קריאה

קול קטן

New member
קריאה

גולשים יקרים כדאי להתנהג כמו בני אדם מבוגרים, מי שרוצה להאשים שיאשים מי שחרד לעירנו שיביא הוכחות ונדון בהם. עד עתה חלק גדול ממה שנכתב כאן זה גיבוב של שטויות, מנטרות של מועמדים היסטריים. כן מר קיר היקר אני עד להתכתבויותך עם mbr10 ולצערי אתה לא עונה לו אתה רק מתנהג כמו נערה הסטרית. אז צא ותאמר את מי אתה מייצג ונקיים דיון פורה. אז בואו כולנו נחדל מלגבב שטויות ונקיים דיון מכובד לא חייבים להסכים כי הרי כאן מעורבות הרבה אמוציות.

למה קול קטן, אתה קול גדול.

לשאלתך, אינני מייצג את אף אחד, אם תשאל במי תומך בבחירות אלה, אשיבך - אני אצביע בלב שלם ובנפש חפצה, באלה שהפכו את העיר הזו מנכשלת ונחשלת בתחום החינוך, לעיר מובילה בתחום זה - ואת הכל עשו ביושר ובנקיון כפיים. אלה אשר יש להם סיכוי לעשות בכל התחומים בעיר את מה שעשו לחינוך - הראל והנציגים של ועדי ההורים בעיר. אני מכיר את הראל אישית (כמו 20-30 אחוז מתושבי העיר, המכירים אותו אישית), אני מכיר אישית חלק מהמועמדים האחרים- אין לי ספק שהוא וחבריו ינהגו את העיר הזו בבטחה, ועדיף כבר מהבחירות האלה. לדעתי אין להם גם מתחרים. עם אנשי גרמן אין לי ויכוח על ה"מה" כי מה שנעשה בגלוי בעיר הזו מופיע בסרט שהם הפיקו, כיכרות, מיקוואות, שיפור חזות, קניונים, מרינה, חינוך ועוד - לדעתי עם ניהול נכון ואם היו מחסלים את הבירוקטיה הענקית אפשר לעשות פי 10. אני גם מחמיא ואמשיך להחמיא למנגנון גרמן על נתון שפרסמה (בתקווה שהוא אמת - מה שלא בטוח כלל ועיקר) על הירידה הדרמטית בנפגעי תאונות דרכים בעיר. הויכוח שלי עם השלטון הזה הוא ויכוח ערכי, כשם שהיה לי ויכוח ערכי עם מנגנון לנדאו. לצערי מקרה גרמן הרבה יותר כואב ממקרה לנדאו, כי גרמן מתיימרת להיות אחרת, מציירת עצמה אחרת, אבל בפנים - הכל שחור. סתימת פיות. מניעת מסמכים. עכירות מוחלטת. ביוקרטיה אין סופית. ניגודי עניינים. שמור לי ואשמור לך. ג'ובים לחברים. תעמולת בחירות ע"ח העירייה. ועוד ועו"ד והכל מוסתר ככל האפשר מתחת לשטיח.

EmperorMollari

New member
וועד ההורים? תעשה לי טובה

וועד ההורים מתיימר להיות אחראי לכל הדברים הטובים שגרמן עשתה. גרמן בנתה כיכרות שמנעו תאונות דרכים וייפו את העיר? זה בגלל שילד נדרס ליד הבית של הראל. גרמן השקיעה בחינוך והעלתה את תקציב החינוך משנה לשנה? זה בגלל שהראל הגיש תביעה לביהמ"ש שחייבה את ראש העיר לנקוט מדיניות ששמה את החינוך בראש סדר העדיפויות. תעשו לי טובה!!! אתם פשוט מגוחכים. זה כמו שהאופוזיציה תקום ותצעק: "הממשלה עשתה כ"כ הרבה דברים טובים בזכותנו!" ותיקח על כך את הקרדיט. יעל גרמן קידמה את העיר אל אפו ועל חמתו של וועד ההורים. שום גוף חיצוני-צווחני אינון יכול באמת להשפיע. מה שנעשה נעשה על-ידי יעל גרמן ועקב סדר העדיפויות שלה, ולא שום פסק דין ושום צווחות של וועד ההורים הפוליטי שלא בדיוק מעניינים אותו ילדי העיר, אלא הצלחתו הפוליטית של הראל ניסנוב. תפסיקו עם השטויות, רדו מהעץ, סיכוייכם להיבחר נמוכים אף מאלה של חיים פלד (שהודיע על פרישתו).

