קריאה לפעולה

אבו-דני

New member
האם יש כאן מספיק צדיקים

--- להפציץ את אתר מעצ´ בבקשות למעברים תת קרקעיים לבעלי חיים שנדרסים יום http://pwd.gov.il/contact.asp יום שעה שעה בכבישים? מעברים לפחות כל 3-2 קילומטרים בקשות לפני יום הכיפורים

m_shy

New member
../images/Emo91.gifרשימת הדיוור של פעילי הצפון

להזכירכם
לאנשי הצפון רשימת דיוור אינטרנטית, שמטרותיה להוות אמצעי קשר בין פעילים, קריאה לפעולה, ובקשות סיוע לפעילות. מומלץ בחום להרשם ולהשתמש בה! כדי להרשם, שלחו הודעת דואר ריקה ל- [email protected] ועקבו אחר ההוראות בדואר חוזר. (בנימינה - כי הכל התחיל ב... בנימינה, אבל הקבוצה היא של הצפון כולו.) יש ביניכם כבר אי אילו פעילים רציניים, שלא צריכים לחכות ששי משולם ישלח הודעה על פעילות! קחו יוזמה, שלחו הודעה בעצמכם, והעזרו זה בזה! כדי שכל המנויים בקבוצת הדיוור יוכלו לקרוא את הודעותיכם, נא שלחו אותן כקובץ מצורף בפורמט וורד97 (.doc) או .rtf. לפרסום הודעה לקבוצה, שלחו אותה ל: [email protected] (זה כמו קודם, רק בלי ה-subscribe-) בואו בהמוניכם! שי משולם

m_shy

New member
חוזרים ל-../images/Emo82.gif ה-../images/Emo63.gif - ופועלים בו

לכל אלו ואלה מכם שחוזרים בימים אלה לבית הספר, הרי שזו הזדמנות מחודשת לעורר את נושאי זכויות בעלי החיים.
מעבר לאפשרות של הבאת ההרצאות של אנונימוס לכיתה, והכנת קיר "זכויות בעלי חיים" בכיתה/מסדרון/ספריה, הרי שזו הזדמנות לדבר עם חברים, להרצות בפני הכיתה, ואולי אף לעשות דוכנים או סתם לחלק חומר הסברה. מי מכם שיש להם חולצות של אנונימוס או של האגודה נגד ניסויים בבעלי חיים, אין מקום טוב יותר להסתובב איתן מאשר חברת בני גילכם. זו דרך נפלאה לעורר תגובות, ולהעלות את הנושא לסדר היום! כן - יהיו תגובות מוזרות - אבל אנחנו כבר רגילים לזה, לא? אתם אולי "אוכלי חסה", אבל הם... לאוכל שלהם היתה פעם אמא!
היו שגרירי הרעיון מחוייב המוסר הזה בכל צעד, ובכל מקום! שלכם שי משולם

ולמי שאין חולצת אנונימוס...

אפשר לגשת לחנות הקרובה... לקנות טושים לחולצות... ו... להשתולל על חולצה ריקה! (כמו שעשיתי פעם אחת)

אמממ...זה רעיון טוף, אבל...

אני בעצמי יישמתי אותו במשך כל השנה שעברה( כיתה י"ב) ולצערי זכיתי בעיקר לתגובות לא אוהדות.
זרקו עלי נקניקים, הציעו לי סנדוויצים
עם בשר (איזו נדיבות). עשיתי פלקט בכיתה התומך בצימחונות ובזכויות בע"ח
- ומה קיבלתי כתגובה? פלקט ש"מסביר" כמה נהדר לאכול בשר
... אז בהצלחה מכל ה-
למי שעומד לבצע רעיון זה

shanty.G

New member
אין בעיה

לכל פלקט התומך באכילת בעלי חיים אפשר למצוא את הטיעון הנגדי המסביר מדוע הוא שלילי (מזיק לבריאות, פוגע בזכויות בע"ח, מפגעים סביבתיים וכו´). אדרבה - למרות שאני נגד אלימות מכל סוג שהוא, "קרב" פלקטים יכול לשרת מצויין את המטרה
. לעולם ימשיכו הקרניבורים לדורותיהם להציע לצמחונים/טבעונים שבחבורה סנדוויצ´ים "חייתיים". הם יתבגרו, לא נורא
. לגבי משליכי הנקניקים... אפשר רק לקוות שזה יעבור גם להם
.

תודה שנטי..אתה צודק../images/Emo6.gif

והעלת לי חיוך ענקי על הפנים. אני מודה שזה לא היה כיף כשזרקו עלי נקניקים, אבל באופן פילאי לאחר שתליתי את הפלקט אנשים שבחיים לא דיברתי איתם (במשך כל שנותי בביצפר) ניגשו עלי ושאלו אותי שאלות על הנושא (כן כן, חלק אפילו הביעו תמיכה
).

למעלה