קריאה דחופה לעזרה

קריאה דחופה לעזרה

אני פונה אליכם בנושא חשוב שנוגע לכולנו, אור מילך זקוקה להשתלת כליה דחופה בפעם השלישית. דחיפות ההשתלה, רשימת המתנה ארוכה להשתלות בישראל והעובדה כי זוהי השתלה שלישית, מצריכים כי ההשתלה תערך בחו"ל. העלות הכוללת של הניתוח, ההשתלה, הליווי הרפואי והטיפול מסתכמת ב- $150,000. אני מבקש את עזרתכם ותרומתכם. http://images.maariv.co.il/cache/ART442777.html כמו כן אנא הפיצו לכל מי שאפשר

עדכון

מופץ בדוא"ל: ההנאה שלכם הפעם שווה חיים במוצאי שבת 8/3/03 בשעה 21:00 תיערך מסיבת התרמה במועדון הירח שברחוב הרצל 154 ת"א כל ההכנסות קודש להצלת חייה של אור אלה גוטמן הסכימה לתקלט במסיבה,היא מספר 1 בארץ רשת פיצה מטר תורמת פיצות למסיבה. - חינם ללא כסף. וופל בלגי יוגש במחיר עלות. לפרטים : בינה - 056-301484 קובץ הזמנה מצורף תפיצו בבקשה את המייל לכל מי שאתם מכירים ולא מכירים תודה --------------------------------------------- שלום לכל חבריי ומכריי, אני בד"כ לא מבקשת עזרה אבל הפעם זה עניין של חיים ומוות ואין לנו הרבה זמן... אחותי -אור מילך בת 30 סובלת מאי ספיקת כליות. היום לאחר שתי השתלות כליה מאז היותה בת 19 ,היא נזקקת להשתלת כליה דחופה! עפ"י המלצות הרופאים הסיכוי היחיד להצלתה הינו ניתוח המלווה בהשתלת כליה. עלות הניתוח כולל ההשתלה והטיפול הרפואי הינו 150000$ דולר. אנו חייבים לגייס סכום זה בחודש הקרוב . אנו זקוקים לעזרתכם ,בבקשה פתחו את לבכם וכיסכם ועזרו לי להציל אותה. בבקשה אל תגידו "מחר" או "אחר-כך" כי אז תשכחו. כל התרומות מועברות לקרן מיוחדת שהוקמה לצורך כך בעמותת " קו לחיים". או באמצעות חשבון בנק : בנק הפועלים סניף ישורון 529 ח-ן מס 56178 ע"ש "קו לחיים" -עבור אור מילך. כמו"כ ניתן לתרום בכרטיסי אשראי ע"י פניה לטלפון : 053-616250 -תעבירו מייל זה לכל מכריכם. "מי ייתן ותזכו להיות תמיד בצד התורם"

למעלה