קרור בכלי ההכנה
אחרי שקצתי בטעמי הלוואי של מיכלי הפלסטיק למיניהם:
אמא שלי היתה מעבירה שאריות מבישולי השבת לסיר נירוסטה קטן ושמה במקרר,כדי שיהיה לנו לחימום לארוחות הצהריים לימי חול.
אצלנו כבר לא מבשלים עם נירוסטה כבר שנים. השאלה היא אם סירים שמייצרים כיום מתאימים לקירור+חימום, למשל טפלון?
אחרי שקצתי בטעמי הלוואי של מיכלי הפלסטיק למיניהם:
אמא שלי היתה מעבירה שאריות מבישולי השבת לסיר נירוסטה קטן ושמה במקרר,כדי שיהיה לנו לחימום לארוחות הצהריים לימי חול.
אצלנו כבר לא מבשלים עם נירוסטה כבר שנים. השאלה היא אם סירים שמייצרים כיום מתאימים לקירור+חימום, למשל טפלון?