אתה מזיק לגרמן - אולי אפנה ל 106??
1) אם צריך לפנות לראש העירייה ב EMAIL, תפנה אתה ותחזור אלינו עם תשובות, בשביל מה אתה נמצא בפורום? אתה מספר שאתה מס' 6, אתה מקווה להיכנס למועצה, אז תעשה משהו, דע לך שבעניין המכתבים אנחנו סומכים עליך, תבדוק ותחזור אלינו, אנו נמתין. 2) לא יודע איך ביריה נבחרה, אך היא תיפקדה כחברה של ראש העירייה, ניגנה על פי חלילה, ודי לנו בביקורת הציבורית המקיפה על תפקודה על מנת להבין שגרמן שמה חתול לשמור על החלב. היו מאתיים תלונות ועלו ל 1300 - במקומך הייתי עושה סקר בין ה 1300 כדי לדעת כמה מהם קיבלו מענה מספק לפנייתם, ואז הייתי חוזר לפורום ומתגאה בתוצאות (או כמובן מתבייש בהם). 3) אלקלעי לא נבחר במכרז, הדיקרטוריון מינה ועדת חיפוש אשר לא בחרה באלקלעי (כאמור 3 טובים ממנו דורגו לפניו). חשוב לזכור שמדובר בחברה הנדסית - לאלקלעי לא היה כל רקע או הכשרה הנדסיים, ולא שרת מעולם כמנהל חברה עירונית - ובימים של עודף עצום בכוחות הנדסיים מעולים, העסקתו היא העסקה פוליטית מובהקת. 4) ולעניין מר לוי. נגיד לנדאו לא עשה חפיפה, לא עשה. אם היה עושה כמה היה עושה? נגיד חודש. שמואל לוי שהוא סגן של לנדאו נגיד היה צריך חודשיים, שלושה חודשים גג. אבל למה 5 שנים? למה להתעלק על המיסים שלך ושלי, ולזרוק אותם לכיסים פרטיים? בייחוד כשהאיש לא תרם כלום. תביא את חוזה ההעסקה שלו ונבין מה קרה שם, תזכור שבעניין המסמכים אני סומך עליך, כי מ"חופש המידע" קשה מאד להוציא חומר - גרמן היא האחראית - והיא פועלת משיקולי יחצנו"ת של גרמן ולא משיקולי שקיפות. יש הישגים לנגנון גרמן, אמרנו זאת בפה מלא, יש כיכרות, יש רחובות ששופצו, יש נתונים (אשר נקווה שהם אמת) על צמצום בנפגעים מתאונות הדרכים, יש ספורטק, יש חינוך - בכולם תרם המנגננון הנוכחי - מה יותר מה פחות - אני סבור שעם כל כך הרבה כסף ניתן היה לעשות הרבה יותר - אך זהו ויכוח לגיטימי - וניתן כמובן לסבור אחרת. הישג גדול של המנגנון הנוכחי הוא הישג המרינה, ההצטרפות לחברה להגנת הטבע והחזרת האיזור למעמדו המקורי - דירות נופש - הישג אשר מיטב המשאבים הושקעו בו, ומשום מה לא מוזכר ע"י השופרות - כנראה ש"ארנה" הפכה ליחצני"ם את הדיסקט - והם התאהבו במרינה ובבעלי הממון המעורבים בה - אשר במידה רבה אחראים לקאוס של חופי הרצליה - ואשר לא שילמו אגורה אחת היטל השבחה על מנת לממן את הוצאות ההשבחה האדירות אשר הוציאה ותוציא עיריית הרצליה על חשבוננו במרינה (מי מימן את כביש הגישה החדש?, ואת שלטי הענק בעיר ובעיתונות? - אתה ואני). אך בעקב האכילס שלו, במינהל התקין, בשקיפות, בחופש העיתונות וחופש המידע - במוקד האידיאולוגיה שלו, כשל המנגנון כישלון חרוץ, מראש לא היה לו סיכוי, כי המנגנון חושב עקום, עם תפיסה של דיקטטורה מחשבתית ופיזית. גם אחרי שקבע בית המשפט שקנסות החנייה בלתי חוקיים, ראש העירייה המשיכה להתווכח. גם אחרי שקבע משרד המשפטים כי מר אלקלעי נמצא בחשש לניגוד עניינים קיצוני ראש העירייה המשיכה להתווכח. כנ"ל עם שישיצקי. היא גם מתגאה במימצאים השלילים של דו"ח המבקר. שופרותיה הרשמיים כאן מכחישים את עיקר העיסוק בחודשים האחרונים - סתימת הפיות לעיתונות - הם יודעים שבפורום הזה יש צופים רבים, שרק מיעוטם אקטיביים - ולכן כה מתאמצים להסתיר את מה שיודעים כבר כל חברי המועצה - על פי דיווח (בהקראה) של ראש העירייה - ועל פי דרישת חברת המועצה רשפי. את מה שכל איש מינהל תקין רואה חודשים מראש, היא לא מבינה שנים בדיעבד. ולא מדובר ברוע לב, ואפילו לא בתמימות - אלא בחשיבה עקומה, חשיבה בה השיקול הראשון הוא השיקול התדמיתי, אני ואפסי עוד, האופוזיציה טועה, בית המשפט טועה, משרד המשפטים טועה, העיתונים טועים, הציבור טועה - ולכן חייבים להלחם בכולם, בכל הכוח. אין למנגנון כזה זכות קיום שלטונית בחברה דמוקרטית.