קרחות

שני גד

New member
קרחות

לבתי בת ה- 10 נוצרו 2 קרחות בראש כל אחת בקוטר 1.5 ס"מ. נאמר לי שזו תופעה שתחלוף מעצמה במשך שנה. האם ידוע על תופעה כזו בגילה? האם יכול להחמיר?

Dr Yaniv

New member
קרחת סגלגלה ALOPECIA AREATA

ראי תשובות קודמות בנושא בעיקרון יכול להופיע בכל גיל ואכן לרוב חולף מעצמו יכול להחמיר כמו שגם יכול להשתפר כפי שעניתי בעבר יש בדיקות דם מומלצות בברכה ד"ר יניב

ברט

New member
Alopecia Areata & Atopic Dermatitie

בני בן 4 סובל מאלפוסיה אראטה וכן מאטופיק דרמטיטיס. למרות גילו הצעיר, נושר שיערו בפעם השלישית. בגיל שנה, התקרח לגמרי. לאחר כשמונה חודשים, צמח שיערו בראשו. חשבנו שיותר לא יסבול מזה אך לצערנו זה קרה לו בפעם השניה בגיל שנתיים. שוב ראשו התקרח. לאחר כשנה ושלושה חודשים צמח שיערו. לפני כחודש, אני מגלה חור בראשו ואני מאמינה שהמצב ילך ויחמיר עד כדי נשירה טוטלית, כמו בפעמים האחרונים. לקחנו אותו בפעמים האחרונים לרופאים הטובים ביותר בירושלים בהדסה עין-כרם אך לא היתה להם תשובה חד-משמעית. כאם כואבת לבנה שהולך וגדל, כבר הבין מה קורה איתו בפעם שעברה, שואלת מה יהיה? עד מתי? האם יש תרופה או פתרון כלשהם למחלה זו? האם יש קשר בין שתי המחלות שציינתי לעיל? איך ניתן להתגבר עליהם? בתודה מראש.

ester lewin

New member
אטופיק ואלופציה

טיפול קינסיולוגי יאבחן את הגורם לאטופיק ולאלופציה ויטפל בגורם. ינטרל את הגורם. איבחון הגורם נעשה דרך דיאלוג בלתי מילולי המתקיים עם הגוף. יאבחן חסימות שונות בגוף- מבניות, חשמליות, תזונתיות, רגשיות.... יעורר ויעודד את השיעור בגוף. כול-טוב

berthe

New member
../images/Emo39.gif

אסתר שלום רב, תודה לך. אשמח לקבל כל מידע לגבי שתי מחלות שצויינו לעיל, בכתב או אחרת. ברט

אטופיק דרמטיטיס ואלופצייה

שלום לאם הכואבת עניינך נוגע ללב ובעת ניסיון לנסח עבורך מענה הולם אני נחלק בן הצורך לסייע לך - לבין המגבלות המוטלות עליי ביחס לגילו של הילד. באופן עקרוני קיים טיפול יעיל המביא לשיפור דראמטי באטופיק דרמטיטיס ( ויתכן כי גם באלופצייה ) זו השערה. עם כי אין לי נסיון בחולים בהם היה שילוב של שתי המחלות. הקשר בניהם אפשרי ומעשי ברמה האוטואימונית. מדובר בצמחי מרפא נוגדי דלקת, על אף היותם NON TOXIC איני נוטה לטפל בילדים בגיל הרך מטעמי זהירות מצפוניים ורפואיים. לא אחת עולים מקרים זועקים אשר אין כמעט אפשרות להתעלם מהם ומקרה זה הוא דוגמא לכך. אשאיר כאן את האי מייל שלי לכל מקרה של צורך בתמיכה. יש לך אותה. בברכה רמי מור הומאופט אי מיל : [email protected] לאור המצב המעציב למדיי כפי שהוא מתואר אני אנסה לבחון צעדי

berthe

New member
../images/Emo53.gif

רמי שלום רב, תודה לך על התייחסותך. אשמח באם תוכל להדריך אותי, רק אם ניתן, מה לעשות. ראשו של בני הולך ומתקרח בקצב מהיר למדי. אני דואגת לו כי כעת הוא מבין יותר מתמיד מה עובר עליו. בתודה - ברט

Dr Yaniv

New member
מחלות כרוניות +"תרופות-פלא"

אני חש בתיסכול הורים צעירים למול מחלה שחוזרת ואין לה תשובה ברורה לצערי זה המצב לא אחת ברפואה וגם בחיים יש לדעת לקבל זאת לפעמים בטוחני שמיטב רופאי הדסה -המוכרים לי אישית- לא הסתירו מכם טיפול הם גם לא התעצלו ללכת ולבדוק שוב ושוב בסיפרות במדעית-אולי יש תשובה גם הרופאים מתוסכלים במצבים אלו להוותנו- במצבים כגון אלה נוצר כר נרחב ל"מרפאים" למיניהם והמבין יבין איו לי כאן להיכנס לפולמוס עם אנשים אלו אציין רק כי לא זה הפורום לכך וודאי שלא לפירסום שרותים כגון אלו בברכה ד"ר יניב

berthe

New member
../images/Emo51.gif

ד"ר יניב שלום רב, אני מודה לך על התייחסותך. נכון שזהו לא הפורום לטיפול במחלות קשות כגון אלה, אך לצערי, אני מנסה בכל דרך שהיא לעזור לבני, ואולי, תבוא ישועה ממקור כלשהיא. אשמח לקבל כל מידע, ולו הקלוש ביותר, והעיקר שבני ירגיש טוב יותר בתודה - ברט

שני גד

New member
../images/Emo51.gif

תודה על התשובה המהירה! האם תוכל לכתוב איזה בדיקת דם לעשות? (חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי)

Dr Yaniv

New member
אלופציה אראטה ובדיקות דם

לשני שלום התהליך הגורם לנשירה הוא תהליך חיסוני מופרע הפוגע בשיער לעיתים (רחוקות!)יש גם נוגדנים הפוגעים בגורמים נוספים כגון בלוטת התריס ויש לבצע בדיקות דם לתפקודה רצוי לגשת לרופא מומחה ברפואת עור ולברר בדיוק מה מתאים לו בברכה ד"ר יניב

למעלה