קריאה ברמקול לגלעד.

inmann

New member
קריאה ברמקול לגלעד.

לאחרונה יצא לי לראות תחקיר על המקרה האמיתי של "בלק הוק דאון". למי שלא יודע זה הסתבכות של הצבא האמריקאי בסומליה. במסגרת התחקיר סיפרו על טייס שנפל בשבי הסומלים והוחזק במקום לא ידוע באזור מסוים. בתחקיר הראו שמסוקים אמריקאים עם רמקולים חגו כל הזמן מעל האזור וקראו בקול אל הטייס שהם לא זנחו אותו והם מטפלים בשיחרורו. אני לא יודע האם חיל האוויר שלנו יעשה זאת אבל אני חושב שלמען גלעד יש להקים מערכת רמקולים מול עזה ולקרוא לגלעד בעוצמה כזו שכל עזה תתרומם באוויר ושגלעד ישמע וידע שלא שכחו אותו.

יונה1

New member
גלעד לא זקוק

לד"ש עם שיר מהליקופטרים. הוא זקוק לשחרור מיידי. הטייס האמריקאי היה שבוי 11 יום והקריאות ברמקול שלא זנחו אותו, שיקפו את האמת ואת המציאות. מי שישמע היום ברחבי עזה קריאות מרמקול שלא זנחו את גלעד ומטפלים בשחרורו, ימות מצחוק!

התגובה שלך פשוט מבישה!!!

זה חוסר הבנה בסיסית בנושא!!! מייקל דורנט הטייס האמריקאי אמר שזה נתן בו תקווה וחיזק אותו צריך להבין שייתכן וגלעד לא מודע לכך שאנחנו יודעים שהוא חי!!!! זה לא בשביל העזתים זה בשביל גלעד!! התגובה שלך פשוט מבישה,אני מזועזע נוכח אנשים שאין להם שום ניסיון בנושא הזה וחושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם הרעיון שהוא הציע הוא רעיון גדול!!! אוקי תתחילו לקלל ולהשמיץ אותי....

יונה1

New member
אכן לשמחתי הרבה

באמת אין לי שום נסיון ב"נושא". אני מבינה שבניגוד לי, אתה היית שבוי כמה שנים, ולכן מבין "בנושא" טוב ממני ובעל נסיון רב משלי. ולמרות חוסר ההבנה הבסיסית שלי בנושא, (וחרף עשרות סימני הקריאה שהוספת), יש לי רושם שאחרי 3 שנים, גלעד כבר רוצה הביתה ולא יסתפק בצרחות של ד"שים ברמקולים. אבל כמובן שיתכן ואני טועה, כי הרי אתה מבין מצויין "בנושא".

את ממש גאונה את יודעת?!?

יש לך הרושם שהוא רוצה הבייתה?!? מאיפה הצלחת להסיק את זה?!? אף אחד לא טוען אחרת, קריאה ברמקולים תחזק את גלעד,כי הוא ידע שלא שכחנו אותו בניגוד למה שמנסים להציג פה. גלעד לא בהכרח יודע שאנחנו יודעים שהוא חי! לא סתם השבויים תמיד מנסים שמצלמה תתפוס אותם למשל.

יונה1

New member
עכשיו אני לגמרי מבולבלת

אם לא סתם השבויים תמיד מנסים שמצלמה תתפוס אותם למשל, אז למה שההליקופטרים לא יציפו את עזה במצלמות למשל? מה הקשר בין מצלמה, שהשבויים תמיד מנסים שתתפוס אותם לרמקולים? אבל מצד שני, אולי יש היום איזה רמקולים עם מצלמות. האמת היא שגם בטכנולוגיה אני לא ממש מתמצאת.

למעלה