אל יתהלל חוגר כמפתח

תסתכל פנימה, תראה את הריקבון. וגם אתה תצביע לאלה שאיכפת להם מהעיר הזו, ולא לאלה שהתדמית שלהם עומדת בראש שולם העדיפויות שלהם. חודש זה הרבה זמן - על אף ההון העתק הציבורי שגרמן עם הירוקת, רשפי עם האודם, פלטי עם בללי ולב-צור עם רמת השרון שופכים למדורה הזו.

EmperorMollari

New member
אני מסתכל פנימה, כי אני בפנים

אתם בועת יחצ"נות ריקה שמנסה להתהדר בעשייה שלא הייתה במשך 5 שנים, פרט לצווחות מיותרות על נושאים בהם ממילא טיפלה יעל גרמן. אני בפנים ורואה הכל. רדו מהעץ,אתם מיותרים. דאגו להורים ולילדים בבתיה"ס ולא לג'ובים הפוליטיים שלכם.

אתה לא רואה כלום, כי הכל שחור משחור

או שאתה אחד מאלה שאחראים על החושך, ואז אתה יודע ושותק. השלטון היחצני, אשר מקורותיו הם תיאוריות מתחום תקשורת ההמונים - הוא שלטון הרסני. זה לא כואב בהתחלה, אך זה מתפשט, וכאשר תופסים את זה לפעמים מאוחר מידי. הבט טוב סביבך ואם אתה ישר, לא תישאר שם הרבה, לעומת זאת אם אתה עקום כמוהם, אז ודאי יקנו אותך עם איזה גו'ב וחרגיש שם מאד בנוח. ימים יגידו.

eopeace

New member
שוב סיסמאות

אתה מסיים את הודעתך עם רשימת סיסמאות - אני מבקש שתעמוד מאחורי מה שאתה אומר - תוכיח לי שיש ג'ובים לחברים, תוכיח שיש תעמולת בחירות על חשבון העירייה, תוכיח שיש סתימת פיות ומניעת מסמכים - איזה חינוך מציע לנו הראל ניסנוב כשהוא חסר תוכן? אגב, אתה מנסה לומר לנו שמתוך 83 אלף תושבים הראל ניסנוב מכיר 16-24 אלף תושבים מתוכם? אישית? בוא נניח שהראל ניסנוב, במסגרת ההיכרות האישית, השקיע לא יותר משעה בכל אחד מאותם אנשים, בממוצע (למרות שהיכרות אישית משמעותה ודאי שעות רבות לכל הפחות). נניח שהוא משקיע בהיכרות עם אנשים שונים 8 שעות ביום בממוצע, 7 ימים בשבוע. לצורך כך ידרשו לו קרוב ל 7 שנים כאלו על מנת שתהייה לו אותה היכרות אישית שאתה מציין. אז עם הגזמה כזו פראית בנתון שכזה, לגבי מה אתה אומר את האמת?

