קרטועים בשידור StingTV + תשתית בזק + 100 מגה בזק בינלאומי

קרטועים בשידור StingTV + תשתית בזק + 100 מגה בזק בינלאומי

אני בחודש ניסיון ב StingTV עם הסטרימר שלהם, ומאז היום הראשון יש קרטועים וגמגומים קטנים כשיש תנועה על המסך. כלומר כשהמצלמה זזה בתנועה מהירה התנועה לא חלקה אלא מקרטעת.
יש לציין שיש לי במקביל גם Yes עם ממיר Ultra ושם השידור חלק לחלוטין.
מהירות ההורדה שמראה ה-Sting Box היא 63Mbps~, כנ"ל באתר https://fast.com/.
הטלוויזיה תומכת במקסימום רזולוציה של 1080p.

הבעיה קורית גם כשהסטרימר מחובר בחיבור קווי וגם ב-WiFi.
מצד שני וידאו ב-YouTube HD הסטרימר עובד חלק ב-99% מהמקרים, בניגוד לקרטועים כל כמה שניות בשידורי הטלוויזיה.
פעולות שביצעתי ולא עזרו:
1. Factory Reset לסטרימר
2. בדיקה עם כבל HDMI אחר
3. ניתוק כל צרכני האינטרנט פרט למחשב וה-StingBox

התמיכה של בזק בינלאומי אומרים שחיבור האינטרנט תקין.
מה יכולה להיות הבעיה?

cheif

Member
מנהל
לפי התיאור שלך

לפי התיאור שלך נראה שהבעיה היא בסטרימר של STINGTV שפשוט אינו "חזק" מספיק כדי להתמודד עם קצב פריימים גבוה. זה לא קשור לאינטרנט.

זה בדיוק מה שאני חשבתי

אבל ראיתי אנשים שכתבו שאין להם בעיה כזו עם הסטרימר של סטינג.
על איזה את סטרימר עם מערכת הפעלה Android TV אתה ממליץ? איך ה Xiaomi Mi Box S 4K?

cheif

Member
מנהל
תשובות

אתה יכול להזמין טכנאי של בזק, אבל כאמור זו לא נראית לי בעית תשתית אלא בעיה בסטרימר. אני לא מכיר את הסטרימר של STING אז אין לי מושג לגבי היבצועים שלו. אני משתמש בסטרימר של XIAOMI לטובת NETFLIX ואין שם שום בעיה מהסוג שאתה מתאר. אני לא יודע אם האפליקציה של STINGTV רצה על ה-XIAOMI ויכול להיות שהחלפת הסטרימר לא תפתור את הבעיה כי האפליקציה של STINGTV בעייתית. אני הייתי מדבר עם השירות של STINGTV על הבעיה.

שיאומי Mi Box

הדגם הישן או החדש, לא ממש משנה, גם הישן שודרג לגרסת האנדרואיד TV האחרונה. בחדש יש כפתור ייעודי לנטפליקס בשלט, לדעתי מיותר.

ראיתי שהחדש היה זמין במסגרת מבצעי בלק פריידיי ב 52 דולר מחו״ל, בד״כ אפשר להזמין ב 55-60 דולר.

אני עם המי בוקס הישן, אקספון סיטונאי ברשת בזק, 100 מגה - גם סטינג וגם נטפליקס עובדים מעולה בלי שום קרטועים.

מה שכן, הממיר מחובר לרשת קווית דרך מתאם של ugreen מאלי אקספרס (12 דולר) בגלל שבעבר היו לי הפרעות בצפייה (עם ספק אחר).

למעלה