קריאה אחרונה

pink21

New member
קריאה אחרונה

טוב תראו בינתיים אנחנו 3 באוטו שלי זה אומר יש מקום לעוד שניים ובלי אוטו מלא אי אפשר לנסוע כי הדלק יקר.. ואבא שלי אין לו תחנת דלק לצערי אין לאבא שלי כלום אפילו לא תחנה של מוניות או טוטו... אבל זה לא קשור.. אז יאללה תירשמו מהר.. עדית תארגני חברות או שתשכנעי את טלי גרעינים שחורים הזאת לבוא...

Spirocerca Lupi

New member
טלי...:)

אם במילא יש לך חופש מהעבודה יום ראשון ...אז למה לא לבוא?! יאללה בואי יהיה מצחיק מבטיחה...

tali botnim

New member
יש מצב...אבל קשה לי לדעת...

אל תבנו עלי פשוט :) הדר מותק אני בטוחה שיהיה כיף איתכם הבעיה שלקחתי חופש בשביל לעשות כל מיני דברים בראשון אז אני עדיין אצטרך לקום מוקדם... נראה

טוב תקשיבו ../images/Emo70.gif

קודם כל אין לי בעיה לשים קצת יותר על הדלק... דבר שני אם טלי לא תבוא אולי חברה אחרת שלי תבוא.... בלי ועם שום קשר להחלטה של טלי אם לבוא או לא. אל תדאג אילון... יהיה בסדר מבטיחה נסתדר עם הכסף...

Spirocerca Lupi

New member
זה לא הקטע של הדלק...

זה לבוא !!! (:) ויכול להיות שאני אצרף מישהי ... עכשיו יש לי שאלה לא ממש קשורה... איפה אני יכולה למצוא תווים (לפסנתר ,אורגן ) של בת הים הקטנה... אם תוכלו לעזור לי זה יהיה מגניב... תודה והמשך יום נעים ...

../images/Emo24.gif הדרו'ש

אני עובדת על לשכנע את טלי לבוא ואולי עוד חברה שלי גם תבוא.. אני אנסה לשכנע אותן.... אם זה ייצא לפועל כי נראה לי שאילון בעצמו לא כל כך סגור על עצמו אז יהיה בסדר...

למעלה