מסבירים לך ואתה לא מקשיב

מינויים פוליטיים: בירייה גרנות - חברה אישית של ראש העירייה, היא מילאה בנאמנות רבה את תפקידה כאחראית חוק חופש המידע, אך נאמנות לא הייתה כלפי הציבור אלא כלפי ראש העירייה, אשר מינתה אותה לתפקיד. ככל שהתקדמה הקדנציה היה קשה יותר ויותר לקבל מסמכים מהעירייה, על אף תשלומי האגרה - רק לראש העירייה קל להוציא מסמכים, ואף אחד לא מציג כאן קבלות על תשלום - כלומר הדבר נעשה גם בניגוד לחוק. שרגא אלקלעי - במהלך עבודה משותפת עם ראש העירייה כחבר מועצה ויו"ר ועדת הכספים (סיעת פלד שנעלמה), קנה את אמונה של ראש העירייה. לפני כשנתיים מונה על ידה למנכ"ל החברה העירונית - מבלי שעזב את תפקידיו במועצת העיר. ועדת חיפוש אשר גרמן היתה חברה בה לא מצאה אותו מתאים (היו 3 טובים ממנו) - ובכל זאת היא אילצה את בחירתו, שני הדירקטורים החיצוניים + 2 דירקטורים מסיעת מרץ התפטרו - וכלום לא עזר . ורדה מור פנתה לועדה לניגוד עניינים ובהחלטתה כותבת הועדה גם שהמינוי "עלול לשבש את המבנה ההירארכי בעיריית הרצליה". גרמן ויועציה ניסו גם לבלף - ע"י אי תשלום שכר - אך הועדה תפסה אותם, לא חשוב אם הוא מקבל שכר או לא, המדובר בחשש לניגוד עניינים בולט וקיצוני. אז אלקלעי עזב את המועצה - רשפי נכנסה - והספינה הרעועה של גרמן התחילה להיטלטל. גם מינוי פוליטי, אדם לא מתאים, ללא כל רקע הנדסי, ללא ניסיון בפיתוח ערים, וגם ניגוד עניינים - בושה וחרפה מעניין אם שכרו של מר אלקלעי עומד בקריטריונים של משרד הפנים לשכר מכ"לים בחברות עירוניות - (כמחצית שכרו של מנכ"ל העירייה, בהנחה ששכר המנכ"ל עומד בדרישות) - מה עוד שמר אקלעי הוא פנסיונר מצה"ל דבר המחייב מבט עמוק הרבה יותר על שכרו. שמואל לוי - הסיפור מוכר - יש טענה שלא ראיתי לה סימוכין שהסיפור קיבל את ברכתו של מבקר המדינה, ייתכן, השאלה היא מי סיפק לו חומר, איזה חומר סיפק, ומה החליט המבקר (אם החליט בכלל) - בכל מקרה לאחר מספר חודשים כאשר ראו שאין כימיה בין השניים, מדוע לא פוטר מתפקידו? הכיצד לא מפרסמת העירייה ברבים את חוזה ההעסקה שלו על מנת להראות לכולם שאין אש. אם לא היה מה להסתיר היה חוזה ההעסקה מפורסם - והכל היה בסדר. לנושא השני הראל ניסנוב - היכרות אישית. קודם הראל הוא יליד העיר - הפעיל ציבורית הן בועד ההורים הן בליכוד והן בנושאים רבים אחרים, פרט לאלי לנדאו, אין להראל אויבים - ולכן יש לו המון חברים וידידים בעיר. ומעל לכל אתה כנראה לא מכיר את אופן ההפעלה והפעולה של ועד ההורים בהרצליה, ועד ההורים בהרצליה לא היה מגיע להישגים הרבים אליהם הגיע ללא עבודת שטח עמוקה. את הכינוסים של ההורים בהרצליה לא עושים בבתים - אין מקום, הם נעשים באולמות הספורט של בתי הספר, הם נעשים ברחבות המשחקים של בתי הספר, הם פתוחים לכל ההורים - אני זוכר מפגשים רבים עם מאות אנשים - מפגשים בהם לומדים ההורים להכיר את נציגיהם, מפגשים בהם יש להורים פתחון פה לתנות את משאלותיהם וקשייהם. זה לא כמו אצל גרמן, שמתקשרת עם טייפים לתושבים שבועיים לפני הבחירות - וכשאתה רוצה לשאול משהו מסתבר לך שאתה לא מדבר לראש העיר - אלא מדבר לקיר. ידידי, יש לך שאלות ענייניות, אתה מקבל תשובות ענייניות לצערי לשאלה אחת שלי עדיין לא ענית: מגוע לא תפרסם כאן בפורום את ההעתקים של עשרות מכתבי האיום ששלחה גרמן לעיתונות על מנת שיימנעו מפרסום של חומר, ומכתבי איום אחרים הדורשים מהם פרסום של חומר - על מנת לשמור על אמינותך האישית, אל תשלוף תשובה מהמותן, אל תגיד "לא היו דברים מעולם" תבדוק יסודית אפילו מחר אתה יכול לענות - ותחזור עם תשובה מוסמכת והעתקי המכתבים.

