קריאה למעוניינים לפתור את חידה 88

DoronModan

New member
קריאה למעוניינים לפתור את חידה 88

חיטה פ"ט מוכנה, והיא עוד מספר ראשוני

אז קדימה.
אגב, נוּ מוגדרת בתשבצים כ'מילת זרוז'. האם לדעתכם זו גם אחת ההגדרות של Nu באספרנטו?

מיכי 10

Member
nu - נו, הבה, אפוא, ובכן - מילון מורז'ן.

מצידי אפשר להמשיך ל-89 או ל-פ"ט.
אולי בוזוקיא רוצה עדיין לפתור את 88.

DoronModan

New member
הוא

כתב לי שהוא עסוק עד סוף השבוע ומבחינתו אני יכול לפרסם חידה נוספת. מה איתך? את עסוקה מכדי לחשוב כרגע?

מיכי 10

Member
האמת, כן!

אין לי כיוון, ואני כל כך מוטרדת, שזה לא בראש שלי.
את כל המילים אני מבינה, וגם את המשפט בכלל. וכמובן יודעת וכתבתי במה מתחילה התשובה.
עם זאת, בכל פעם שאני קוראת את החידה denove, יש לי הרגשה כאילו התשובה נמצאת לי איכשהו בראש. אולי בתת מודע, או איפשהו.

DoronModan

New member
מה חושבים האחרים?

לא להאמין, אבל אתמול במהלך הנסיעה הלילית מירושלים עלו בדעתי, ואספתי, כ-6 חידות. חלק קלות וחלק קשות, וחלק בינוניות, אבל אני כבר יודע שמה שנראה לי כקשה מתברר כקל, וההפך.

kabeemulo

New member
אני חושב שכמה שיותר חידות יותר טוב.

אני יכול לראות ערך בלהמתין כמה ימים עד שהמתעניינים יספיקו לפתור חידה אחת לפני שעוברים לחידה הבאה, אבל אני לא רואה ערך בסתם למשוך עוד ועוד זמן, כשישנן עוד חידות בקנה.
&nbsp
כמובן, אתה לא חייב לפרסם חידות אם אתה לא רוצה, אבל אם אתה כן רוצה, אז למה לא? למה צריך לשאול אחרים מה הם חושבים (ומה זה משנה בכלל)?
&nbsp
(אבל שאלת, וחזרת וכתבת שאתה רוצה לשמוע, אז עניתי
)

מיכי 10

Member
גם אני חושבת שיפה להמתין לפותרים הפוטנציאליים

לפני שעוברים לחידה הבאה. אבל אם הם עצמם מודיעים שאין צורך להמתין, כמו שעשינו לפעמים - בוזוקיא ואני - אז אין בעיה. אפשר להמשיך הלאה. ומכסימום, מי שרוצה במועד מאוחר יותר (מועד ב'
), עדיין יכול לעשות זאת.

DoronModan

New member
ראיתי עכשיו את תגובתך

כמו שכתבתי למטה לבוזוקיא, אמתין מעט למיכל. בכלל, בניגוד לשיר לשבת, אני מנסה לכתוב את החידה דווקא בימי חול.

בוזוקיא

New member
טוב אני עכשיו פנוי לעוד חידה!

שבוע מתיש עבר על כוחותינו:) אבל עכשיו אני פנוי לעוד חידה!

DoronModan

New member
אמתין עוד יום-יומיים, קצת ננוח...

כך יתאפשר גם למיכל ששומרת שבת וחג להשתתף מבלי לפגר...

למעלה