קריאה לדגל!

FijianSeas

New member
קריאה לדגל!

ובכן, מלדיקט היקר ואנוכי הגענו למסקנה שעל כל יושבי הפורום הזה להתהלך עם כרטיס חברות בגילדה המיוחדת הזו (כלומר הפורום ההזוי הזה, וזה מפני שהיום בחנו אותי בראיון עבודה, רחמנא ליצלן, באנגלית!) ויש צורך בסמל כמובן.. מישהו מתנדב לרתום את כישרונותיו האומנותיים שהוכחו בפורום זה לא מכבר? וכמובן, הוספת לואים תתקבל בברכה :)

offler

New member
מוכן לנסות אבל צריך...

צריך קצת רעיונות למה יכיל הסמל: פיתה? לואים? לואיס? איך תיקרא הגילדה? בעיברית באנגלית (האם "אנשי המשתנה החופשית" זה שם קביל?) גילדת הקוראים? גילדת הגולשים? מה מייחד אותנו? ולמה? תזרקו עצם (או ראש או משהו אחר לאכול............. עדיף שוקולד מריר!) אה, יש לי אינטרנט בדירה. היאח! אופלר

Gdil

New member
אני בעד לחזור לשורשים.

זה פורום טרי פראצ'ט בסה"כ, הסמל צריך לכלול יצוגיוצ שקשורה ישירות אליו ואלינו. כמו לדוגמא, מוות החולדות עם רקע של ריבת תפוזים.

Gdil

New member
כן...שכחתי.

אז שמישהו יעלה תמונה של מוות החולדות ואני אטפל בזה.

The Mad Hatter

New member
הצעת פשרה...

מוות העכברים בתוך פיתה עם לואיס שממנה מבצבץ גם שוקולד מריר, ברקע-גוש כתום שמרמז על ריבת תפוזים (והמהדרין גם יוסיפו לה פרצוף עצוב), דגל אנגליה-מצרים למטה בקטן, למעלה-לוגו הפורום, ו...שכחתי משהו? רק שלא הבנתי-מה בדיוק אמורים לעשות עם הכרטיסים האלה...?

sapirit14

New member
משהו דומה...

ברקע ריבת תפוזים עצובה, הדגלים, לוגו הפורום, ושוקולד מריר מבצבצים מתוך הפיתה, ומוות העכברים ולואיסמשני צידי הפיתה. מי יסיים ראשון בלי להקיא? נחזור עם עדכון בקרוב.

אז ככה...

לואיס המסמל את הוצאת כנרת, ההוצאה אשר מתעללת בקוראים. שוקולד מריר, על סמך השוקולד הכי טעים. פיתה, בגלל מלדיקט אחוז גז הבוטאן, שמכניס את כולם לפיתה. אפשר עוף, בגלל חוש הטעם המשובש של מלדיקט. דגלי בריטניה ומצריים זה ברור. מה נשאר לנו? אולי איזה צלב בשביל לימילו. מה הקשר לריבת תפוזים עצובה? מהו לוגו הפורום? למה מוות העכברושים?

Gdil

New member
התכוונתי ברצינות.

יוצאו לואיס ושוקולד מריר ומצרים ובריטניה והעוף והצלב!!! התכוונתי ברצינות שאמרתי שצריך לעשות רק דברים שקשורים ישירות לטרי.

למה ריבת תפוזים עצובה?

הוכחה נוספת לנפלאות התרגום העברי, שאנשים כמוני (הנקרעים בין חיבתם לטרי לאהבתם לשפה העברית) נאלצים להתמודד עם שכמותן מדי יום ביומו. ולמה מוות העכברושים? ראשית, זוהי הדמות היחידה שהצענו כייצוג לעולם הדיסק בלוגו. שנית, בעקבות מנהיגת הפורום הבלתי מעורערת.

Gdil

New member
אנחנו לא היחידים בעברית?

אם כן, אז הריבת תפוזים תספיק.

ויימס

New member
יש הרבה דברים נוספים שמייחדים את

הפורום הזה מאחרים מלבד השפה...

לחילופין

ניתן להכין חולצות ואז אפשר לתקוע את מה שבא לכם! כולם באים למפגש פורום עם חולצה וקובית שוקולד, ושפם(לואיס) ,....ופיתה.... וצלב.... ועכבר מת.... ומודעת חיפוש עבודה של מוות, סליחה DEATH ו...עוד משהו? מחישוב מהיר אני משער שכל אחד יצתרך לתרום כ25 ש"ח כדי שלכולנו יהיו חולצות אולי פחות תלוי כמה רוצים.
בלה בלה

מ א ג ר ט

New member
אפשרי

נקבע לנו מה יהיה על החולצה (איזה ציור) ואז נעלה אותו ברזולוציה טובה לאינטרנט, כל אחד יקנה חולצה חלקה במידה שלו (רצוי) וידפיס על החולצה.

למעלה