eopeace

New member
מחכים ומחכים ושום דבר

אנחנו יושבים ומחכים ושום דבר לא קורה - תפנה לראש העיר באימייל ([email protected]) ותקבל ממנה תשובה לנושא המכתבים כמו שאתה רוצה. אני את תשובתי כבר נתתי אבל זה לא סיפק אותך. אבל אני אתן לך את התשובה שוב - אין עשרות מכתבי איום. ביריה גרנות - נבחרה על ידי מכרז תקין, הומלצה על ידי חברה חיצונית שעשתה בדיקה ואושרה בדיון שלא כלל את יעל גרמן בשל היכרותה. היא האדם היחיד שנבחר במכרז לתפקיד בעירייה שיעל גרמן הכירה אותה לפני כהונתה. פרט לפנינה קורן, העוזרת האישית של יעל גרמן, אין אף אדם שקיבל תפקיד ללא מכרז כחוק, ואף מעבר לנדרש כחוק (אפילו ראש לשכתה נבחרה במכרז). שרגא אלקלעי - אם אני זוכר נכון את האירועים, שרגא אלקלעי נבחר במכרז תקין וחוקי. הבדיקה העלתה כי הוא לא היחיד המתאים לתפקיד - אבל הוא לא נמצא בלתי מתאים לתפקיד - זה פשוט סילוף. שמואל לוי - גם הוא קיבל את תפקידו כחוק ועשה עבודה רבה בחיבור בין מנגנון העירייה לבין יעל גרמן. שמואל לוי היה מנכ"ל עיריית ת"א ומזכיר עיריית ת"א לפני שהיא חבר מועצת עיריית הרצליה (ואף סגן ראש עיר כמדומני). את תפקידו הוא עשה מתוך היכרות עם המערכת המוניציפלית ועם העירייה הזו ספציפית ברמה מקצועית ומתאימה למצב בו היתה יעל גרמן (מנגנון קשה שהשאיר אלי לנדאו שלא טרח לעשות חפיפה כלשהי לראש העיר הנכנסת). אין בתפקידו של שמואל לוי פגם, כמו גם במשכורתו (שהיא לפי המלצת האדם האחראי על הנושא).

אלקלעי-לא נבחר במכרז

איל, ידיד, מצטער לאכזבך, אבל אלקלעי לא נבחר במכרז לתפקיד מנכ"ל החברה הכלכלית העירונית. נבחרה בכלל אישה לתפקיד בשם חן (שכחתי את שם משפחתה), אבל גרמן התעלמה מהמכרז והעדיפה למנות, את חבר המועצה, אלקלעי לתפקיד (הנשים בעירייה נמצאות בתפקידים בכירים???) אלקלעי שימש גם כמנכ"ל וגם כחבר מועצה-מה שגרם לניגוד עיינים! ורדה מור, הגישה בזמנו עירעור למשרד הפנים (כמדומני), שהחליט שיש ניגוד עיניים-אלקלעי התפטר מהמועצה (ובגד במפלגה, בתומכיו וחבריו והעדיף את הכסף מאשר עקונותיו-בקיצור מכר את נשמתו לשטן). כשהוא התפטר, נכנסה אורית רשפי למועצה, ובאותה תקופה נכנסו גם עולמי (במקום מנדה, ז"ל) (וטנר במקום נתנזון). ואז התחילה החגיגה במועצה.... בקשר לשמואל לוי, הוא אכן היה סגן רה"ע בקדנציה האחרונה של לנדאו והתמודד על ראשות העיר בבחירות האחרונות, והפסיד ליעלי ואז מונה ליועץ המיוחד...

אתה מזיק לגרמן - אולי אפנה ל 106??

