי בברלין יצא לי לקנות כמה יפים... את דיזל אני לא מחבב קצת ארסי ולא הסטייל שלי אבל מה שכן הג'ינס היפה בארון שלי הוא לא פחות ולא יותר דולצ'ה וגאבנה מחיר יקר אבל הוא יושב הכי יפה שאפשר

לפחות על משו אחד אני מסכים...

דולצ'ה גבאנה- הגזרה הכי טובה שיש...
זה הג'ינס שלי שאני הכי אוהב... הג'ינסים של guess ובכלל הבגדים שלהם מגעילים ת'נשמה... ואת דיזל אני דווקא אוהב...

לי יש ג'ינס אחד של קרוקר מלפניי

שנה וחצי וזה הג'ינס הכי חרוש שלי הוא ג'ינס באמת מדהים מתה עליו +!!:] אבל בכלליות אני מסכימה שהג'ינסים שלהם לא משו:] לי קופר? יש להם אחלה ג'ינסים אבל יש כאלה שהם יותר מדיי נמוכים לא לטעמי כאילו ממש רואים חלק גדול מהתחתון! דיזל? אין עליהם...אוהבת את הגיזרה:] לבנות לפחות...

סמוראית

New member
הג'ינסים של לי קופר שולטים!

הג'ינסים/מכנסיים הכי יפים, הכי נמוכים, הכי "אינים"..... הם נראים מ-ה-א-מ-ם על כל אחת... את קרוקר אני מאוד לא אוהבת ואף פעם גם לא ממש אהבתי כי באמת יש להם בגדים של ערסים (במיוחד לבנים), שממש לא שווים את הכסף.... בדיזל יש עוד כמה מציאות אבל זה בערך אותו דבר כמו קרוקר.

Mסטולית

New member
קרוקר ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני ממש אוהבת את קרוקר... (נו אז אני לודאית ערסיתתת אז מה?!.
) חח יש לי הרבה ג'ינסים של קרוקר והם לא יקרים בכלל והם מהממים!!! אני עושה עליהם חרוש! אבל ה- חברה בשבילי היא דיזל!!!!!! יש להם את ה- ג'ינסים! 90% מהגי'נסים שלי הם של דיזל רק חבל שלאחרונה המחירים כל כך יקרים (600 שקל עלה לי הג'ינס האחרון שקניתי וזה שלפניו 520
) אז מצטערת אבל אני לא מוכנה לעשות משכנתא כדי לקנות ג'ינס!!!!!! אההה אההה ולי קופר... יש להם גם ג'ינסים ממ שיפים אבל מה נסגר עם הגזרה המנושית?!!... יותר מידי נמוך לטעמי...

למעלה