קרור בכלי ההכנה

גםאני5

New member
קרור בכלי ההכנה

אחרי שקצתי בטעמי הלוואי של מיכלי הפלסטיק למיניהם:
אמא שלי היתה מעבירה שאריות מבישולי השבת לסיר נירוסטה קטן ושמה במקרר,כדי שיהיה לנו לחימום לארוחות הצהריים לימי חול.
אצלנו כבר לא מבשלים עם נירוסטה כבר שנים. השאלה היא אם סירים שמייצרים כיום מתאימים לקירור+חימום, למשל טפלון?
 

גםאני5

New member
ושאלה נוספת על סירים: אמאייל (אם כך מאייתים)

סיר יפה אבל שרוט מעט שקיבלתי בירושה. כדאי להמשיך להשתמש או לשמור למזכרת?
 
למעלה