קרחת

ס ו ז נ ה

New member
קרחת

היום, אחרי הרבה הרבה זמן (יותר מדי זמן) של התלבטויות, והתחבטויות, החלטתי סופסופ אני חוזרת לכאסח! מכסחת את השיער ל-2 מ"מ זה כל פעם קורה לי אני לא טיפוס של שלב ביניים נורא מתגעגעת לשיער הארוך ולא מצליחה להתחבר לעצמי, בראי, כשאני עם משהו לא ברור על הראש הכי נעים לי עם ה-2 מ"מ BLG אני מעריצה אותך על הנחישות, ואני מתנדבת להיות הראשונה לקלוע לך צמות, לכשיתאפשר בינתיים אני מייצגת בגאווה ובראש מורם את מכוסחי השיער (בעל כורחם או מתוך בחירה, כמוני) בערב בעלי יספר אותי
זה הכי קרוב לקרחת שמצאתי... יום טוב ל כ ו ל ם

אחשל

New member
שגרירות "מעלה קרחות" בישראל ../images/Emo22.gif

אני מסתובב ככה כבר 6 שנים בערך...בגאווה רבה!!! פעם מזמן מזמן, היתה לי בלורית שחורה עבותה וגם זקן הרצל!!! התקרחתי פעם ראשונה, במהלך הטיפולים בסיבוב הראשון (16 שנה...) ולשמחתי הבלורית חזרה (את הזקן צמצמתי קצת...
) מהסיבוב השני - זה כבר לא צמח אותו דבר, אז פשוט קניתי מכונת תספורת ו... יחי מעלה קרחות
וככה כולם מכירים אותי - "הקרח עם המשקפיים"... ניר

rubber duck

New member
../images/Emo129.gif זה קרחת בת 120 שנה ../images/Emo13.gif

איזה כיף לראות אותך מה שלא תעשי השיער שלך יהיה הכי יפה כי הוא יהיה שלך
שרון

ס ו ז נ ה

New member
אתם חברים טובים שלי

תודה על התמיכה אם תהיו בסביבה אתן לכם להעביר סיבוב

נאן

New member
סיבוב....

שקל מכל אחד ואת מסודרת... סתם אני צוחקת

נאן

New member
לסוזנה...../images/Emo66.gif

סוזנה אני החלטתי מראש! אני לפני הניתוח והכימו וההקרנות שאני לא יעמוד בהתקרחות אז אני ארים את דגל הקרחים ואניף אותו בגאוה. לפני הניתוח אני אסתפר קצר... ואחר כך לקראת אנחנו נעשה טקס לתגלחת. וכל אחד יקנה בנדה צבעונית וסרט.. החלטתי להיות יפה קרחת עם עגילים וכל השאר... מאשר להלחם בהתקרחות מראש אז ליבי איתך ואני ארים כוס של קולה(כי בירה ויין אני לא שותה) לחיי התספורת... של סוזנה נאנוש

אחשל

New member
../images/Emo91.gif

לא רצוי להגיע ל"עונת הנשירה" עם שיער קצוץ - זה נורא נורא מגרד!!!

ס ו ז נ ה

New member
נו? רואים בי משהו שונה?

בעלי כיסח אותי, כמתוכנן איזה כיף כמה תחושות בראש מתפספסות כשיש שיער אני עומדת מול הראי ורואה אותי נטו האמת? התגעגעתי אלי
יללה תעבירו סיבוב

למעלה