קריאה חוזרת לקבלת יעוץ פילוסופי - סטאז'

קריאה חוזרת לקבלת יעוץ פילוסופי - סטאז'

* אזהרה: זוהי חזרה על מסר שכבר הועבר במסגרת פורום זה לפני כשישה שבועות חברים יקרים, לשמחתי מצויים אנשים מצויינים שלומדים את יסודות הייעוץ הפילוסופי ועליהם להתנסות, במסגרת הסטאז' שלהם, הלכה למעשה בייעוץ כזה, בהנחיה כזאת. כל האנשים שמעבירים ייעוץ במסגרת סטאז' עוברים הדרכה ונעזרים בטראסט מוחות מנוסה. יחד עם זאת הפרטיות של ה"נועצים" נשמרת בקפדנות. אם בין מאות גולשי הפורום הזה יש שמוכנים להיכנס להרפתקה מסעירה של ייעוץ - ללא תשלום פרט ל"דמי רצינות סמליים"- אנא שלחו אליי מסר עם פרטיכם. זכרו, סטאז' מתועד ומפוקח הוא תנאי לכניסה לתחום (כמו כל תחום שמכבד את עצמו). אתם, שוחרי הייעוץ הפילוסופי- האם לא תתנו יד למאמץ חשוב זה? והבהרה: הסטאז' הוא פסגת המאמץ להיכנס באופן מקצועי לתחום מנקודת מבטו של מי שעונה לתנאי המינימום (תואר בפילוסופיה, רקע ייעוצי, אישיות דיאלוגית ויציבה ותהליך הכשרה); למכון שאני עומד בראשו שני ערוצים: האחד- למטרת רווח והוא פועל ברמת אביב; עפ"ר, אינני נוהג להתייחס אליו בפורום זה. האחר, פועל מתוך חממה ליזמים חברתיים וסביבתיים כחלק מן החממה, והוא אינו למטרת רווח. היעוץ שניתן ע"י סטאז'רים אינו למטרת רווח (אף שהוא כרוך בתשלום סמלי לכיסוי הוצאות) והוא מתקיים בתל אביב, בחממה החברתית, דרך מנחם בגין 55 (צמוד לבית מעריב). פרטים נוספים (אני מתייחס רק לייעוץ שניתן ע"י סטאזרים ואשר אינו למטרת רווח) - ניתן לקבל בטלפון 02-6788996, דרך השארת הודעה למיכל לייטנר, שהיא רכזת מתנדבים וסטאז'.

קבלת ייעוץ פילוסופי

אני מתגוררת בירושלים והייתי שמחה לקבל ייעוץ שכזה. השאלה היא כמובן אם הייעוץ ניתן אך ורק במרכז, או גם בעיר הקודש.

ירושלים

ככל שמדובר בייעוץ שניתן ע"י סטאז'רים ללא תשלום - האתר הוא אכן חממת היזמים החברתיים בתל-אביב. ברור שייעוץ פילוסופי "רגיל" ניתן בירושלים כבכל מקום אחר. יחד עם זאת, החממה ממוקמת סמוך לבית מעריב, כך שניתן ללכת ברגל מתחנת ארלוזורוב בתל-אביב וההגעה פשוטה גם לירושלמים. גם אני מתגורר בירושלים ולפיכך אני רשאי לפרגן לכינוי הנעים שבחרת לעצמך.

תודה ישראל

גם לי הכינוי שלי עושה טוב
אני אתקשר למיכל לייטנר כדי לקבל פרטים נוספים. יש לך מושג כמה זמן לוקח להגיע מתחנת ארלוזורוב לבית מעריב?

למעלה