קריאה לכל מי שרוצה לפרסם ספר

Digbook

New member
קריאה לכל מי שרוצה לפרסם ספר

שלום לכם, שמי דנה, תולעת ספרים ובעלת חלום לפתוח חנות ספרים משלי. ואכן, אני עומדת לפתוח חנות ספרים אלקטרוניים,בפלטפורמה מאוד ידידותית לקוראים. לחנות יקראו DIG-BOOK והיא עדיין בהקמה (להקים חנות בעולם הוירטואלי, כמעט מורכב כמו בעולם האמיתי).
המטרה שלי היא לתת במה לכותבים למגירה, לכותבים מנוסים ולכל מי שנהנה לכתוב ולקרוא במחירים הוגנים שיאפשרו לכותבים לקבל פרי מעמלם. אם יש מי מכם שמעוניין לפרסם את כתביו, אשמח שתצרו עימי קשר בהודעה. דנה

Yuli Gama

New member
דנה, זה לא נשמע כל כך טוב

כרגע את אומרת שאת מוכנה לפרסם הכל , לא ברור מה בדיוק את נותנת ואת גם רוצה על זה כסף.
בבקשה תמסרי עוד פרטים

האם יש לך עורך תוכן? ערוך לשוני?
באיזה פורמט יצאו הספרים?
מה את מציעה ששונה ממש מנדלי ספרים מציעים למשל?
או מכל פורום או פלטפורמה חינמית לפרסום סיפורים ברשת?

Digbook

New member
אני שמחה שהרמת להנחתה, בואי נפרט:

החנות תתמקד בשלב הראשון במכירת ספרים דיגיטליים בלבד, כלומר כאלה שעברו עריכה (בשלב הזה אני יכולה רק לקשר לעורכים חיצוניים). את העיצוב, יש לנו "אין האוס".
הספרים יופיעו למכירה באתר, באמצעות מערכת שקנינו ושכללנו והוקמה עליה מערכת מגזינים (קישור בסוף).
המערכת מאוד ידידותית לקריאה ולדפדוף, ולא מצריכה להוריד תוכנות קריאת ספרים נוספות כמו באתרים אחרים. המערכת מאפשרת לסופר להוסיף תמונות, קבצי פלאש ווידיאו (למשל אם הסופר ירצה להקריא את הספר בקולו).
אפשרות נוספת תהיה להוריד את הספר כ- PDF (הפשוט והטוב).
כל מה שנדרש מהסופר הוא קובץ PDF.
העלויות לסופרים יהיו נמוכות יחסית לחנויות אחרות שבדקתי (עלויות מדוייקות אוכל לתת רק כשאדע מה הסופר רוצה...) כמו כן רוב ההכנסות ממכירת הספרים יילכו לסופר.
ניתן להתרשם מיכולות המערכת באתר dig-mag. הנה הדגמה של יכולות המערכת:
http://www.dig-mag.com/magazine/kenes/#/0
מקווה שעניתי, אם את צריכה פרטים נוספים אני כאן...

נ.ב- אוהבת את הבלוג שלך (בעוונותי אני גם סורגת ונוהגת להכנס לבלוג להשראה)

למעלה