קרח במרתף 10

Sheeesh

New member
והיה גם קאבר

ל"שיר ליל שבת" של יהודה עמיחי... מצטערת על התקתוקים בהתחלה..חיפשתי את הZOOM...בסוף מצאתי
וכמובן האיכות לא משהו ובלה בלה... תהנו

Sheeesh

New member
הייתה הופעה מצויינת? או מעולה?

מה בעינכם נמצא יותר גבוה בדירוג מידת הסיפוק שלכם ממשהו?? זה התחיל ממש מצחיק..ערן התחיל לפרוט את "אגם קפוא" על גיטרה ממש קטנה, ארבעה מיתרים... (לא יודעת אם יש לה שם ) והיה ממש משעשע לראות גבר עם אצבעות בגודל שלו פורט בריכוז ודייקנות על הגיטרה הקטנה הזו.. הוא באמת מנגן מדהים... איזה ריכוז היה לו באותו שיר וואו..... חוצמיזה..לא הייתי איזה חצי שנה בהופעה ובהופעה הזו שמתי לב לשינוי.. רונה הייתה ממש קלילה כזו וצחקה מלא ודיברה הרבה בין שיר לשיר עד שזה אפילו הוציא אותה מריכוז מדי פעם.. וקרה שהם התחילו לנגן את MY PRISON במקום שיר אחר בפלייליסט ואז ערן אמר נו יאללה אם כבר התחלנו ננגן את זה.. הם בכלל היו חמודים ממש..הייתה הרגשה נעימה מתמיד.... וכמו שיעל ציינה הקהל גם שר איתה חלק מהשירים והיה נחמד.. ראו שזה עשה לה טוב.. בכלל זו נראית לי הרגשה נפלאה לעמוד על במה מול קהל כשהוא שר איתך את המילים זה נראה לי נותן אנרגיות ברמות אחרות.... כל עוד זה במידה ולא סטייל שלמה ארצי זורק תמיקרופון לקהל זה נחמד ממש :) היה קצת מאכזב לשמוע שלא נשמעה התלהבות מהקהל כשהיא אמרה שהיא תשיר את ICE ...יצא לי לשבת ממש קרוב לבמה וכשקמתי בהפסקה ראיתי את הפלייליסט וראיתי שהשיר האחרון בהדרן הוא ICE. אישית ממש התלהבתי וישר סיפרתי ליעל (חח מצטערת אם הרסתי מותק) אבל אמרתי לעצמי שאני חייבת להיות מוכנה עם המצלמה... ואז כשרונה אמרה בסוף שהשיר הבא הוא ICE אז היה נשמע כאילו לא התלהבו... ואני כזה רבאק!!!! היא רוצה לשיר את ICE היא התאמנה על ICE!!!! כמה הופעות הייתי וקיוויתי שיהיו שירים של פעם וכלום.. אז עכשיו כשהיא מתכננת את ICE??? למה להיות גרידי ולבקש טיפס??? האאא?!?!? (מיותר לציין שבשיר הזה לא ממש שרו איתה...) היא גם כזה ניסתה לשכנע.. בקטע של נו מתחיל הקיץ וזה אייס ובלה בלה.. |צקצוק| אני לא יודעת מה איתכם אני ממש התלהבתי בשקט בשקט ובציפיה ל "but you the shaking of ice in your glass could bring mr to tears"........... בקול הזה שרק רונה יודעת לעשות... וככה נגמרה ההופעה... בטעם מתוק של עוד יותר מבדרך כלל..

מיץ פזי

New member
הייתה הופעה אדירה!

אני מזמן לא הייתי בהופעה ונהניתי ממש ממש, ונראה לי שרונה נהנתה גם.. באיזשהו שלבה היא שכחה קצת את המילים וכמובן שכולם קפצו על ההזדמנות להראות לה איך הם יודעים את כל המילים בע"פ כמו ילדים טובים, אז אחרי כמה שירים היא אמרה משהו כמו "אני לא אמורה להגיד לכם את זה אבל כשאני מתרגשת המילים.. בורחות! והיתה לי.. i had an epiphany שיש לי קהל שלם שיודע את המילים.." בקיצור היא נתנה את ברכתה לשיר איתה ומאז (למרות שגם עד אז) מלא אנשים שרו ממש וזה היה ממש כיף.. חוץ מזה שהיה את אייס והקאבר כמו ששירה ציינה, מעבר היה פלייליסט די רגיל.. אה והוכנסה פינת המתכון או משהו בסגנון פשוט איזה 5 דקות ערן נתן את המרכיבים ואת דרך ההכנה של איזשהו מאכל (לא זוכרת את השם אבל זה איזהשהו מטבל כזה שאוכלים עם מלפפונים וצנוברים) שהם הכינו יחדיו בסעודת חג שני! בקיצור היו גם הרבה סיפורים וזהו... מישהו היה במיילסטון?

leatherman1

New member
אוי איך אני אוהב את השיר הזה...

פעם הייתי בהופעה של רונה ברחובות, וכשהיא חזרה לשיר אחרון היא שאלה אם יש למישהו בקשות... ביקשתי את ICE , והיא צחקה ואמרה, תהיה רציני...

למעלה