1) אם צריך לפנות לראש העירייה ב EMAIL, תפנה אתה ותחזור אלינו עם תשובות, בשביל מה אתה נמצא בפורום? אתה מספר שאתה מס' 6, אתה מקווה להיכנס למועצה, אז תעשה משהו, דע לך שבעניין המכתבים אנחנו סומכים עליך, תבדוק ותחזור אלינו, אנו נמתין. 2) לא יודע איך ביריה נבחרה, אך היא תיפקדה כחברה של ראש העירייה, ניגנה על פי חלילה, ודי לנו בביקורת הציבורית המקיפה על תפקודה על מנת להבין שגרמן שמה חתול לשמור על החלב. היו מאתיים תלונות ועלו ל 1300 - במקומך הייתי עושה סקר בין ה 1300 כדי לדעת כמה מהם קיבלו מענה מספק לפנייתם, ואז הייתי חוזר לפורום ומתגאה בתוצאות (או כמובן מתבייש בהם). 3) אלקלעי לא נבחר במכרז, הדיקרטוריון מינה ועדת חיפוש אשר לא בחרה באלקלעי (כאמור 3 טובים ממנו דורגו לפניו). חשוב לזכור שמדובר בחברה הנדסית - לאלקלעי לא היה כל רקע או הכשרה הנדסיים, ולא שרת מעולם כמנהל חברה עירונית - ובימים של עודף עצום בכוחות הנדסיים מעולים, העסקתו היא העסקה פוליטית מובהקת. 4) ולעניין מר לוי. נגיד לנדאו לא עשה חפיפה, לא עשה. אם היה עושה כמה היה עושה? נגיד חודש. שמואל לוי שהוא סגן של לנדאו נגיד היה צריך חודשיים, שלושה חודשים גג. אבל למה 5 שנים? למה להתעלק על המיסים שלך ושלי, ולזרוק אותם לכיסים פרטיים? בייחוד כשהאיש לא תרם כלום. תביא את חוזה ההעסקה שלו ונבין מה קרה שם, תזכור שבעניין המסמכים אני סומך עליך, כי מ"חופש המידע" קשה מאד להוציא חומר - גרמן היא האחראית - והיא פועלת משיקולי יחצנו"ת של גרמן ולא משיקולי שקיפות. יש הישגים לנגנון גרמן, אמרנו זאת בפה מלא, יש כיכרות, יש רחובות ששופצו, יש נתונים (אשר נקווה שהם אמת) על צמצום בנפגעים מתאונות הדרכים, יש ספורטק, יש חינוך - בכולם תרם המנגננון הנוכחי - מה יותר מה פחות - אני סבור שעם כל כך הרבה כסף ניתן היה לעשות הרבה יותר - אך זהו ויכוח לגיטימי - וניתן כמובן לסבור אחרת. הישג גדול של המנגנון הנוכחי הוא הישג המרינה, ההצטרפות לחברה להגנת הטבע והחזרת האיזור למעמדו המקורי - דירות נופש - הישג אשר מיטב המשאבים הושקעו בו, ומשום מה לא מוזכר ע"י השופרות - כנראה ש"ארנה" הפכה ליחצני"ם את הדיסקט - והם התאהבו במרינה ובבעלי הממון המעורבים בה - אשר במידה רבה אחראים לקאוס של חופי הרצליה - ואשר לא שילמו אגורה אחת היטל השבחה על מנת לממן את הוצאות ההשבחה האדירות אשר הוציאה ותוציא עיריית הרצליה על חשבוננו במרינה (מי מימן את כביש הגישה החדש?, ואת שלטי הענק בעיר ובעיתונות? - אתה ואני). אך בעקב האכילס שלו, במינהל התקין, בשקיפות, בחופש העיתונות וחופש המידע - במוקד האידיאולוגיה שלו, כשל המנגנון כישלון חרוץ, מראש לא היה לו סיכוי, כי המנגנון חושב עקום, עם תפיסה של דיקטטורה מחשבתית ופיזית. גם אחרי שקבע בית המשפט שקנסות החנייה בלתי חוקיים, ראש העירייה המשיכה להתווכח. גם אחרי שקבע משרד המשפטים כי מר אלקלעי נמצא בחשש לניגוד עניינים קיצוני ראש העירייה המשיכה להתווכח. כנ"ל עם שישיצקי. היא גם מתגאה במימצאים השלילים של דו"ח המבקר. שופרותיה הרשמיים כאן מכחישים את עיקר העיסוק בחודשים האחרונים - סתימת הפיות לעיתונות - הם יודעים שבפורום הזה יש צופים רבים, שרק מיעוטם אקטיביים - ולכן כה מתאמצים להסתיר את מה שיודעים כבר כל חברי המועצה - על פי דיווח (בהקראה) של ראש העירייה - ועל פי דרישת חברת המועצה רשפי. את מה שכל איש מינהל תקין רואה חודשים מראש, היא לא מבינה שנים בדיעבד. ולא מדובר ברוע לב, ואפילו לא בתמימות - אלא בחשיבה עקומה, חשיבה בה השיקול הראשון הוא השיקול התדמיתי, אני ואפסי עוד, האופוזיציה טועה, בית המשפט טועה, משרד המשפטים טועה, העיתונים טועים, הציבור טועה - ולכן חייבים להלחם בכולם, בכל הכוח. אין למנגנון כזה זכות קיום שלטונית בחברה דמוקרטית.

