קריאה בכף היד - מה דעתכם?

OrlyNL

New member
קריאה בכף היד - מה דעתכם?

יש בזה משהו? שטות מוחלטת? הייתם נותנים למישהו לקרוא לכם בכף היד / לקרוא לכם בקלפים, ומה הייתם חושבים על התוצאות? גילוי נאות: כותבת ההודעה קוראת בקלפים / כף היד באופן חובבני ביותר....

Liatatwork

New member
לדעתי:

After having some amateur palm readings done on me: you can definitely see personality characteristics and in very generic lines some past events. As for FUTURE reading (which none of the people I met claimed to be able to do) - I don't think so
Any how, it is a charming way to draw positive attention in social events - always a good thing for a single
As for cards: from a few readings I went through (with amateurs and with people who charge money for it) I'm very unconvinced that there is anything to it. When I heard readings being done to friends I thought that these friends worked very hard to fit the reading to reality and the readers corrected their reading according to my friends responses.​

סלסרו

New member
שם את זה באותה המגירה שניובי

שם גרפולוגיה... אני מכיר מישהו שמשתמש בזה כגימיק להשיג בחורות.. (הולך לו)

newbie2

New member
האסוציאציה הראשונה שלי היא..

"סבתא בישלה דייסה.. לזה נתנה.. לזה נתנה.." וגו'..

newbie2

New member
אם תקראי לי ביד

אולי אשנה את דעתי.. אבל האסוציאציות ישארו!!

אורלי היקרה.....

עד כמה שאני מעריך אותך, אין מצב שאני אאמין שקריאה בכף היד היא דבר רציני, עד היום, שמעתי מיליון ואחד תיאוריות שונות מאנשים שקראו בכף היד שלי ,שום דבר רציני לא יצא מזה..... אז אם אני רוצה לא לקחת צד (יענו, "אובייקטיבי" ) אני אשתמש במינוח שניובי רשם: "סבתא בישלה דייסה... נתנה ל... נתנה ל..... ורק לאייל לא נשאר.."
(אגב, עד היום גם את לא קראת לי בכף היד..)

OrlyNL

New member
באמת חבל ../images/Emo10.gif

הייתי יכולה להתאמן עלייך בזמן שאנחנו מחכים למפתחות

עד לפני שבועיים

הייתי יוצאת נגד כולם, נאבקת באמינות התורה וכו'. לפני שבועיים בערך, גיליתי שמהכשפה שלי קוראת את הבלוג שלי
נכון, היו דברים שנחזו בעתיד והתממשו, אבל זה לא היה לי ביד. אלו היו רגשות שלה. ואת העבר היא "קראה" לי באמינות! היום לא אצא נגד, אבל אקשיב ולא אאמין לזה יותר מדי.

D a p h n e

New member
כמו בהרבה דברים,

אני מאמינה שאם אדם מאמין, אז הדברים שנחזים מתממשים. אני אתן דןגמא מטופשת, אך אני תמיד נזכרת בדוגמא מקריאת ההורוסקופ: אם אתה מאמין שזה אכן חוזה את העתיד לקרות לך, אז בדברים ההכי קטנים שיכולים לקרות, אתה תראה בזה מימוש של מה שנאמר. בעוד שאם אתה סקפטי, אתה בכלל לא רואה את הסימנים ולכן - מבחינתך, זה לא מומש... אישית - אני מאד סקפטית... אך אין לי דרך להתמודד עם אנשים שמרגישים שזה מבחינתם מדע כמעט מדוייק.

סלסרו

New member
אני חוזה שתמצאי דרך להתמודד איתם

אם תאמיני לי, מה שחזיתי יתממש

למעלה