קריאה ראשונה ואחרונה

קריאה ראשונה ואחרונה ../images/Emo8.gif

לחדשים ולישנים כאחד:
אנא צרפו, באם אתם עדיין לא שם, את הסיפור שלכם והקלאב פוט, אם את/ה לא שם, את/ה לא קיים!
אנא צרפו, באם עדיין לא צירפתם, את תאריכי ימי ההולדת של הילדים ושל הבוגרים!
אנא צרפו עדכונים של טיפים שונים ומגוונים להתמודדות עם הקלאב פוט, אביזריו ושאר ירקות.
אנא צרפו , כמובן, והכי כיף תמונות מעודכנות לגלריה, הודעה זו נוגעת בעיקר להורים של יובל הפגית המקסימה, שאני בטוחה שכבר לא נראית כך כבר הרבה זמן.
אנא העבירו אליי רעיונות לסקרים מענינים אתכם או שיעניינו אחרים. מעניין לדעת מה חושבים!
בעבר, שחר של יום חדש, פתחה שרשור טיולי חורף, אנא, המשיכו את השרשרת....
אם ישנם עוד רעיונות, הם יתקבלו בברכה!!!!! יום נעים אורית

0עופריקו

New member
ניסיתי מספר פעמים לשלוח תמונה .

האם יש הגבלה בשרת לגודל התמונה ? עם כן מה הגודל המקסימלי? אני מנסה לשלוח תמונה ששוקלת 320KB ללא הצלחה.

Adoushi

New member
גדול מקסימלי

של תמונה שאפשר לעלות הוא 250 KB הבנות פה חולות, לידיא ומהא. אני לא מצליח למצוא את הזמן לכתוב יותר. אעדכן בהמשך איהאב

אודונים

New member
תדאג שישתו הרבה

אנחנו את הוירוס גמרנו עם יומיים בי"ח כי הגענו להתיבשות רצינית תרגישו טוב שחר

אוי, תרגישו טוב

מה קרה? אפילו לא סיפרת איך היה בחג השנה החדשה? אולי מרוב שהם שתו...ולא
?

טאניוש

New member
איך מצרפים?

הסיפור הקורע לב שלנו למען האמת נמאס לי לספר/לכתוב/להזכר. אולי אשלח לך בקצרה במסר.אולי... ימי הולדת : שלי-1.09.1976, של לאון- 2.12.2004, תוכלי לצרף?

מתביישת להודות אבל

אין ברירה! נטע לא צולם מזה חצי שנה!
הייתם מאמינים???? זה עניין של שניה כי יש לנו מצלמה דיגיטלית, יש מחשב להוריד את התמונות אבל אין... אין תמונות.
לרתם בגיל הזה היו שני אלבומים מלאים. מסקנה- לא כדאי להיוולד ילד רביעי

אורנית איך הגעת למסקנה הזו?

המסקנה צריכה להיות של נטע והיא
להחליף הורים. באמת בושה. חצי שנה... אני המומה. (טוב מודה אין לי 4 ילדים).

יש לי רעיון למאמר

כדאי לאסוף את ההודעות של האמהים והאבהות לאחר הלידה. נראה לי שזה יכול להיות נחמד להריוניים. יש לנו בטח הודעות ראשונות מאילנה, טניה, רחל ואייל, יובל ו...

טאניוש

New member
יש לי הצעת שידרוג לרעיון שלך ../images/Emo3.gif

אולי גם הודעות ראשונות ("נפלו עלינו השמיים" או "חרב עולמינו"...)? אז רואים שכווווולם היו שם...

למעלה