Tami me

New member
הסוף אצלך גדול

אהבתי את הסיום אצלך ולא מדובר ברוע לב, ואפילו לא בתמימות - אלא בחשיבה עקומה, חשיבה בה השיקול הראשון הוא השיקול התדמיתי, אני ואפסי עוד, האופוזיציה טועה, בית המשפט טועה, משרד המשפטים טועה, העיתונים טועים, הציבור טועה - ולכן חייבים להלחם בכולם, בכל הכוח. אנחנו כאן מנסים כמה שבועות לנתח את הדמות שנקראת יעל גרמן ואני חושבת שבמשפטים אלו מיצית את הבעיה עקבתי אחר מספר נושאים שטופלו על ידיה בצורה מעוותת וכל פעם שאלתי עצמי מה האינטרס שלה ללכת על דרך עקומה ולהתעקש עליה עד הסוף חברים תמיד אמרו - הגברת הזו עושה הרבה טעויות אבל היא באמת ישרה ולא לוקחת לעצמה כלום ולכן נראה לי שהבעיה בחשיבה מעותת משכנעים אותה עוזריה או הפקידים הבכירים על דרך מסויימת הרבה פעמים מעוותת ורחוקה קילומטרים ממינהל תקין ומאותו שלב היא נעולה בקונצפציה כי כל המבקרים שוגים ואז היא נלחמת מלחמה עיקשת ומטופשת נגד כולם. איננה מוכנה לפתוח את הנושא לחשיבה מחודשת - צדקתי מההתחלה וכולם יכולים לקפוץ לי. המטרה שלנו כאן לא להיות פסיכולוגים של מישהו ומה שאנו צריכים לשאול עצמנו אם דבר כזה טוב לנו כראש עיר כי כבר ראינו שאיננה מנהלת מוכשרת במיוחד והאם הכישורים הנוספים שלה של תמימות עם עקשנות הופכים אותה לראש עיר טוב ומצליח?

