קריאה לחברי ליגת הפנטזי TAPUZ FOOTBALL

ESPN

New member
קריאה לחברי ליגת הפנטזי TAPUZ FOOTBALL

סירייסלי אנשים...

בשבוע שעבר לא פחות משלושה שחקנים בליגה עלו עם הרכב שכלל שחקנים בעמדות מפתח שהיו בbye ו/או פצועים כבר מיליון שנה.. אחד מהם באופן פלא ניצח במשחק שלו, אבל עדיין... זה לא רציני. זה לתת ניצחונות במתנה באופן מקרי למי שנגדכם באותו שבוע (אני, למשל, זוכה מההפקר כבר שבועיים רצוף). השבוע זה השבוע האחרון של הbye, תעשו מאמץ - גם אם לכם כבר אין סיכוי אנחנו רוצים ליגה תחרותית והוגנת עד הסוף...

תודה
(ההנהלה)

philadelphia76

New member
מצטרף לקריאה

זה מאוד חשוב לשמור על התחרותיות של הליגה בשלבים האחרונים של העונה.
ברור לי שזה מבאס נורא כשמאבדים סיכוי לאליפות או שעוברת עליך עונת פנטזי מזעזעת... יש לי קבוצה כזו באחת הליגות שהכל הלך הפוך מהרגע הראשון (כולל טריידים שמסגרתם קיבלתי את חוליו ג'ונס ורג'י וויין ודקה אחרי זה הם סיימו את העונה).
אבל זה מאוד חשוב לשאר חברי הליגה, שכולנו נשמור על רמת תחרותיות, זה מאוד מתסכל לראות כיצד שחקן אחד עושה שמיניות באוויר כדי לנצח משחק מול יריב, אשר בהמשך הדרך לא מתאמץ מאחר ואיבד סיכוי ובכך נותן W לא הוגן לאחד מהמתחרים האחרים.

בהצלחה לכולם!

maor8910

New member
מחזק את הקריאה

למעשה התופעה המדוברת יותר אבסורדית, יש אצלנו קבוצה שכבר שנה שנייה מהווה ניצחון אוטומטי. בשנה שעברה בערך בחצי העונה הקבוצה הפסיקה לשחק והשנה אחרי שבוע 3 אפשר היה לראות שכבר אין אף אחד שמנהל את הקבוצה הזאת. עבור הקבוצה המדוברת, שאני מניח שיעל יודעת במי מדובר, אני מבקש למנוע את ההשתתפותה בשנה הבאה.

ESPN

New member

פניתי אליו כבר לפני שלושה שבועות במסר אישי דרך המנגנון של הליגה (לא יודעת אם הוא ראה אותו), מקווה שהוא ואחרים נכנסים לפה לפחות ויראו את השרשור הזה...

למעלה