eopeace

New member
כמה בלאגן - צריך לעשות קצת סדר

אני לא מייצג את ראש העיר כאן - כמו שאמרתי, אני כאן כאדם פרטי ומתוך מחוייבות מנסה לענות על כל הסיפורים שלכם כאן - אבל תשובה שלי היא לא תשובה רשמית של ראש העיר. אתה צועק על מכתבים אלף פעם - שאני טענתי שלא קיימים. לא קיבלת את התשובה שלי, תפנה לראש העיר - זה מאוד קל באימייל ([email protected]) ואני מבטיח לך שתקבל תשובה - לצערך, זו לא תהייה התשובה שאתה רוצה. ביריה גרנות - אני יודע איך היא נבחרה - זה לא מידע סודי. מכון חיצוני בדק את כל המועמדים, המליץ עליה, ובהחלטה לקבל את ההמלצה יעל גרמן לא השתתפה. לגבי התלונות הרבות - זה דווקא סימן לכך שעובדים כראוי - לפני 5 שנים לא היה כזה דבר נציב פניות הציבור ואף אחד לא ידע לאן צריך להגיש תלונות - העובדה שלא הוגשו תלונות לא אומרת שאין בעיות. העובדה שהיום ניתן להגיש תלונות אומרת שגם אפשר לטפל בהן ולהשתפר תמיד. להמחיש זאת, אם נבטל היום את המשטרה, אף אחד לא יידע להיכן להגיש תלונות על פשעים שמתקיימים - זה אומר שלא מתקיימים? להיפך - זה ודאי אומר שמתקיימים יותר. אני מקבל את רוב הדברים שאתה מציג כדברים טובים שנעשו על ידי ראש העיר הנוכחית - אבל לכתוב על משהו בסוגריים שאתה מקווה שהוא אמת זה כמו לומר שהוא שקר - הנתונים על תאונות הדרכים הם נתונים שמטרת התנועה פרסמה בתקשורת אם איני טועה - ובכן מקרה אלה הם נתונים אמיתיים - עובדות שאתה מוזמן לבדוק עם כל גורם רלוונטי. לפני שאתה בודק ומאשר זאת או מוכיח שזה לא נכון, אל תתייחס כך אל הנתונים בבקשה. מרינה - יזמי המרינה אכן לא שילמו אגרות והיטלים כמקובל בפרוייקטים מעין זה ולפיכך העירייה היא זו שהיתה מחוייבת לבנות את כביש המרינה על חשבונה - הפרסום הוא על מנת שתושבי העיר ומבקרים מחוץ לעיר ידעו על קיומו וישתמשו בו - אחרת הוא כמעט חסר תועלת. הסיבה שיזמי המרינה לא שילמו את כל ההיטלים והאגרות כמקובל היא שזה לא נדרש מהם כשעבר התכנון בתב"ע - וזה היא הרבה לפני תקופתה של יעל גרמן שנותרה בפני המוצר המוגמר - לפחות חלקו ברמה התכנונית מוגמר ואי אפשר היה לשנותו. אם השיקול התדמיתי היה בראש מעייניה של יעל גרמן אז המצב בעיר היה אחר (כמו נתניה למשל שמוציאה גם היום עיתונים שלמים המשבחים את ראש העיר) - יעל גרמן עשתה כל כך הרבה בעיר שאף אחד כאן לא מצליח לקלוט - אבל כמעט שום דבר לא פורסם וזה מתקבל כמובן מאליו. אם יעל גרמן היתה טורחת לפרסם הכל אז אף אחד לא היה שואל למה היא לא בילסקי או חולדאי. בילסקי, אגב, עשה את שעשה ברעננה בחמש עשרה שנים - יעל גרמן מכהנת בסה"כ קדנציה אחת ובעוד שנה שנתיים בכל תחום אנחנו נוביל שוב על רעננה, כולל ובעיקר בחינוך. אכן, כמו שאמרתי, בתחום הפרסום של עשייתה יעל גרמן, אפשר לומר, נכשלה - לא עשתה מספיק, ולא דאגה שתושבי העיר ידעו מה קורה ומה נעשה.

אתה ממשיך להכחיש את סתימת הפיות.

זה הרי המפתח לכל הסיפור. ברגע שיתברר לך, כפי שודאי יתברר אם רק תתאמץ קצת, שגרמן והמנגנון שלה, משפיעים בצורה לא הוגנת ולא דמוקרטית על התכנים המפורסמים ועל התכנים שאינם מפורסמים, תבין, שכל האינפורמציה שלך, המוזנת אליך דרך העיתונות (אתה כאמור טוען שאין לך מידע פורמאלי) מכילה מידע מסונן, מכוון, ומיוחצ"ן, תוצאה של השקעה ניכרת וענקית בתדמית ובהכוונת הפירסומים השונים. ואז יתמוטט כל מגדל הקלפים עליו בנית את האמון במנגנון הזה. אני מאד מקווה שכאשר תשאל, ולא תוותר, ולא תיכנע - וכאשר תדרוש ותראה העתקים של עשרות המכתבים האלה, תודה בטעותך, ותעזוב את הקבוצה הזו, ומוטב שעה אחת קודם. אני לא צריך הוכחות למכתבים האלה, אתה זקוק להם - אם אתה מכוון את פעילותך ל 5 או אפילו 10 השנים הקרובות בקרב המנגנון הזה, טוב אם תדע מראש להיכן אתה הולך. אתה תשים בסוף את העתקי המכתבים האלה בפורום - אני בטוח שתשים - אתה אמנם מזמר לפי התקליטים שלהם, אך נראה לי, ואני מאד מקווה שאיני טועה, שיש בך גרעין של יושר אינטלקטואלי.

קול קטן

New member
ססמאות

ובכל זאת האם חוץ מססמאות יש דברים בגו? כאלה שניתן למדוד אותם ? כאלה שניתן לנתח אותם ולהתווכח עליהם? הצהרות שהתגלו אחר כך כשיקריות? שהוכיחו שמועמדיך .....

למעלה